Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezoriento

Opowiem Wam coś bo wiem że lubicie takie historie.

Polecane posty

Gość kici blond
Oj, jak bardzo się zawiodłam :o Miałam Cię za prawdziwego ogiera, który nie pozwoli kobiecie kłopotac się takim drobiazgami. Czyli pozostaja feromony :classic_cool:

Gość kici blond
W takim razie będziesz mógł sobie to rzucanie gaci zamienić na inne dowolne życzenie, byleby nie nazbyt skomplikowane, cobym podołała :classic_cool:

Gość Ocieracz Napieralski
:D He he nie zdałem testu? :P Owszem, mogłbynm z tobą wirtualnie poflirtować, nie plącząc w to faceta. ale skoro o nim wspominam, to znaczy, że nie zamierzam z tobą romansować. Oblałaś test ;)

Gość jeśli mialeś dużo zakupów...
to mogłeś spokojnie za nią pobiec.Pewnie zdążyłbyś wrócić zanim niedoświadczony młody przepuściłby je przez czytnik.Ale wiem,że łatwo dawać komuś dobre rady;) Teraz dla Ciebie jedyną nadzieją są chyba tylko częste wizyty w Tesco.Chociaż w Twoim przypadku jest to przynajmniej w najbliższej przyszłości niemożliwe.A może potraktuj to jako test.Może ją spotkasz po powrocie...może serducho znów zabije a może nie...może to była tylko taka iskra,która ognia nie daje.

Gość zdezoriento
Jeśli ją spotkam, zapytam czy pali pall male i czy ma kota. Jeśli potwierdzi, to nie powiem jej o tym, że ją widziałem w Tesco przy kasie i że mnie zauroczyła, bo to tani bajer. Zapytam czy zechciałaby iść ze mną na piwo. Jeśli odmówi z racjonalnych przyczyn, to dam sobie spokój. Tak to teraz widzę.

Gość Ocieracz Napieralski
albo, w sumie co mi tam. jest noc świętojańska i raz do roku mozna zrobić coś szalonego. Dobra, to wsiadam w samochod i jadę do Łodzi. spław swojego faceta i porwę Cię do najfajniejszego klubu w łodzi, potem na kolacjęi do dobrego hotelu. mam nadzieję, że masz dobra kondycję i nie masz dość po jednym orgazmie? Nie rozczaruj mnie. Uwiodę Cię w dzisiejszą noc w realu. Szykuj się i wykąp :)

Gość zdezoriento
Nie myślałem racjonalnie przy kasie, siekło mnie ale wydawało mi się głupotą biec za nią i zagadywać. Dopiero kiedy sobie uświadomiłem, że powinienem to zrobić, to zacząłem się rozglądać. Nie ma co gdybać teraz bo to wiadome że dałem dupy.

Gość hahahahahahahahahahahahahaha
ala ma kota i palme

Gość zdezoriento
Nie podejrzewałem że moje nieszczęście zaowocuje tanim romansem :P

Gość dzaljuta
wiesz...mi tez sie kiedys taki chlopak bardzo spodobal(ale nie myslalam o wspolnej przyszlosci :) ) ale sie mijalismy.........czasami doslownie o sekunde! znak,ze nie dla mnie! jak juz chcesz na sile ja znalezc to przesiedz caly jeden dzien w tym tesco i czekaj albo naprawde rozwies jakies ogloszenia.

No wiesz...patrząc z drugiej strony gdybyś pobiegł za nią i zagadał,to mógłbyś dostać w zęby od jej faceta:( Chyba trochę patowa sytuacja.

Gość zdezoriento
Nie było żadnego faceta, ona była sama a ten awanturnik co stał przed nami nie był z nią.

Jesli jestescie sobie przeznaczeni, to pewnie ja znowu spotkasz tylko musisz do tesco zagladac....na jak dlugo wyjezdzasz? Jest nadzieja, ze niedlugo wrocisz? ....i mowie mlodego zagadaj, bo moze owa panna bedzie sie u niego czesciej kasowac, by bronic go przed niemila klientela ;)

Gość zdezoriento
Mam kontrakt na pół roku, więc szmat czasu. Jutro się kopnę do Tesco pogadać z młodym, wariactwa chyba sobie odpuszczę ;)

Ups...to cosik źle zrozumiałam;) W takim razie sytuacja chyba nie jest patowa;)

Gość zdezoriento
Tak też zrobię, bo co mi innego zostało. Mam nadzieję, że kiedyś ją spotkam, najlepiej do wtorku. Mam też nadzieję, że się nie zawiodę ;)

Gość kici blond
Zatem nie mam chwilii do stracenia. Idę ogolić się pod pachami i użyć dezodorantu. A Ty przed wyjazdem skróć owłosienie wokół prącia. Do zobaczenia ;)

Gość co ludzie powiedzą
coś mi się wydaje że to będzie bardzo trudne ale pisz te swoje opowiadania, fajnie poczytać ciekawe historyjki.

Gość Laurrra
Podnoszę;p ! Kolego z mojego miasta, opowiedz czy udało Ci się czegoś dowiedzieć bądź podjąłeś jakąś decyzję!;]

Gość kkkjjjhhh
no i co dalej...