Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezoriento

Opowiem Wam coś bo wiem że lubicie takie historie.

Polecane posty

Albo mlodego z kasy zagadaj, moze Ci jakos pomoze...wiesz, bedzie mial oko na ta Twoja pieknosc ;) Albo zaloz forum kociarzy w Twoim miescie :D

Gość zdezoriento
W Łodzi, w Galerii Łódzkiej, samo centrum, szukaj wiatru w polu. Ale ogłoszenia nie zaszkodzi napisać, może pozwolą porozwieszać. Tylko co tam napisać?

Gość movies
zapytaj dyrekcji Tesco może ci pozwolą wywiesić takie ogłoszenie na głównych drzwiach:)

Gość ale jajajajaja
ja wlasnie tam kupowalam to wino i fajki :o ale to nie jestem ja, bo ja ladna nie jestem... no i nie mam kota :(

Gość zdezoriento
Kiedyś był taki portal odezwijsie.pl, tam można było szukać ludzi, o których się nic nie wie. Ale już nie ma tego portalu. Jestem zdesperowany zrobić z siebie kretyna i wywiesić te ogłoszenia, tylko co mam napisać? Poza opisem, coś intrygującego. Wyjde na idiotę, ale przynajmniej coś zrobię:D

Gość zdezoriento
A kiedy kupowałaś tam wino i fajki? Ona kupowała niebieskie pall mall i dużą okrągłą karmę dla kota, nie wiem jaką. Wino też nie wiem jakie.

Gość kkllpm
daj ogłoszenie w jakiejś poczytnej gazecie an formacie A4 (kupa kasy ale chyba gra warta świeczki) że szukasz tej i tej, która tak i tak wyglądała, podasz maila czy tel. (na kartę - na wypadek wygłupów) i czekaj, albo najlepiej wykup bilboard przed tesco (kiedyś gdzieś taki pomysł widziałam), mnie by to wzięło za serce :-) Powodzenia.

Gość kkllpm
wątpię czy takie zwykłe ogłoszenia większość ludzi czyta, ja robiąc zakupy nie zwracam uwagi na takie "maleństwa"

Gość To moja zaletta
Nie wyjdziesz na idiotę:) każdy lubi takie romanse..w filmach książkach...a ty masz in live:) Na pewno jak Jej opowiesz jak ją szukałeś..itp i co robiłeś..to to doceni:))

Gość kici blond
ejjjj :D ja chodze regularnie do tesco i kupuje własnie wino, fajki i karme dla kotów :D :P i tez zawsze bronie kasjerów :) tylko ze sobie nie przypominam zebym zrobiła to 3 dni temu :)

Gość może cień może złudzenie
movies może cień może złudzenie- nie czepiaj się, chlopak chciał się zwierzyć i szuka porady Mowię chłopakowi, jako doświadczony podrywacz i znawca kobiet, że nie ma szans. a rozwieszenie ogłoszeń to najgorszy pomysł na jaki moze wpaść facet. Tak, zadzwoni do niego na nr z ogłoszenia, ale jakaś inna desperatka, tylko nie ta ktorej szuka. Chyba, ze zadzwoni jej chlopak z pogróżkami. Facet zakochany jak pies w oczach kobiety jest przegrany. On to kiedyś zrozumie. a tylko idiota zerwałby kontrakt w imię niczego. Przez obca babę zostałby na lodzie, bez pracy i kobiety.

Gość aoalabnjkvhjk m
autorze bede sledzila watek pisz co dalej postanowiles;) zycze szczesliwego zakonczenia;)

Gość kici blond
już pomijając to że uwielbiam film i książkę o których wspomniałeś ;)

Gość zdezoriento
O ile ją odnajdę. Wierzycie w takie historie? Bo jak racjonalnie pomyśleć, to czyste wariactwo. Billboard dobra sprawa, tylko, że nie mam czasu tego załatwiać. Kasy bym nie żałował, bo mi chyba odbiło:D A to było wczoraj, nie trzy dni temu, więc może to ty :D

Gość movies
zagadaj z kasjerem, zostaw mu nr tel do siebie i jak skojarzy laskę, niech zagada co i jak i może akurat coś z tego wyjdzie:)

ale jajajajaja ja wlasnie tam kupowalam to wino i fajki ale to nie jestem ja, bo ja ladna nie jestem... no i nie mam kota a już chciałem, zebyś została moją dziewczyną. Na dzisiejszą noc :O

Gość zdezoriento
Otóż panie doświadczony podrywaczu i znawco kobiet, do wczorajszego wieczora myślałem tak samo jak ty. Ale się zadurzyłem w tej dziewczynie, a szczeniakiem nie jestem:) Sycylijski piorun.

Gość ale jajajajaja
ale zbieg okolicznosci. juz sie ucieszylam, ze to chodzi o mnie ;( tez pale pall malle, ale pomaranczowe i kupowałam suche jedzenie dla psa, a nie dla kota :(

Gość To moja zaletta
Ja wierzę w takie historie;) Mam to po babci. Ona podobną przezyła:) za dużo się nasłuchałam w młodosci...;) powodzenia:) I mam nadzieję, że całujesz jak w ksiązkach;))

Gość movies
może cień może złudzenie dobra luzik, każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie :) i dać dobrą radę

Dobra, napiszę jasno, bo prawiczki udzielają głupich porad. Jak do dziewczyny nie podszedłeś od razu, to juz nie masz po co podchodzić. Chyba, że jesteś wytrawnym podrywaczem i masz tekst, a propo waszego poprzedniego spotkania. On zada Ci niezręczne pytania i będzie testować jak wybrniesz. Oblejesz, to bay. a na pewno oblejesz, albo od razu Ci powie, że nie ma czasu, lub ma chłopaka. Jesli nie podejdziesz do dziewczyny w ciągu 20 sekund, od kąd Cię zobaczy, to juz przepadło. Tak sa baby skonstruowane. Pomijam tu pasztety spragnione miłości, ponieważ mniemam, że to była ładna dziewczyna, a to znaczy, że ma adoratorów i raczej nie jest samotna.

kici blond ejjjj ja chodze regularnie do tesco i kupuje własnie wino, fajki i karme dla kotów i tez zawsze bronie kasjerów tylko ze sobie nie przypominam zebym zrobiła to 3 dni temu Zostaniesz moją dziewczyną? :P

Gość movies
może cień może złudzenie ejj sorry sugerujesz że jestem pasztetem spragnionym miłości ? czy o co ci chodzi bo zacząłeś jakoś dziwnie gadać

Gość zdezoriento
W sumie podrywacz masz rację, ale nie wszystkie laski takie są. Jeśli ją odnajdę i ona okaże się szczęśliwie zajętą/lesbijką/zakonnicą/niezainteresowaną mną to spoko, jakoś przeżyję. Ale jeśli jej nie odnajdę, to zdurnieję do reszty, a jadę w dość durne miejsce i będzie mi ciężko :P A tu w 47 sekundzie sycylijski piorun macie: http://www.youtube.com/watch?v=l5wwZ3EO8u0 :)

Ja niczego nie sugeruję. każdy niepewnie czujący się człowiek sugeruje z wypowiedzi innych sobie sam.

Gość pawianka
Może poproś ochrone o nagranie z monitoringu?

Gość movies
może cień może złudzenie jeśli o mnie chodzi mi akurat miłości nie brakuje a poza tym nie jestem pasztetem , więc sobie wypraszam, skoro dyskutujesz z nami na dany temat to miej do nas szacunek i nie nazywaj nikogo w ten sposób

Gość fdkvfkm
Taśmy z monitoringu ochrona może przekazać chyba tylko policji więc to raczej nie przejdzie.

Gość Boli Łoodź
"oświadczyć...się..."co ty taki w gorącej wodzie kąpany....a jako to Był jakiś dobrze zrobiony Trans/Shemale?

Gość zdezoriento
Myślałem o monitoringu ale ochrona raczej nie udostępni go bez jakichś nakazów itp. Zresztą, co by mi on dał, mam ją przed oczami cały czas. Miała długie ciemne włosy spięte czarną spinką tak jakby w połowie. Piękne piwne oczy, ciemne brwi, dość bladą cerę. Ubrana w jeansy, brązowy sweter, ale zapadła mi w pamięci jej torba, taka duża czarna, a pasek zawieszony na dwóch dużych metalowych kołach. Budowa szczupła, nawet bardzo, wzrost na oko 170 cm. Tyle wiem.