Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziula wawa

Chcę kolczyk w intymnym miejscu. Ma ktoś? Kilka pytań

Polecane posty

Gość madziula wawa

Nigdy mi do głowy nie przychodziły takie pomysły ale ostatnio mój chłopak zażartował na ten temat i wiecie że chyba mi się ten pomysł spodobał. Mam 24 lata skończyłam studia pracuję w poważnej firmie, nie mam tatuażu ani jakihś ciągot do piercingu ale ten kolczyk w łechtaczce cały czas za mną chodzi już od 2 miesięcy.To mój drugi facet i jesteśmy razem od 5 lat. Chcę go sobie zrobic na urodziny mojego Faceta i mam kilka pytań. Czy to bardzo boli, gdzie można sobie takie coś zrobić (bo pewnie nie w zwykłym studio) i nie ukrywam, że wolałabym zby mi przekłuwała kobieta bo to jednak Cipka i nie chcę żeby jakiś obcy facet mi przy niej gmerał. No i jak potem wygląda seks? Czy jest tu jakaś dziewczyna, która ma?

Gość madziula wawa
nikt mi nie odpowie?

na moim chomiku w folderze szokujące jest temat, piercing pussy, jest trochę na ten temat.

Łechtaczka jest bardzo delikatnym i mocno unerwionym miejscem, więc bardzo boli. Kolczyka nie robi się w samej łechtaczce (no chyba, że na życzenie), a w napletku łechtaczki. Idziesz to studia piercingu, które oferuje taki "zabieg", a nie do jakiejś kosmetyczki. Ponad to, jeśli zdecydujesz się na kolczyka w tym miejscu, to uważaj, bo przy gojeniu się, boli jak i przy innych kolczykach w innych częściach ciała, więc najmniejsze podrażnienie przez majtki, gwałtowniejszy ruch, chodzenie i siadanie będzie Cię kurewsko boleć. Nie mam tam kolczyka, ale dużo o tym czytałam, bo kiedyś też się zastanawiałam nad takim kolczykiem i słyszałam takie rzeczy od dziewczyn z kolczykami "tam" :D

Nazywajmy rzeczy po imieniu. To nie jest "tam", a jest to Penis albo potocznie fiut, sądzę że synonim męskości i płodności (kult falliczny ) zasługuje na coś lepszego niż kawałek żelaza. Co kto lubi, ale uważam że są ciekawsze formy zaimponowania kobiecie niż skucie się LSD albo wsadzenie żelastwa w faję . Jak wy ze sobą rozmawiacie o potrzebach intymnych , pewnie tak "chcę żebyś mnie no wiesz tam językiem no kurcze wiesz no.." :O

Ej, ej, ej, Męska Pomarańczo, nie gadam ze swoim chłopakiem tak, jak to zademonstrowałeś, tylko wprost. :P Więc nie krytykuj, z łaski swojej ;) Ja osobiście nie chciałaby być z facetem, który w członku miałby stal chirurgiczną czy srebro, bo to dla mnie nie normalne. :P :D

bmblondyn, podniecają Cię faceci z kolczykiem w chooju, czy kobiety z kolczykiem w łechtaczce, bo już się nie orientuję :D

Gość Ewaldi
do autorki , czyli weź pod uwagę, że takie cuda na kiju są tylko dla odważnych kobiet, majtki lub spodnie odpadają ale jest moda na sukienki , więc jakoś sobie poradzisz aby nie wyglądać, jak kowboy który zszedł ze swojej klaczy :)

ani jedno ani drugie, jako specjalista od metali wystarczy mi na co dzień tego złomu, i jeszcze w piczce, czy we fiucie, to byłoby za wiele......

Gość Czemu tak dziwnie sikacie
Tak dla sprostowania jakbyś pomarańczo nie wiedział, fiut nie jest nazwą potoczną tylko tylko wulgarną.

Gość madziula wawa
No właśnie dlatego chcę to zrobić teraz kiedy można się ubiarać zwiewniej i swobodniej. Mój Chłopak zażartował że mogła bym sobie zrobić taki kolczyk bo za porządna jestem :P No i pomysł mi przypadł do gustu. A o seksie rozmawaiamy wprost i baaardzo bezpośrednio :classic_cool:

Gość madziula wawa
nie, nie biore :P

Zawsze mi się wydawało że jak coś robimy dla drugiej osoby to jest to związane z nią a nie z naszym ciałem, jak wspominałem efektem takiego kolczyka mogą być chwilowe problemy z seksem i ani to ładne, ani praktyczne. Jednak jest to przyrodzenie autorki więc niech sobie wkłada co chce , ja bym sobie nic nie dziurawił :)

jest kilka nazw kolczyków umieszczanych w łechtacze. Podobno kółeczko umieszczone w napletku łechtaczki z kulką na łechtaczce bardzo podnieca, ale po pewnym czasie trzeba zwiększyć doznania następnym kolczykiem......aż do kuriozalnych zachowań....

wkurwi się, że poruchać nie będzie mógł przez dłuższy czas. Pójdzie na dziwki a autorka zostanie sama. Znaczy nie sama tylko z kolczykiem