Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrobiony w dziecko

Wrobiony w dziecko

Polecane posty

Gość mama po cc
to weź dziecko na swoje utrzymanie i już, będziesz miał pewność że pieniądze pójdą na dziecko a nie na nią :D

Gość na pal z nimiii
a myślisz,ze taka sucz od razu odda dziecko, przecież ona specjalnie po to robia dzieci aby doić facetów.

Gość mama po cc
niby tak, ale jeżeli on ma lepsze warunki do wychowywania niż matka która np. nie pracuje i nie ma za co utrzymać siebie, nie mówiąc o dziecku - to ma szansę...

Gość kelejjjj
a od kiedy to sady przyznają dziecko ojcu, niech będzie najgorsza matka, kurwiszon, pijak itp. to zazwyczaj matka dostaje pod opiekę dziecko. U nas macica kobiet rządzi rozumem sadów.

Gość ja tam ją doskonale
rozumiem jeżeli dajmy na to nie planuje życia z facetem a chce spełnić się prokreacyjnie to dlaczego nie? ok. nie jest to zbyt moralne, ale czy swiat jest moralny? czy może lepiej byłoby gdyby chciała autora naciągnąć na ślub i połowę majątku? chce sobie sama wychować...niech tak zrobi w dzisiejszych czasach dla wszystkich powinno być oczywiste że istnieje zasada ograniczonego zaufania!

Ale Ci się małpa trafiła. Teraz juz nic nie zrobisz. A czy kiedy dziecko się urodzi będziesz chciał się nim zajmować i utrzymywać kontakt? Bo ona na pewno będzie Ci to utrudniała. Swój cel osiągnęła,teraz chce tylko kasy na dziecko.

Gość mam to samooooo
co, wpierdoliłaś faceta w dziecko kiedy tak zachwalasz kłamstwo, oszustwo. Po to aby dziecko było poczęte potrzeba zgody obydwu stron. Także takie szmaty winny zdychać ... zdychać ........zdychac ......

Gość Wrobiony w dziecko
Dziecko jest dla mnie naprawde istotne, teraz tylko się boje ze jezeli zaczne juz cos działac, lub robic nie tak jak ona by sobie zyczyła to zrobi wszystko by utrudnic mi kontakt z dzieckiem - tego wlasnie sie boje Do matkaizona w kółko piszesz o tym samym, ciagle zaparta w swoje przekonania.

Gość kto pyta ten nie błądzi
do autora zapisz sobie w postaci notatki dane forum i dzień kiedy o tym pisała i zażądał aby sąd poprosił administratora o archiwum z jej postami - możliwe do zrobienia tylko szybkó bo takie dane przechowóją rok

Gość wrobila cię baba...biedactwo..
alez zjachales chlopie ta swoja kobietę. a ona moze nie taka winna jak tu wypisujesz. a wy we wszystko wierzycie i dawaj-pojechac po kobiecinie.po 1wsze-smieszy mnie tekst "Jakiś tydzień temu buszując w necie znalazłem posta mojej dziewczny na jednym z kobiecych forum, ze od 4 miesiecy stara sie o dziecko, gdzie pisze o tym że zrezygnowała z antykoncepcji itd..." wiesz ja tez mialam kiedys takiego faceta ktory mnie chorobliwie sledził gdzie tylko nie weszlam nawet tylko czytac on juz wszystko wiedział i awantury.i ze niby przypadkowo wszedł.guzik-to celowe sledzenie i kontrolowanie,.niewierzse,ze przypadkowo wszedłes na forum kobiece i znalazłes jje postu to poprostu sie kupy nie trzyma. ale załozmy ze t ak bylo jak piszesz.tak wiec: po 1-ktos napisał madrze,jak sie wkłada-musisz liczyc się z tym,ze moze byc dziecko.tak czy owak, z se xu biora sie dzieci nawet przy zabiezpieczeniu.co komu pisane... dzieci powstają z se xu z prezerwatywą oraz z tabletkami itd... a jesli kategorycznie nie chciales miec dzieci to coz,,,szklanka wody zostaje.bo niestety ale chłopie musiales liczyc sie z takim scenariuszem. i teraz co chcesz walczyc? o co?? w sadzie przedstawic dowody,ze cie wrobila?? moze zgwałcila? biedaczek! rety jak mnie smiesza tacy faceci. baba mnie wrobila w dziecko,załosne! a to baby robią dzieci,baby wkladają swoje klejnoty a nie faceci? wiesz,ona bedzie musiala nosic,odmawiac sobie wszystkiego,potem rodzic i nastepnie zajmowac sie noworodkiem itd... wiesz jaka to katorga? jakie to sa wyrzeczenia? nigdy sonie tego nawet nie wyobrazisz. wiec tak wlasciwie o co ci chodzi? jak sie eni cche miec dzieci to sie nie bzyka a jak juz to z babą ktora ma 4 dzieci i juz napewno wiecej nie chce.bo wiesz,nawte jesli ona mowila ci,ze nie chce dzieci,to pewnie jest mloda i w kazdej chwili moze się zdanie zmienic. i to nei calkiem zalezy od niej. hormony... wystarczy ze zobaczy bobaska na ulicy... ja tam nie oceniam,nie krytukuje ani jej ani ciebie.ale co tak wlasciwie teraz chcesz osiągnac? zrob sobie rachunek sumienia-poszedles do lozka z nią wiec ten fakt juz wiaze sie z mozliwoscią splodzenia dzieci.teraz juz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem-dziecko rosnie w brzuszku i wkoncu przyjdzie na swiat-trzeba się z tym oswoic.i od ciebei zalezy jakie bedzie jego dziecinstwo,czy bedzi e mial tate czy nie. a walczyc ? chcesz z nią? o co? chlopie o co?? co ci da to ze w sadzie powiesz,ze baba cie wrobila?jak powstaje dziecko to odpowiedzialni sa oboje rodzice a z wrobieniem to poprostu cie wysmieją i ja sie wcale nie dziwię.juz mogłbys sobie dac z tym spokoj,bo sie tylko osmieszysz.teraz zdecydujczy cchesz byc z ta kobieta i razem wychowywac czy co tam chcesz. wrobila cię baba...biedactwo...

Gość ewewe
Oswiadcz jej sie! Serio pisze! Zalatw jakas intercyze czy cos i jej sie oswiadcz. Zobaczymy co wtedy zrobi :P. Laz za nia jej rodzina znajomymi i opowiadaj jak bardzo ja kochasz i ze chcesz dziecka i byc z nia. Jesli byla z toba tylko dla dziecka i alimentow to sie nie zgodzi na slub i wszyscy zobacza komu tak naprawde zalezy a komu nie. a jesli sie zgodzi to bedziesz mial kontrole i nad nia i nad dzieckiem. Wydzielanie pieniedzy, osobne konta itd,

Gość do wrobila cię baba...biedactw
aleś pierdolona, że bedzie się musiala męczyć, no to jasne, po huj oszukiwała, napisałam ci, że mam w bliskiej rodzinie dziewczynę co u niej ciąża trwała 12 miesięcy po to aby faceta wrobić w dziecko, byly nawet wyniki badań. Także nie wiem dlaczego za szmatą się ujmujesz, chyba sama jesteś taka. Takie szmaty winno się wieszać za cipę w mieście na rynku

Gość keahjjja
no i jak się oświadczy, to później jak takie kurestwo to będzie robić dzieci na boku a on będzie je wychowywał

Gość Wrobiony w dziecko
chyba nie rozumiesz tego co czytasz, pisze przeciez ze dziecka sie nie wypieram, dziecko uznaje, dostaje moje nazwisko i placic tez bede, ale również chce kontaktu z moim dzieckiem. Chodzi mi tylko o prawde o to by moje dziecko gdy dorosnie dobrze wiedziało jaką osobą była jego matka, bo w czasie gdy będzie rosło jestem w 100% pewien ze będzie mówić dziecku jakim złym człowiekiem jest tatus.

ale o co ci chodzi tak wogole? co cchesz teraz osiagnac?

Gość BlackAngel19
moim zdaniem powinieneś walczyć o dziecko w sądzie. to bardzo trudne, ale miałbyś maleństwo dla siebie-a ta jędza niech znajdzie sobie innego dawcę ludzie-przecież on pisze, że kupił wyprawkę dla dziecka i chce się nim opiekować-dlaczego zawsze bronicie kobiet? jeśli to byłaby niespodzianka dla obojga to co innego, ale decyzję o dziecku podejmuje się wspólnie-to jest po prostu chamskie i ta dziewczyna jest niesamowicie nieodpowiedzialna-i jak ona chce wychować dziecko? równie dobrze mogła iść na ulicę z pierwszym lepszym, ale nie. wiesz dlaczego? bo ona dobrze wie, że jesteś ustawiony a dziecko dostanie sporo kasy z której ona będzie korzystać. ma ustawione życie. nie daj się, bo będzie tylko gorzej

przeciez bedziesz mial normalny kontakt z dzieckiem? tak wogole to poczekaj moze az dziecko sie urodzi.jesli ona bedzie utrudniala kontakty to mozesz wystapic do sadu o ustalenie kontaktow i sprawa zalatwiona

Gość to nie w naszych sadachhhh
a w sądzie sprawy toczą się miesiącami, latami i dopiero jak dziecko będzie duże będziesz mógł utrzymywać normalne kontakty

dlaczego miesiacami? znam takie przypadki gdzie rodzice sie kloca nie moga dogadac ze sobą ale ida do sadu i od razu na 1 rozprawie ewentualnie na drugiej przyznawane sa prawa do opieki itd...zreszta jezeli jest taka sytuacja ze dziewczyna zapowiedzialaze bedzie utrudniac kontakty to moze juz teraz niech autor idzie to ustalac

Gość Wrobiony w dziecko
co mam ustalac jak dziecko jest jeszcze w brzuszku?

no to poczekaj az sie urodzi a do tego czasu otocz matkę swojego dziecka opieką i ok w czym problem?

Gość sissii
Jak Ci zrobi sprawe o przyznanie ojcostwa i będziesz już miał na papierku że to Twoje dziecko i ona będzie chciała kase na dziecko raz na miesiąc to ty możesz założyć sprawe że chcesz mieć kontakt z dzieckiem i wtedy ile sąd wam przysądzi tyle z nim będziesz. Możesz nawet tak załatwić ze miesiąc u Ciebie i miesiąc u niej. Ale będziesz musiał walczyć bo innego sposobu nie ma. Jezeli znow Cie nie wpisze w akcie urodzenia dziecka za ojca to nie będzie miała prawa brać jakich kolwiek pieniędzy na dziecko. A jeżeli zalerzy Ci na dziecku to musisz zrobić testy i być wpisany jako ojciec. Bo inaczej kase będziesz dawał a dziecka nie będziesz widział.

Gość Wrobiony w dziecko
Ojcem dziecka jestem napewno ja. Chce walczyc o moje dziecko tylko teraz nie wiem jak sad bedzie na to patrzec ze wzgledu na to ze pracuje jako przedstawiciel firmy farmaceutycznej i od rana do wieczora nie ma mnie w domu.

Gość sissii
Pracujesz masz stała prace nie jesteś zły żeby być ojcem. Sąd na to się właśnie patrzy. Gorzej by było gdybyś robił na czarno lub wcale. Jesteś w stanie zapewnić dziecku byt. Pozatym dziewczyny pisały niestety dobrze że w polsce prawo do dziecka ma kobieta i nie da Ci dziecka żeby było tylko z Tobą. Musisz iść do adwokata który zajmuje się takimi sprawami i on Ci wszystko powie. A co do postów itp... to napisz do adminów i dowiedz się co musi być aby oni Ci udostępnili Historie.

Gość Kamil1982WaW
czyli matka twojego dziecka planuje dziecko pisze o tym na forum ale zapomina ciebie zapytac co ty na to, poza tym jak pisała o tym na jakims forum, a później jej konto znika to chyba myśli ze ma kretyna przed sobą i obraca to co sama stworzyła przeciwko tobie- załosna kobieta. A ty pewnie ja nadal kochasz oczym ona doskonale wie i wie jak wykorzystac prawde którą poznałeś przeciwko tobie. Miałem taki sam przypadek w rodzinie z taką różnicą ze dziewczyna była juz zdesperowana, była z facetem 2 lata, chciała miec tylko dziecko na ktore jej partner jeszcze nie był gotowy, jak sie później okazało każdego zużytego condoma zabierała i wstrzykiwała sobie sperme. O wszystkim powiedziała swojej koleżance, a koleżanka doniosła chłopakowi tej dziewczyny. Moj kuzyn jak tylko sie dowiedział chciał z nia o tym pogadac a ona wszystkiego sie wyparła i oskarżyła chłopaka ze cała wine za "wpadke" chce zrzucic na nia, wszystko ustawila tak by wygladało ze to moj chlopak jest tym złym. Zerwała z nim a dziecka nie widział az do pierwszych urodzin, Jedyne kiedy sie z nim spotkala to w sądzie by ustalic alimenty. Teraz wiem ze zdesperowane kobiety by miec dziecko zrobia wszystko, nie patrza na to jak facetowi w ten sposob moga zniszczyc zycie ale tylko na to ze będa alimenty. Bo przeciez z banku spermy alimentow nie dostana:)

Gość Kamil1982WaW
Oczywiscie nie moj chlopak a jej Bo zaraz pewnie zostane wyzywany od gajów;p A sie zdenerwowałem powiedzcie skąd sie biora Kobietą takie pomysły??

Gość Wrobiony w dziecko
nie do konca jest tak jak piszesz. Ale bardzo podobnie to wyglada

Gość karolinawwa
Trafiłes na suke ....wspolczuje :(