Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezoriento

Opowiem Wam coś bo wiem że lubicie takie historie.

Polecane posty

Gość zdezoriento

No i liczę naWaszą pomoc :) Za trzy dni wyjeżdżam na kontrakt do pracy, daleko. Praca fajna, w zawodzie, zdobędę doświadczenie, same superlatywy. No ale jest jedno ale. Wczoraj byłem w Tesco na wieczornych zakupach i przy kasie siedział młody chłopak. W ogóle sobie nie radził z obsługą, widać, że nowy. Przede mną stał facet i dziewczyna. Facet był zniecierpliwiony, ciągle coś fukał na tego młodego, odkładał towary, ogólnie burak. A dziewczyna zwróciła mu uwagę, żeby na młodego nie fukał, bo on się dopiero uczy i mówi do młodego, żeby się nie stresował tylko spokojnie robił swoje. Facet się nie odezwał, zabrał zakupy, poszedł, a ta dziewczyna jak się odwróciła do mnie, to dosłownie zostałem wmurowany w tescową posadzkę. Olśnienie. Najpiękniejsze oczy jakie w życiu widziałem, niesamowity uśmiech, zniewalająca uroda. Miała na taśmie tylko wino, papierosy i karmę dla kotów. W sumie jak się w nią tak wpatrzyłem to wydawała się smutna. Oczu od niej oderwać nie mogłem. No i ten młody z kasy ją skasował, ona podziękowała i poszła. A ja miałem od masy zakupów i zacząłem się wkurzać, że młody tak wolno kasuje, bo chciałem za nią pobiec, nie wiem, porwać, oświadczyć się. W końcu jak już wypadłem z Tesco to łaziłem jak durny po galerii i jej szukałem, ale jej nigdzie nie było. teraz mam mętlik w głowie, nie chce mi się jechać do roboty, obszukałym nasze klasy, fejsy, goldenliney, nic. Pierwszy raz w życiu coś takiego przeżyłem, ale jak jej nie odnajdę, to zdurnieję. Pomóżcie.

Gość To moja zaletta
Ale fajneeee:))))) Bardzo mi się podoba..akcja..fabuła..i miłosc:))))) i fajny watek z tym kasjerem:));) i kasowaniem.. Po coś tyle nabrał;)? garmounie;)

Gość @@@@@@@@@@@@@@@@
Oswiadczyć się hehehehe. Może psychiatra Ci pomoże.

Gość zdezoriento
Nabrałem tyle, bo wyjeżdżam na drugi koniec świata i ktoś się musi mieszkaniem opiekować, środki czystości muszą być. Skąd miałem wiedzieć, że spotkam kobietę swojego życia przy kasie w Tesco? Jak mam ją teraz odnaleźć, bo wiem i czuje, że to ona, ta jedyna. Chociaż to naiwne ;) Miasto wielkie, gdzie mam jej szukać?

Gość może cień może złudzenie
A nie pomyślałeś, że i tak dałaby ci kosza? Nie świruj koleś, bo kobiety to natychmiast wyczuwają i nawiewają.

Gość To moja zaletta
nie wiem jak się odszukuje ludzi;) Ale odszukaj..i koniecznie opowiedz, że jej szukałeś..że poznałeś ją wcześniej.. I się oświadcz:) uwielbiam takie histroie;) też mam podobną:) I też nie wiedziałam, że znamy się wcześniej;)

Gość movies
było zostawić te zakupy w cholerę i lecieć za nią :) albo teraz takie wyjście- nigdzie nie jedź tylko przychodź codziennie na zakup do Tesco o tej samej porze, może w końcu spotkasz ją drugi raz...

Gość zdezoriento
Tak mi dziewczyna wlazła w głowę, że od wczoraj siedzę i jej szukam na portalach. Nawet mi się pakować nie chce, zdurniałem do reszty. Ale jeśli jej nie odnajdę, to się nie przekonam. Już nawet zacząłem dedukować, że skoro robiła małe zakupy, tzn że mieszka gdzieś blisko tego sklepu i może tam ogłoszenia porozwieszać. Ale wyjeżdżam, cholera, to jak mam to zrobić?

Gość To moja zaletta
Jest Sobótka..Noc świętojanska..to super czas na oświadczyny..bo to czas miłosci:)

Gość movies
no to nigdzie nie jedź :) albo rozwieś na billboardach w całym mieście ogłoszenia że jej szukasz i zostaw swój nr telefonu :)

Gość Cieszymir
wino i papierosy? Chyba nie sądzisz, że to dla kota

Gość zdezoriento
Jeśli ucieknie, to przynajmniej nie będę sobie pluł w brodę :) I tak jak któraś z dziewczyna napisała, jakbym ją wcześniej znał i wiedział, że jest smutna. To pedalskie w sumie :D Może mi przejdzie, jak wyjadę, ale pomęczę się trochę, bo mnie siekło.

Gdyby mu zalezało na dziewczynie, to by do niej powiedział przy kasie - "Zaczekaj", z usmiechem i niskim tembrem głosu :P Albo by rzucił zakupy i powiedział młodemu, że w tym roku mikołaj przyszedł wcześnie i młody może sobie te zakupy wziąć. Oczywiście przed zapłaceniem :P Poczym by wybiegł niczym Forest Gamp, wyprzedził dziewczynę, zawrócił z piskiem podeszf i powiedział - "Zostań moją muzą" :P

Gość To moja zaletta
21:01..dobrze dedukujesz...mądry z ciebie facet;) I movies dobrze ci radzi:) Cenię mądrych ludzi:) Może nie ogłoszenia..ale obserwuj okolice? gdzieś tam na pewno mieszka, blisko Tesco:)

Gość yhhhhhhhhhhhhhhhh
faceci pod tym wzgledem sa zalosni. potrafia sie zakochac w "wyglądzie" wspolczucia dla was faceci... kobiet takie cos przynajmniej w zyciu nie spotka :o

Gość movies
i na pewno chodzi często na zakupy do Tesco, ja bym obserowała okolice Tesco hehe na pewno niebawem znów sie tam zjawi

Gość zdezoriento
Jechać muszę raczej, bo kontrakt podpisałem i w razie zerwania będę musiał zapłacić spore odszkodowanie. Ale bym nie pojechał i szukał, powaga. Ogłoszenia musiałbym zostawić znajomkom, może mnie nie zabiją śmiechem i pomogą. Może ją odnajdę :)

movies było zostawić te zakupy w cholerę i lecieć za nią albo teraz takie wyjście- nigdzie nie jedź tylko przychodź codziennie na zakup do Tesco o tej samej porze, może w końcu spotkasz ją drugi raz.. Tak, nie wyjeżdżaj na koniec świata. Zostań żebrakiem i przesiaduj całymi dniami pod Teco. W końcu przydzie, a wtedy wyjmiesz otrzymane drobniaki z czapki i powiesz -"Zabieram Cię na lody ukochana :) ". THE END

Gość movies
no życzę Ci tego , może to faktycznie miłość od pierwszego wejrzenia :)

Gość laurrra
Ja wierzę w to, że jeżeli dwoje ludzi są sobie przeznaczonych, to muszą się odnaleźć;] także powinieneś ją spotkać, może już po powrocie, niekoniecznie podczas tych kilkunastu godzin dzielących Cię od wyjazdu;] A jesteś pewny, że gdybyś ją spotkał, to podszedłbyś do niej? Teraz jesteś o tym przekonany, bo tego nie zrobiłeś i uczucie jest tym samym silniejsze. Stąd takie wyidealizowanie osoby, której nie znasz.

Gość zdezoriento
Gdyby to było tydzień, dwa wcześniej, to bym namiot pod galerią rozbił i tam koczował z lornetką. Trochę to wariackie i nieodpowiedzialne byłoby rzucić wszystko w cholerę i gonić za dziewczyną, którą się widziało przez kilka minut. Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło, raczej jestem racjonalnym gościem.

Nie wiem czy to pomoze, ale czytalam kiedys w gazecie jakiejs, ze jest jakis portal na ktorym wpisuje sie miejsce spotkania i date. Moze jej tez sie spodobales wiec ona tez cos takiego zrobi. Niestety nie pamietam nazwy, ale pewnie w necie latwo to znalesc. Powodzenia!! ;)

Gość movies
może cień może złudzenie- nie czepiaj się, chlopak chciał się zwierzyć i szuka porady

Gość ale jajajajaja
ja bylam ostatnio w tesco i kupowalam wino, papierosy i karme.. z tym, ze dla psa :P

w okolicach wywieś ogłoszenie o tej dziewczynie! jak tak bardzo jej pragniesz, to co ci szkodzi! raz sie żyje, chociaż krótko, a jak wyjeżdżasz, to daj na ogłoszeniu kontrakt do ciebie. jak dziewczyna będzie zainteresowana to da znać! ps. miałąm podobną historię: pojechałam do dużego miasta i wpadł na mnie w mcdonaldzie pzrystojny chłopak, i jeszzce tak pięknie mnie pzreprosił za to. a gdy wychodził to obejrzał sie za mną, niestety, juz go wiecej nie zobaczyłąm bo musiałam stamtąd tu przyjechać :) pozdrawiam!

Gość movies
zdezoriento- a w jakim to mieście się wydarzyło jeśli można spytać???

Gość zdezoriento
Laurrra, tylko, że ja nigdy nikogo nie idealizowałem, nie zakochiwałem się od pierwszego wejrzenia, nie jestem takim facetem. Jakiś czas temu rozstałem się z dziewczyną, skupiłem się na wyjeździe, głowę miałem zapchaną planami na przyszłość, o kobietach nie myślałem poważnie. A tu nagle przysłowiowy sycylijski piorun. Znacie tę scenę z Ojca chrzestnego, kiedy Michael wygnany na Sycylię dostrzega Apolonię młodą i go sieka w sam środek głowy i jest muzyczka, jego zamglone oczy itd? To miałem tak samo, tylko że w Tesco :P Zgłupiałem do reszty, idę po piwo :D

Gość To moja zaletta
como... ten portal..to chyba kafeteria:D;)