Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze randek

NIGDY nie umawiam się na randki

Polecane posty

Gość Martuś...
A ja to bym poszła na randkę :D

Gość Paweł......
To chodź ze mną :P

A ty cream jesteś pizda-niewydymka. Nie poderwałbyś dziewczyny nawet gdyby wszyscy inni faceci wygineli.

Rozen oczywiscie ze nie bo skoro miałbym byc jedynym facetem to laski by sie o mnie zabjały :D wiec po chuj sie meczyc

Gość Paweł......
Info do normalnych dziewczyn: podwarszawski@gmail.com, ja 26l, normalny, wesoły, w miarę ogarniety :P :)

Gość Paweł......
Ze mnie? No to co :P

Żeby sobie dziewczyny nie znaleźć w prawdziwym życiu tylko szukać przez net...

Bo widocznie nie jesteś fajny. Jakbyś był to byś się nie mógł opędzić od dziewczyn.

Gość Paweł......
Rozen - nie wiesz jak jest to nie oceniaj mnie :) Miałem ochotę założyć taki temat oraz piszę to co teraz pisze bo mam taką ochotę :) Jak będę chciał znaleźć dziewczynę w realnym świecie to ją znajdę :) a przynajmniej tak sądzę :)

Gość mysle tak samo.....
każdy coś tam udaje jeden wiecej drugi mniej. teraz w modzie jest byc trendi i cool a mało kto taki naprawde jest i trzeba udawać żeby nie być uznany za nudziarza. oczywiście są wyjątki

Bo zadna normalna dziewczyna nie zglosi sie do faceta, ktory zostawia ogloszenie w internecie, ze szuka kobiety... Wiekszosc pomysli, ze to jakis desperat, ktory w normalnym zyciu sobie nie radzi. Dlatego, jak napisales, nie dziwie sie, ze dziewczyny nie odpisaly. Nie bylabym pewna, czy one w ogole na ten temat zajrzaly ;P

Gość Paweł......
Zresztą nie chce mi się z wami pisać bo jesteście zawsze na Nie, nic wam się nie podoba, nic nie warto robić, itp itd...piszecie o realnym zyciu a sami w nim kiepsko prosperujecie zapewne :P jak się znajdzie dziewczyna która sie do mnie odezwie i byc może się ze mną spotka to oceni jaki jestem a zdanie kogoś tam mnie nie interesuje :P pozdrawiam i bez urazy :)

Gość Paweł......
I weźcie pod uwage że ja traktuje to na luzie i w myśl zasady: a nóż sie uda :P i liczę na spotkanie takiej samej osoby a nie takiej ktora podchodzi to tematów na kafeteri tak jak część z was :)

Gość Paweł......
Kłócicie się i spieracie nie wiadomo o co :P

Gość mysle tak samo.....
ja akurat nie piłem do ciebie paweł tylko tak ogólnie. mam to gdzieś jak szukasz laski czy tu czy gdzieindziej:D

Gość Martuś...
Lepsze działać i szukać, niż narzekać i zrzędzić

Gość proste wystraczy
nie chodzić na randki mnie też to wkurza, dlatego nie bywam... ostatnio miałam jedną udaną bo fajny człowiek, i ze trzy niewypały bo inny też fajny ale kurwa się oświadczał ciekawe, myślicie że naprawdę oni pozują na randkach? ja nie pozuję, nigdy się na randki nie maluję ani nie ściemniam- jestem sobą