Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna-25

Chcialabym sie poprostu do kogos przytulic...

Polecane posty

Gość dziewczyna-25

Chcialabym sie poprostu do kogos przytulic :( i sie poczuc chociaz przez chwile bezpieczna... Nie mam juz sily :( To wszystko co sie dzieje... jest zbyt trudne :( Dziewczyna-25

Gość dziewczyna-25
Czuje, ze wiele rzeczy mnie przeroslo, i najzwyczajniej nie daje juz rady... poprostu juz nie daje rady...

Gość dziewczyna-25
A ja niechce sie upijac...to do niczego nie prowadzi... chce sie oprzec na silnym meskim ramieniu... chce sie poczuc bezpieczna, chroniona... i szczesliwa... ale czasem mam wrazenie ze to zupelnie nie osiagalne... :(

Gość dziewczyna-25
ze tacy mezczyzni wygineli...

Gość rvrvbvrvrvw
córka przeca ty nieletnia jesteś?

Gość dziewczyna-25
moze dlatego ze mieszkam w takim miescie? a moze dlatego, ze nigdzie nie wychodze i nikogo nie szukam? Niewiem... ale mam wrazenie...ze jest to nie osiagalne...

Boże, zrób se dwa kucyki, ubierz w róż, przytul różowego misia i schowaj się z nim pod różowy koc, to napewno będzie lepiej. Lub wyjdź z domu i zacznij kogoś szukać albo udaj się do psychologa zamiast zaśmiecać Kafe!

Gość dziewczyna-25
za przytulenie to nawet laske zrobie taka jestem zdesperowana

Gość normalny facet bez zboczeń
ja bym cie przytulił

Gość dziewczyna-25
Zasmiecac Kafe? Jakos nie widze zebym cokolwiek tu zamiecila...

Taaa.. Biedna mała dziewczynka. To wyjdź gdzieś i zacznij szukać faceta lub idź do psychologa, bo takie durne pisanie to marnotrawienie czasu i debilizm w czystej postaci.

Gość dziewczyna-25
Wiesz...gdyby zmarli twoi rodzice, i czulabys /czulbys sie przybity....i gdyby ktos pisal mala dziewczynak,a zrob 2 kucyki itd... to troche przegiecie nie uwazasz? Nie zycze Ci tego. I nie pisze juz tutaj

dziewczyna-25 czy masz jeszcze jeden temat założony na kafe i dlaczego nie masz w takim wieku nikogo kto by cie przytulił

Gość dziewczyna-25
widze, ze nie masz pojecia o zyciu... wiec prosze nie wypowiadaj sie. Przynajmniej nie w moim watku.

Gość dziewczyna-25
W takim wieku czyli w jakim? Wiesz... moze tak sie ulozylo zycie? Moze nie mialam czasu na ukladanie zycia osobistego? A moze sie nie ulozulo? Wiesz gdybym miala lat 60... to moglbys mi zadac to pytanie... ale kiedy mam 25 lat..i ty mi piszesz...w takim wieku, to brzmi strasznie nie dojrzale

po prostu eM mendo jedna daj dziewczynie spokój a może to prawda co pisze

Gość dziewczyna-25
Moze to prawda? Nie rozumiem juz nic :( chyba faktycznie obralam niewlasciwe miejsce...zegnam

Wybacz, ale będę się wypowiadała, gdzie mi się podoba. Żyjemy w wolnym kraju, a to forum też jest wolne, więc wypowiadać się będę. A skoro założyłaś taki temat, to powinnaś była liczyć się z tym, że każdy może to czytać i pisać, co chce. ;)

Gość dziewczyna-25
tak, to wez i mnie poprostu dobij jeszcze bardziej. Moze Ci ulzy, moze poczujesz sie lepiej. Uwielbiam ludzi ktorym ranienie kogos sprawia przyjemnosc...

Normalny Facecie bez zboczeń, menda to inaczej robak, wesz. A ja jestem człowiekiem. Jak nie wiesz, jaki gatunek jest na tyle inteligentny, by korzystać z laptopa, to się odczep ;)

Nie, nie sprawia mi to przyjemności. Odróżniaj takich ludzi od REALISTÓW, to może będziesz w życiu miała łatwiej. :P

Gość dziewczyna-25
nie wypowiem sie bo widze ze nie ma sensu. I tak nie pojmiesz.

już pochwaliłes się że masz laptopa nawet małpa po paru lekcjach by naczyła się kożystać z twego laptopa