Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna-25

Chcialabym sie poprostu do kogos przytulic...

Polecane posty

Gość dziewczyna-25
tak masz racje, jestem bardzo zakompleksiona... a jeszcze bardziej zmeczona, takimi polglowkami jak ty

Gość i co z tego ze zlamano
do po prostu em: jeżeli wg ciebie świat schodzi na psy, to właśnie przez takich jak ty, bo piszesz normalnym ludziom, że zaśmiecają kafe, a w rzeczywistości sama to robisz i nawet "biedulko" o tym nie wiesz. P.S. Autorko ja mam podobnie ... ;)

Ja tez bym chciała kogoś mieć....ale widocznie jeszcze nie czas, nie spotkałam odpowiedniej osoby, wszystko się urywało, wierzę że spotkam i Tobie też tego życzę

Gość normalny facet bez zboczeń
dziewczyo 25 pytałem czy masz jeszcze jeden temat założony na kafe i dlaczego nie masz w takim wieku nikogo kto by cie przytulił

Gość i co z tego ze zlamano
Wybacz, ale będę się wypowiadała, gdzie mi się podoba. Żyjemy w wolnym kraju, a to forum też jest wolne, więc wypowiadać się będę. A skoro założyłaś taki temat, to powinnaś była liczyć się z tym, że każdy może to czytać i pisać, co chce Ty też "inteligentko od siedmiu boleści" powinnas liczyc sie z tym, że ludzie mają prawo zakładać temat, jaki im się podoba:p

Gość I mnie też
I mnie też proszę przytulić....... Z podobnych powodów, jakie ma autorka wątku. Lat 28 - gdyby ktoś się pytał.

Nie "pochwaliłeś", a "pochwaliłaś" - to po pierwsze. Po drugie - naucz się ortografii, bo w słowniku polskim nie ma słowa "kożystać". Po trzecie - nauka interpunkcji też się kłania ;)

autorko jak przestaniesz szukać na siłę to sam się znajdzie ten właściwy.....

Gość dziewczyna-25
W jakim takim? Niewiem co masz na mysli piszac TAKIM WIEKU? czy ja mam 100 latm, ze tak cie dziwi moj wiek?

tak mi sie wydaje że to po prostu było normalne pytanie i chyba nie ma się co rzucać:)

Gość o i tuuu
po prostu m nowe wcielenie:) chcesz przytule CIe wirtualnie :) wiem ze to nie to samo ,ale zawsze cos:)

Gość dziewczyna-25
mysleliscie kiedys o samobojstwie?

Gość o i tuuu
tylko dzis juz nie mysl limit na dzis zakonczony:)

jaa teraz coraz częściej :( tak mi brakuje tej drugiej osoby:( ciągle tylko w domu sama siedzę :( mimo, że mam dobiero 19 lat ale brakuje mi czułości, dotyku tego jedynego:( nie jestem brzydka ale nie wiem czemu tak jest ze jestem sama

Gość dziewczyna-25
ale ja juz naprawde nie mam sil :(

już trochę pieprzycie dziewczyny....nie jest aż tak źle bez przesady....a facet się znajdzie tylko więcej optymistycznych myśli

i żeby nie było...mi też strasznie brak JEGO obecności....ale co mam zrobić, na pewno się nie zabijać w każdym razie. Wierzę że będzie dobrze.

Gość dziewczyna-25
tu nie chodzi o faceta... tylko o brak sily :(

dziewczyna-25 mysleliscie kiedys o samobojstwie? "zapytaj" swojej mamy lub taty, czy chcieliby, abyś już teraz do nich dołączyła? nie nigdy nie myślałem o samobójstwie. chociaż było parę okazji.

no ale brak siły do tego że nie ma się do kogo przytulić, jak w temacie także koło się zamyka....jak przestaniesz myśleć obsesyjnie to i facet sie znajdzie i sił więcej będzie

Gość dziewczyna-25
Agencie... moze i masz racje... ale ja naprawde czuje ze nie mam sil...gdybys znal calą sytuacje...byc moze potrafilbys mnie zrozumiec.... to nie jest takie latwe.... :( Jestem sama ... przez wiele bardzo trudnych sytuacji usze przechodzic poprostu sama.... nie daje juz rady :(

Gość dziewczyna-25
Aggie85... nie mysle o niczym opsesyjnie.... nie zycze Ci tez tego, z czym sie spotykalam w tym moim popierniczonym zyciu... nie zycze nawet wrogowi tego... :(