Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roll-on

mój chłopak zapytał mnie dzisiaj: zawsze już będziesz taka...

Polecane posty

Gość roll-on
i czy o tym, że chodzi mu tylko o wygląd świadczy to, że najbardziej mu się podobam rano, gdy budzę się rano z poczochranymi włosami, z zaspanymi oczami i bez grama makijażu? bo właśnie wtedy potrafi godzinami mi się przyglądać nie wypuszczając z łóżka tak długo jak się da.

Gość sanina
nie no, to że mu się podoba to super!!! kazda kobieta powinna podobać się swojemu mężćzyznie. Ale te pytania, to upewnianie się, czy aby na pewno nie przytyje po ślubie kojarzą mi się z intercyzą w stylu "jeśli żona przytyje powyżej 6,2 kg, mogę wziąć rozwód, samochód i mieszkanie".

Gość gfhtyuu5y
mój były powiedział mi "jeśli zawsze będziesz wyglądać tak jak teraz, to się nie rozwiedziemy". Ja to potraktowałam jako chamstwo, pustactwo, a jego jako idiotę, bo przecież logiczne że nie będę zawsze wyglądać jak teraz. Ty w podobnej sytuacji byś skakała pod sufit że tak mu się podobasz.

Gość kremdorakrak
Ja uwazam ze nie masz powodow do obaw. On jest z Toba szczery i mial odwage Ci powiedziec wiedzac ze zareagujesz w dobry sposob. Mi by bylo milo gdyby mi tak powiedzial i uwazam ze nawet jak bys sie roztyła o to "aż" 5 kilo to bys az tak nie zbrzydla i by Cie nie rzucil ;p i nie gadajcie glupot ze jak dziewczyna jest od poczatku brzydka to facet juz wie ze taka jest i bedzie tylko jesli bedzie miec okazje to znajdzie lepsza bo z ta jest na sile. wszytsko robicie byleby zdolowac czlowieka. :)

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ja myslę ze z takich słów jakie usłyszałaś mogła ucieszyć się tylko głupia lasia, któa ma do zaoferowania jedynie wygląd ładną, ale inteligentną kobietę w sumie by to zabolało

Gość smieszna jestes
widac na czym mu zalezy:)

Gość roll-on
33435345 nie pisz, że Twój ex był podobny - bo mój facet nigdy w życiu nie stwierdził, że po ciąży kobieta powinna natychmiast schudnąć, bo inaczej rozwód, a wręcz przeciwnie - uważa, że po ciąży kobieta powinna zadbać głównie o siebie w sensie spokoju, odpoczynku, a nie o wygląd, bo zestresowana matka to zestresowane dziecko. więc proszę nie porównuj ich.

Gość smieszna jestes
hahahhahahahhahha:)

Gość roll-on
tak, do zaoferowania mam tylko wygląd - jestem po akademii ekonomicznej, którą ukończyłam z wyróżnieniem, pracuję na stanowisku zastępcy głównego księgowego w wielkiej firmie, w ciągu dwóch lat awansowałam aż o 4 stopnie, ale tak - do zaoferowania mam tylko wygląd.

Gość lassekii_00
no widzisz, ja jestem już teraz pewna że jak po ciąży nabierzesz ciała i nie będziesz mogła zrzucić, to mimo że nawet jesli on wciąz z tobą będzie, to ty i tak będziesz się okropnie czuła, niekochana, niepożądana, bo bedziesz pamiętała że Twoja figura była tym, co go urzekało w Tobie najbardziej inne kobiety nie czują takiej presji, nie drżą ze strachu że jak im się przytyje to już nie będą przez swoich mężczyzn pożądane suma sumarum - teraz cieszyć się możesz i odbierać to jako komplement ale jak kiedyś twoje ciało się w jakis sposób zmieni, to już nie będziesz się cieszyć z tego co powiedział

Gość i ślubuję ci miłość, wierność
i, że się nie roztyję aż do śmierci! :o Miłość to miłość! Owszem, nie mówimy tu o braku higieny, którą podkreślasz (mycie włosów, nałożenie balsamu itp.), mówimy tu o rzeczach nie zawsze od nas zależnych. Tak więc, jeżeli po ciąży szybko nie dojdziesz do siebie (różnie to bywa), dojdą rozstępy, brzydki, sflaczały brzuch, którego za chiny nie będziesz mogła "naprawić", tak Twój ukochany zwieje do tej ładniejszej, zgrabniejszej :) Przy czym, on oczywiście zawsze będzie wyglądem przypominał młodego boga :o Ech dzieci, dzieci!

Gość wow ale ci zazdroszcze:)

Gość lassekii_00
ale to jest tak, jakbym powiedziala do faceta "ale masz piękne gęste włosy, mam nadzieję że kiedyś nie stetryczejesz i nie zaczną ci wypadać" i co? powinien być szczesliwy z komplementu? może teraz, jak jest młody to tak, ale co ma powiedzieć później?

Gość roll-on
ktoś wyżej ma rację - chyba naprawdę zazdrościcie. nie raz już czytałam wpisy podobne do moich. dziewczyny się wypowiadają, że są szczęśliwe, że mają extra facetów, że są kochane... to Wy wtedy co? "taaaa jasne, pożyjemy zobaczymy.." "ciekawe czy po ślubie też będziesz taka szczęśliwa, zdradzi Cię, oleje, zostawi z dwójką dzieci..." boli Was szczęście innych??

Gość roll-on
widzę, że sami psychologowie na Kafeterii :)

Gość lassekii_00
aha, więc Ty założyłaś temat aby się poszielić swoim szczęściem i pokazać jakiego masz cudownego faceta? aha.... to wybacz, zupelnie inaczej zrozumialam ten topik.... :O

Gość załamuję ręce!
jesteś pusta x 10000 co drugi wpis jest twój. powiedział ci tak? no to ok ciesz się ale po co lecisz z tym na forum i co drugi wpis pragniesz przekonywać wszystkich jaka jesteś zajebista i jakiego zajebistego masz faceta bo ci tak powiedział. bez komentarza, bo jest mi cię żal. moze zdjęcie sowje poślesz to wszyscy ocenimy? a tak pozatym to że ktoś myje włosy to chyba jest na porządku dziennym...ale u ciebie jest to wyczyn...

Gość roll-on
ciekawa jestem, ile z Was tu obecnych mogłoby tak naprawdę szczerze, same przed sobą przyznać - tak, jestem szczęśliwa, kocham go, wiem, że on kocha mnie i chcę być z nim do końca życia. moje życie jest piękne!! pewnie żadna. i dlatego tak ujadacie. powodzenia dziewczyny :)

Gość barabarrrra
a po co sie pytasz o zdanie ludzi z kafe a potem sie oburzasz jak ktos ci napisze co mysli.....napisalas posta zeby ci kazdy przytakiwal jakiego to masz wspanialego chlopa i ze jaka sama jestes swietna? kazdy pisze co mysli na ten temat a ty sie zapieniasz i zapewniasz ze twoj jest oh ach a ty jakas uczona po ekonomii ..hahaha na nic doktoraty jak czlek nie kumaty!

kakas madra a nawet sarkazmu nie zauwazasz:)

* takas

Gość tak tak tak.....
Przecież nic złego nie powiedział... Nie ukrywajmy... Wiele kobiet po ślubie robi się na grube, zaniedbane, i nie czułe baby.

Gość ojojoj............
tak tak tak..... Przecież nic złego nie powiedział... Nie ukrywajmy... Wiele kobiet po ślubie robi się na grube, zaniedbane, i nie czułe baby. a faceci to co? Nie łysieją i nie rośnie im obleśny, brzuchol piwny? Ciekawe kurde od czego? bo przecież dzieci nie rodzą:o

no tak za to panowie przez cale zycie sa piekni:/ kazdy z czasem sie zmienia,dotyczy to nie tylko kobiet ale i mezczyzn. wymagac od kogos zeby byl szczuply ipiekny przez caly czas to lekka przesada:/

Gość gfghfghfgh
no nie powiedział, ale ona leci z tym na kafe i przeżywa jakby jej powiedział jakieś przepiękne, wzniosłe wyznanie miłosne. I do tego się chwali że myje włosy. :D

Gość załamuję ręce!
no to zajebiste priorytety masz w życiu- żeby nie mieć tłustych włosów i brudnych paznokci i żeby twój facet za to Cię wychwalał..:/..

Gość rolleńko posłuchaj
Dziewczyny zwracają ci uwagę na jedno, że dbanie o siebie tak jak ty to rozumiesz, ma marginalne znaczenie dla utrzymania związku i uczucia, prawdę mówiąc takie staranie się i dbanie nie ma żadnego znaczenia (prawie). Dbać to może można o higienę i należy dbać o higienę. Ale ty masz na myśli dbanie a raczej walkę o utrzymanie młodości w starzejącym się ciele...i niemożliwe to i bez sensu. Zapytaj swojego chłopaka , czy jeśli po ślubie....po upływie 30 lat....jako pięćdziesięcioparoletnia kobieta....nie będziesz wyglądać tak młodo i cieleśnie powabnie jak w tej chwili....bo twoje ciało nie zachowa młodości dwudziestoparolatki....to....(to co?....zdyskwalifikuje cię i odrzuci jak śmiecia?....) Czy zauważasz że przytycie ...pewne nabranie wagi przez kobietę , zwłaszcza po rodzeniu dzieci....nie świadczy o nie dbaniu o siebie?...nie świadczy o zaniedbaniu?....może nawet jest biologicznie naturalne?...czy twój chłopak ma na tyle mózgu w głowie aby przyjąć prawdy biologiczne i zmiany naturalne zawarte w starzeniu się i nie nazywać tego zaniedbaniem? O zachowanie prawidłowej wagi i o nieroztycie się, należy się starać dla zdrowia i dla kondycji, ale nie wolno tym warunkować uczuć i związku, nie można na tym polegać , zresztą jak życie pokazuje, zachowanie szczupłości i tego typu "dbania " o siebie pod upodobania faceta tylko przyśpiesza rozkład związku, nie tędy droga. Zresztą, facet do związku powinien być gotowy w sensie akceptowania i kochania tego co życie przyniesie i wszystkie zmiany które nastąpią w wyglądzie wybranej kobiety, on ma być gotowy aby kochać osobę a nie jej wygląd i przedmiotowość, powinien być gotowy do bycia z osobą a nie z przedmiotem. Wypowiedź twojego faceta świadczy że on widzi cię jako przedmiot a nie jako osobę, niestety.

Gość dbajacaoswojwygladdd
roll-on popieram twoje podejscie całkowicie.. Ja mam podobnie , dbam o siebie , trzymam sie diety, dbam o fryzure, paznokcie, skore, cere o to abym wygladala zawsze ładnie, zadbanie, lubie jak mojemu facetowi sie podoba to jak wygladam i wiem ze nie wstydzi s ie ze mna wyjsc gdziekolwiek. To nie chodzi o to ze jest ze man dla wygladu, bo dokladnie jakis czas temu mialam na wadze o pare kilo za duzo i nie narzekal, ale chodzi o to ze chce byc jego ...hmm tak jak by ideałem kobiety. Jesli bedzie mial na mysli piekna kobiete i zadbana to pomysli o mnie a nie o jakiejs pannie z telewizji czy gazety po ekstra photoshopie. Nie oszukujmy sie, kazdy facet woli jak jego kobieta dba o siebie i interesuje sie wlasnym wygladem, oczywiscie to ciezka praca nad samym soba, wcale to nie jest tak ze mnie sie chce malowac ciagle paznokcie, codziennie ukladac inna fryzure czy inny makijaż. No ale sie oplaca, spojrzenie ukochanego mezczyzny pelne zauroczenia i porzadania jakos mi to wynagradza, nie powiem ze nie ale tez dosc mile jest jak inni zwracaja uwage na mnie, nie mowie ze jakims idealem jestem od wzgledem urody, ale mam pare cech typu piekne wlosy, karnacja , twarz i cialo ktore przykowaja uwage ale tylko wtedy jak to podkresle, zadbam o to.

Gość dbajacaoswojwygladdd
rolleńko posłuchaj - a kto powiedział ze za 30 lat ma być gruba, brzydka i wygladac jak statystyczna polka po 50tce? To ze kobiety z pogladami wlasnie takimi jak ty i większosc na kafe , tak wygladaja to nie znaczy ze nie da sie inaczej. To nieuniknione ze po 25 roku zycia zaczynaja sie pojawiac pierwsze zmarszczki, ze skora powoli robi sie mniej atrakcyjna, ale o wszystko da sie zadbac i mimo ze nie da sie w wieku 50 lat utrzymac wygladu sprzed 25lat to uwierz da sie wygladac kobieco, zadbanie, i o conajmniej 10 lat młodziej. To ze sie urodzilo dziecko to zadna wymowka, tak mowia tylko kobiety leniwe wykrecajace sie "a bo po ciazy" ... no tak tylko ze jak kobieta po ciazy wyglada lepiej jak przed ciaza to mowia " a bo u niej to rodzinne.." mozna sobie to tak tlumaczyc, ale prawdy sie nie ukryje ze polki nie dbaja o siebie i zaslaniaja sie głupimi argumentami.

Gość bzdziagwa ;)
kolejna glupia baba :( jak tylko bedziesz po wypadku albo zajdziesz w ciaze to facet ci pokaze jak bardzo kocha ciebie a jak bardzo twoj wyglad a ty jeszcze cieszysz sie ze jest szcery od takiego sie wieje ale nie kazda baba jest madra