Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrobiony w dziecko

Wrobiony w dziecko

Polecane posty

Gość Wrobiony w dziecko

Witam, chciałbym przedstawic swój problem i być może dowiedzieć się jak postąpić. Poznałem jak mi się wydawało świetną dziewczyne, z widzenia znaliśmy się juz z rok a 6 miesiące temu zaczeliśmy z sobą kręcić. Od samego początku sprawa sex-u i samego zabezpieczenia była dla mnie priorytetem, niestety z prezerwatyw musiałem zrezygnować gdyż partnerka była na nie uczulona. Postanowiliśmy że będzie brać zastrzyki antykoncepcyjne i wszystko było by ok gdyby nie to ze od 2 mc-y jest w ciąży co w przypadku zastrzyków można nazwać cudem . Jakiś tydzień temu buszując w necie znalazłem posta mojej dziewczny na jednym z kobiecych forum, ze od 4 miesiecy stara sie o dziecko, gdzie pisze o tym że zrezygnowała z antykoncepcji itd Po rozmowie z nią wszystkiemu zaprzeczyła i zrobiła ze mnie drania powiedziała ze ktoś wkradł jej się na konto i ze jak moge ją o to posądzać. Następnego dnia wszystkie jej posty dotyczące jej starania o dziecko znikneły. Od momentu gdy już wiedziała, że jest w ciąży zaczęły się kłótnie o sprawy z którymi nigdy wcześniej nie było problemu, Od początku wiedziałem ze coś jest nie tak, a wszystko zaczeło pasować jak przeczytałem jej posty z ktorych wynika tylko, ze byłem jej potrzebny jako dawca a teraz już ją kompletnie nie obchodze i kontakt ze mna chce tylko przez sąd aby ustalic wysokośc alimentów Piwiedzcie mi czy tak zachowuje się i postępuje 27 letnia kobieta? . Powiedzcie czy mam jakies sanse aby walczyc z tą kobietą?

Gość Junka678
Walczyć? Zawsze trzeba sie liczyc z tym ze z seksu są dzieci, z tym , ze kobieta moze zapomniec, lub zaprzestac uzywanie antykoncepcji. Walka tu nic nie pomoze chyba ze kobieta nie wpisze Cie do akt jako ojca. Milego placenia.

Gość ale suka z niej
sucz jedna

Gość a moze to chcheszzzzzz
a moze ty sie chchesz tutaj dowiedziec jak zrobic w konia babeczke ktorej zrobiles niechcacy dziecko? I bierzesz nas na probe????

Gość Junka678
Kazdy sobie moze powiedziec w sadzie ze kobieta go w dziecko wrobila, na szczescie sad ma takich panow gdzies;)

Tu na kafe pisało wiele kobiet postępujących w identyczny sposób. Dziś nie można już nikomu ufać - taki z tego wniosek. Szkoda że o tym nie wiedziałeś :( Zresztą ja też bym nie uwierzyła, gdybym o tym tutaj nie poczytała.

Gość Wrobiony w dziecko
Dobrze, nie trzeba jeździć po człowieku ktory nie wie co ma zrobić, Oczywiście Dziecka się nie wypieram i nie wyrzekam, bo dziecko niczemu nie jest winne. Chce tylko aby się przyznała jak postąpiła bo wszystkim opowiada, ze to moja wina i ze sie jej wyparłem, Nawet jej matka mnie osądza, że to wszystko sobie wymysłiłem bo przecież na jej forum nic juz nie pisze.

Gość pytająca mamusia
szkoda, że wcześniej nie skopiowałeś jej wpisów na forum, jej nicka i IP komputera, teraz raczej tego nie udowodnisz. Przykro mi, że to się stało w takich okolicznościach, dzieci powinno się płodzić ŚWIADOMIE

Gość pooszukująca
tia:o dar...:o

Gość 165943
Jasne było zrobic screeny...ale nic straconego, zawsze mozna zglosic się do administratora forum o udostępnienie postów tej kobiety i poradzic sie jakiegos prawnika moze... co Ty na to?

Gość do Wrobiony w dziecko
Teraz musisz się zastanowić jak uprzykrzyć jej życie. Nie wiem gdzie pracujesz, ale postaraj się aby pracodawca wykazał, że zarabiasz najniższą krajową. Czyli reszta na czarno. Załatw sobie dobrego adwokata, inne rzeczy poprzypisuj na rodziców. Oby dostała jak najmniejsze alimenty,,,,a pieniądze przeznacz na faktyczne wychowanie dziecka, na rzeczy/sprawy co są wg. Ciebie istotne. Pamiętaj ! Dziecka się nie wypieraj, ale tą kobietę zniszcz.

Gość Wrobiony w dziecko
Wiem ze dziecko to dar. Ale z mojej strony była to wpadka i mysłałem ze z jej strony również. Ale po tym wszytkim widać ze było to cełowe działanie, szkoda tylko ze zapomniała mi o tym powiedziec. Wczoraj powiedziała mi, ze nie dopusci mnie do dziecka, dlatego ze ją skrzywdziłem wymyslając sobie tą historie. Może gdybym zgłosił się do administracji portalu może jakoś udało by się odzyskać tego posta wraz z nr IP?

Gość bfgdgdfg
chłopie jej posty które czytałeś na tym forum nie muszą być jej i chyba za wcześnie ją osądziłeś:O brzydzę się takimi pustymi babami, nie wierzę że ona ma uczulenie na gumy:D a zastrzyki są bardzo skuteczną formą antykoncepcji... myślę że ona naprawdę cIę wrobiła i jedyna rzecz co możesz zrobić to zasądzić alimenty i zastanowić się dobrze z kim do łóżka idziesz:O

Gość bfgdgdfg
* zasądzić alimenty na najniższe

Gość Wrobiony w dziecko
Dizecka sie nie wypieram tylko, nie moge sobie wybaczyc jak moglem tej kobiecie zaufac. Dla dziecka juz kupiłem cała wyprawke mebelki , łóżeczko , ubranka zabawki. Lekko licząc 9000zł Ale to idzie dla mojego dziecka. Boje sie tylko co z alimentami bo alimenty mają iśc na dziecko a nie na nia

Gość kjhkjhuihuhu
czyli biedny nie jestes, a normalne jest to, ze nie upilnujeszbaby i kase ktora dasz na dziecko pojdzie do jej portfela:)

Gość oj_to_proste
bo się partnerkę pilnuje, czy antykoncepcję stosuje ! tabletki się jej wydziela a przy zastrzykach - asystuje ! szczególnie, że alergię na lateks złapała :) no teraz to zostaje tylko jak najtańszych prac się chwytać a zresztą, może pokochasz dzieciaczka ? one są słodkie ! :)

Gość dajcie spokój
Gimnazjum ?

Gość Linka145
O Boże to faktycznie nie za ciekawą masz sytuacje... A nie możesz jej o to posądzić, że ciebie tak chamsko wrobiła?? Jeżeli ci zalerzy na dziecku to walcz o nie!!:):)

Gość Wrobiony w dziecko
posądzic o to ze wrobiła? hm.... chodzi mi sie tylko o to aby wszyscy nasi znajomi znali prawde co tak naprawde sie stało.

Gość głosuje na mojego kota
trzeba było nie wkładac jak dzieci miec nie chciałes :P

Gość Wrobiony w dziecko
Czy da się jakoś zrobic by placic na dziecko ale by pieniądze trafialy na konto w banku i dzieciak w wieku 18 lat dostałby kase? Wtedy będe miał pewność, że dziecko bez względu na wszystko będzie miało pieniądze w rękach.

Gość firana
no a do 18 czym mą żyć ? powietrzem ?

Gość firana
skoro nie chesz zeby dziewczyna żyła z twoich pieniezy - uznaj dziecko w sadzie a później jej je odbierz i wychowuj sam - to ona będzie musiala płacić tobie :)

Gość Wrobiony w dziecko
Dziecko będzie miało moje nazwisko. Ale gdybym chciał jej je odebrać a by to sie nie udalo, to boje sie tego, ze ograniczy mi prawa do widywania się z dzieckiem. O pieniadze sie nie rozchodzi przynajmniej dla mnie.

Gość ale wdepa
historia jak z filmu

Gość do matkaizona...........
ciebie to chyba całkowicie popierdoliło, współczuję ci, ja mam w rodzinie taką sucz, co też wrobiła faceta w dziecko i dla mnie takie szmatom winno się odbierać to dziecko, no ale wątpię chłopie abyś coś mógł zrobić poza tym aby płacić alimenta. Próbuj walczyć, może coś ci się uda wskórać.

Gość moze tutaj piszeeee
wiesz co, być może to twoje szmatlastwo wypisuje teraz na tym forum jai to ty wredny, zostawiłeś ją w ciązy, ile to ona musi się nacierpieć a ty taki zul. Bo tutaj niejedna taka wypisuje jaka to ona pokrzywdzona, chociaż sama jest dokumentną debilką.