Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłapanii

powiedzcie jak szukacie na ..all

Polecane posty

Gość miłapanii

chodzi mi ubranka co przede wszystkim wpisujecie w wyszukiwarke no ze sukienka czy kurtka to wiadomo ale np rozmiar (np 92 ) czy bardzie wiek (2 lat) wpisujecie marke jaka was inetresuje czy s łowa typu : wuprzedaz ,cudo ,hit .... :) korzystacie z dodatkowych funkcji i np w jakim kolorze ...a bo jestem sprzedająćą i takie info byłyby dla mnie cenne:)

Gość tralLALALa
wpisuję nazwe np. body-rozmiar 98 i tyle. ale zazwyczaj kupuję w "kompletach" czyli kupuję "paki" albo megapaki

Gość liczyłam na wiecej ...

Gość Karko1234
Jak szukasz ubranek zajrzyj na patryczek.pl mamy taniej niż na allegro pozdrawiam

Gość tyhyth
Wpisuję rzecz ze zdrobnieniem gdy szukam dla niemowlęcia (np kurteczka), ewentualnie bez zdrobnienia i wtedy szukam na dziecięcym, i obok rozmiar liczbami. Poza tym odznaczam aukcje (drażnią mnie) i zaznaczam miasto bo mam nadzieję że może kupię na miejscu, omijając Allegro i wysyłkę. Maga pak nie oglądam bo kupuję to czego potrzebuję a nie jakieś stosy cholera-wie-czego, z zawartością jednej rzeczy, którą potrzebuję. Zresztą... nie kupuję rzeczy używanych (przynajmniej nie zdarzyło mi się).

Gość podoszeeee
:)

Gość assssssiaka
ja wchodze w dzial dzieciecy nastpenie odzieź i rozmiar a wiec po kategoriach a pózniejw wybieram rodzaj ubranka lub wpisuje w szukaj konkretna rzecz, rozmiar juz byl wybrany w kategori wiec wyskakuja odpowiednie tylko....odznaczam aukcje bo mnie tez wkurzaja, nie kupuje pak tak jak ktos wyzej bo kupuje tylko nowe rzeczy i to co potrzebuje konkretnie

Robię tak jak koleżanka " assssssiaka " Nigdy nie wpisuje teksów "cudo" bo czasami z cudem nie ma nic wspólnego :D Anie też "dla księcia" bo taki tekst mnie drażni ;)

Gość mnie drazni dla niuni
nie wiedziłam ze mozna odhaczac aukcje

Gość i znowuu hooop