Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny127

chce dziewczyne

Polecane posty

Gość samotny127

Bede bezposredni. Mam 21 lat, nie mam dziewczyny, i dluzej tak nie moge wytrzymac. Pomyslicie sobie desperat, fakt to jest porazka, najwieksza w moim zyciu. Przegapilem tyle okazji ze mozna by sie juz z isc pociac. Ale nie znajde sobie dziewczyne, chociazby na tym forum, która mnie wreszcie zaspokoi. Czego wymagam ? Ma byc odemnie mlodsza, 19 lat albo mniej byla by cudowna. Ma byc pociagajaca, ladna na twarzy, z zgrabna sylwetka, poruszac sie z gracja i lekkoscia , usmiechac sie, przyjemnie pachniec, byc ciepla w dotyku. Ma byc inteligentna, miec wlasne zdanie, zeby dalo sie z nia rozmawiac. Ale najwazniejsze ma byc moja i tylko moja. Chce byc pierwszym którego naprawde pokocha, zeby myslala tylko o mnie, byla mi wierna i ulegla, zakocha sie we mnie i tak ma pozostac. Duzo wymagam ? Tak, bo duzo potrzebuje. Brzydki nie jestem, myje sie, i mimo widocznej desperacji mam w glowie poukladane. Studiuje, i zapowiada sie na to ze bede sie dalej uczyl przez wiele lat. Z odpowiednia dziewczyna jestem pewnien ze osiagne sukces, da mi ona natchnienie i motywacje. Bedzie zadowolona z dokonanego wyboru a za pare lat inne beda jej tego zazdroscic. Jezeli jest jakas chetna prosze odezwij sie. Umówie sie z toba np w parku, porozmawiamy, wyslucham twojich problemów, przytule. Chce byc blisko ciebie, pozuc twój oddech, bicie serca.. Moje gg 24319568 Jestem z Warszawy, i w tym miescie szukam bo odleglosc niestety nie sprzyja. Na marginesie wszytkie trole, osly, dzieci neo nie smiecic mi w tym watku, ja tutaj milosci szukam.

Gość pouuuui
"Brzydki nie jestem, myje sie," buhahah czego chciec wiecej? :D

Gość qwertyqwertyyy
...a do tej pory - jedziesz na recznym stary :D

Gość samotny127
Wczoraj w końcu przedstawiłem rodzicom moją narzeczoną (wał z kołdry). Mama i tata przyjęli ją ciepło. Spytali kiedy poznają jej rodziców. Teraz w sklepie z pościelą szukam teściów.

Gość qwertyqwertyyy
haha dobry podszyw nie jest zly :D:D:D

Gość ggfffrf
Ty nie szukasz milosci wystarczy pare warunkow i juz zakochany bedziesz nic nie wiesz o milosci

Gość nelka123
No jak się już myjesz , to masz plusa u mnie :D

Znam jedna fajna dziewczyne ktora tez szuka chlopaka i jest spod warszawy, ale nie polecilbym cie, zawialo desperacja i poszukiwaniem czegos do ruchniecia...

Gość Ajjjjjjjjjjjjjj;)
Podoba mi sie ten twój opis i była bym chetna na to o czym napisałeś :)

Gość qwertyqwertyyy
ToTYLKOjaNiktINNY - nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz, bo marnie to wyglada, jak uzywasz je w zlym kontekscie :P

Gość nelka123
Ajjj, na co byłabys chętna?

Gość pod lupom
autora chyba oniesmielila ilosc dziewczyn na jego topicu i zniknal :)

Gość Ajjjjjjjjjjjjjj;)
Nelka123 : na ciebie hehehehehe

Gość nelka123
Ajjj, tak myślałam:D No to gdzie i kiedy?:classic_cool:

Gość Ajjjjjjjjjjjjjj;)
A ty voila niezle sobie dajesz tego pudru na twarz normalnie maskra;/;/;/;/;/;/

Gość Ajjjjjjjjjjjjjj;)
Co ty we mnie jescze sie nie obudziła ta fascynacja do dziewczyny i chyba nigdy nie nastapi ;P ja tam wole facetów dlatego pisałam do tego autora topicu......

Gość Ajjjjjjjjjjjjjj;)
ale ja sie moge załozyć że na solara chodzisz

Nie wiem czy kojarzysz..jakiś miesiąc temu założyłam topik na mój temat i wiele osób odradzilo mi chodzenie na solarium i czarne włosy..z włosów zrezygnowalam(z bólem bo uwielbiam kolor czarny)na solarium też już nie chodzę a kolor skóry jeszcze pozostał..nie jest mi łatwo się tego pozbyc , jednak zostawię sobie lekko opalona skórę:)

Gość Ajjjjjjjjjjjjjj;)
I tez jestem za tym żebyś nie chodziła na to solarium a jesli chodzi o kolor włosów to jaki teraz masz????

Gość Ajjjjjjjjjjjjjj;)
No ja tez ostatnio robiłam na czekoladowy brąz i tez mi sie podoba;) Ale dobrze ci radze z joanny sie nie opłaca kupować farb bo szybko kolor schodzi:)