Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i znów o witaminach

witaminy czy to prwada ze po nich niepotrzebnie się tyje ?

Polecane posty

Gość olabogaaaa79
"Naucz sie troche kultury , bo widać ze tego ci brakuje , tak samo jak wiedzy" haha, wariatko nie szczekaj tak bardzo:D:D kto tu sie wykazal brakiem wiedzy to nawet nie wspomne:D zalosna babo, zajdz w ciaze i wtedy sobie pogadamy:D głupi pustostanie:D

Gość matkaizona.............
Widzę, że nie tylko ja lubię autorkę tego postu :D:D:D

Gość matkaizona..................
Takaś inteligentna, a pewnie ledwo podstawówkę skończyłaś :)

Gość i znów o witaminach
matkaizona - ty się lepiej odpierdol od mojej rodziny Choj ci do tego następna patologio :-D Pilnuj lepiej tego swojego tępego bachora i won z topiku Chamidło , bachora to masz w domu kurwiszonie jebany :-D A ty olabogaaa zajmij się lepiej swoim bachorem , bo widac cały dzien tu siedzisz :-D Pojebane cipy :-D Wypowiedziałaś sie jedna z drugą to won :-D Co za szmatławce siedza na tym forum , pisac sobie moge ile mi się podoba , a tobie cipowłazie gówno do tego , nie otwieraj topiku i nie odpowiadaj :-D Siedzą po całych dniach na forum i piszą bzdety , jakby to było najweazniejsze na swiecie :-D Odpowiedz , odpisac , zbluzgać Uzaleznione tępe zdziry :-p Matkaizona - widać rynsztok rządzi ,wiec odpisuje do ciebie rynsztokowym językiem , bo innego nie zrozumiesz :-D

Gość jasmina1233
Ja nie brałam w ciąży żadnych witamin, aż się czuję jakaś gorsza przez to:) Niewiele przybrałam na wadze, a dziecko ważyło 3 kg. Osobiście myślę, że witaminy niewiele by zmieniły. Biorąc witaminy trzeba tylko pamiętać, że większość z nich rozpuszcza się w tłuszczach, więc tak czy inaczej trzeba coś jeść przy tym. Dlatego witaminy powinno się brać tylko w przypadku ubogiej diety, a nie jak wszystko "normalnie" jemy.

Gość :D:D:D:D:D.....
hohoho...i wyszlo szydlo z worka jaka to autorka kulturalna...hahah:D:D:D idzze ty patologio sie schowaj haha:D

Gość olabogaaaa79
słuchaj kretynko jeszczeraz wyjedziesz na tym forum z tekstem o "bachorach" to przekonasz sie na co mnie stac...a to ze cie prymitywie namierze po IP za obrazliwe teksty i wystapie do moderatora o udostepnienie twoich namiarów masz jak w banku.. wiec stul dziób i spieprzaj!!!!

Gość i znów o witaminach
jasmina1233 dzięki za normalną odpowiedz (bez rynsztoku ):-) :D :D :D tu trzeba porozumiewac się runsztokiem ,bo takie elemta tu sziedzą olabogaaa79 nie zapomij tez zgłosić matkaizone, która pierwsza zaczęła wyzywać , bo nie zycze sobie zeby ktokolwiek tak mówił na moje dziecko :-0 A co do ciebie to zajmij się swoim dzieckiem , bo od rana tu siedzisz

Gość olabogaaaa79
o prosze jak ladnie..nauczylas sie...???? a o moj czas spedzony z dzieckiem sie nie martw , mam go pod dostatkiem...

Gość olabogaaaa79
sama zaczelas pyskowke wiec na wlasne zyczenie dostalas odpowiedzi w swoim stylu.. bez odbioru

Gość i znów o witaminach
olabogaaa79 jakbyś czytała uwaznie to nie poniżałabyś sie swoimi ze swoimi tekstami Nauka czytania się kłania , najpierw do szkoły , a potem do wymądrzania I nie ucz mnie kultury , bo wiem co kiedy moge powiedzieć :-D I nie pozwole sobie na takie teksty o mojej rodzinie i o mnie Rynsztok za rynsztok :-P

Gość i znów o witaminach
"Naucz sie troche kultury , bo widać ze tego ci brakuje , tak samo jak wiedzy" haha, wariatko nie szczekaj tak bardzo kto tu sie wykazal brakiem wiedzy to nawet nie wspomne zalosna babo, zajdz w ciaze i wtedy sobie pogadamy głupi pustostanie Czytaj ze zrozumieniem , bo nie ty jedan byłąś w ciązy , brałaś witaminy, rodziłaś

Gość i znów o witaminach
oczywisciepierwsza częsc ostatniego mojego postu jest skopiowanym twoim tekstem - zebys nie miała wątpliwosci

Wszystkie jesteście podu.pcone :D:D:D

Tak samo jak ja :D :D MI już nic nie pomoże, tylko dobić marchewką :D D

ja brałam witaminy całą ciążę, najpierw kwas foliowy potem feminatal N. do 14 tygodnia schudłam 6 kg (non stop wymiotowałam), potem wróciłam do wagi wyjściowej i przytyłam jeszcze 12 kg. dziecko ważyło 3340. więc przytyłam normalnie, nie jakoś strasznie dużo a i malutki nie był wielkim dzieckiem :)