Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babajaga007

LESBIJKI ŁĄCZMY SIE!!!

Polecane posty

,, Natura tak stworzyła człowieka że do rozmnażania się potrzebne są dwie płcie! Orientacja seksualna nie istnieje w przyrodzie to jest wyłącznie wasz wymysł! Posługując się już kategoriami orientacji to wszyscy zdrowi ludzie są heteroseksualni a homoseksualizm, biseksualizm, pedofila, zoofilia to są normalne zaburzenia, choroby! wy nie możecie się rozmnażać więc nie pieprzcie że homo to coś normalnego! Jakby tak było to natura dała by możliwość rozrodu homo! Homoseksualizm to choroba i wasza propaganda tego nie zmieni! Myślicie jak Gebels że "kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą" ale wam się to nie uda! Stop homofaszyzmowi i homoterrorowi!'' Choroba jest wtedy kiedy chłopczyk rodzi się z jajnikami i chce być dziewczyną i w starszym wieku podobają mu się faceci bo sam uważa się za kobietę, lub biedne obojnaki to jest choroba a inne przypadki to wymysł ludzi;) Jak dla mnie pedzie i lesby niech sobie istnieją lecz nie muszą np na fotkach czy naszej klasie dawać swoich uroczych całujących się ze sobą zdjęć i to co jest największą przesadą- jeśli chcą adoptować dziecko.

Gość agitator 1010101010
"dlaczego hetero sprowadza wszystko do tak pierwotnych instynktów.?" dlatego że jesteśmy zwierzętami, takimi samymi jak kury, psy, koty, świnie, wielbłądy, jeże czy woły piżmowe to że jesteśmy inteligentniejsi nie czyni z nas czegoś innego, natura dała niedźwiedziowi siłę, gepardowi szybkość a człowiekowi inteligencję

Gość zal pl
porównujecie sie do zwierząt i tak będziecie traktowane jak zwierzęta czyli suki

Gość agitator 1010101010
zal pl to jest używanie zwrotu zal pl kolejna nawiedzona idiotka która myśli że człowiek to jest czymś innym jak zwierzęciem, może mi jeszcze powiesz że człowiek ma duszę haha

A ja wlasnie wezme ślub z meine Frau, zamieszkamy razem, bede z Nia wychodzic na spacery, zakupy, trzymac sie za rece i dawac buzi w parku. ja nie zwracam uwagi na calujace sie pary hetero, wiec wy też nie zwracajcie uwagi na Nas.:P

Gość i tak sie dowie
to czemu wszyscy wybierają nieszczęścia

Kiepskie miejsce na taki temat... Nie lepiej wejść na branżowe forum? Tam przynajmniej nie ma żadnych Olź, którym się wydaje że są bi bo z kobietą spały... Ja nie wiem, co to się z tymi dzieciekami dzieje - teraz modnie jest mówić w szkole że jest się bi czy jak?