Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrobiony w dziecko

Wrobiony w dziecko

Polecane posty

Gość do wrobila cię baba..biedactwo
tą szmatę co go wrobiła ma jeszcze otoczyć opieką, chyba zwariowałaś, przecież to kurewstwo to tylko dobić, bo nie dość, że spierdoliło życie dziecku to i ojcu dziecka. Przecież takie kurewstwo winno się wieszać za cipę na palu. Ty jesteś chyba nienormalna, albo tak samo postępujesz.

Gość Wrobiony w dziecko
Własnie przyjechałem od matki mojego dziecka z którą chciałem porozmawiac jak to dalej widzi, Niestety nie raczyła otworzyć mi drzwi i samotnie prowadziłem monolog przez domofon. chore i załosne zachowanie

Właściwie to może warto by podziękować tej dziewczynie? Po co żyjesz na tym świecie? Po to by być szczęśliwym i aby mieć dzieci. Aż tak cie boli że będziesz płacił alimenty?

Gość ghgh
wspolczuje, ale coz.. bywa, ze osoby, ktorym ufamy, okazuaj sie zwyklymi skurwielami. trudno. moze rzeczywiscie odbierz jej swoej dziecko i chowaj sam? przynajmneij kasy nie zobaczy. a dziecko potrzebny jest normalny rodzic. cokolwiek zrobisz, trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze się skonczylo :)

Gość Wrobiony w dziecko
Randman, czytaj calość a później osądzaj.

Gość FerminaDaza
Wrobiony, współczuję Ci bardzo. Nie mogę pojąć, dlaczego niektóre kobiety są tak wyrachowane. Mój syn właśnie padł ofiarą jednej z takich manipulantek. Jego pierwsza dziewczyna, pierwszy seks i...dziecko w drodze. Zaufał jej, choć prosiłam, by stosował prezerwatywy. Ale ponieważ ona zaczęła brać pigułki, prezerwatywę sobie odpuścili. Okazało się, że nigdy ich nie brała. Dziecko miało jej zapewnić lepsze życie:( Syn nie chce jej na oczy widzieć, twierdzi że czuje do niej tylko nienawiść. Jej rodzina chciałaby ślubu. Ja próbuję mediacji, ale nie wychodzi za bardzo. Ona myśli, że to przeze mnie syn się od niej odwrócił. Najbardziej żal mi tego dziecka, naprawdę chciałabym by miało normalny dom. Ta dziewczyna nie jest złą osobą, po prostu posłuchała złych doradców. To nie był jej pomysł-żeby było śmieszniej;( Nie wiem, jak przemówić do syna, przecież zanim pojawiła się ciąża był zakochany. A teraz, jak mówi, czuje tylko złość i nienawiść. Co zrobić? Może ktoś przeczyta i doradzi?

Gość baziabuzia
nic nie zrobisz, nic na siłę, jeżeli nie chce być z tą dziewczyną to nie zmuszaj, później będzie miał żal do ciebie jak się między nimi będzie źle układało, ja też mam wnusia, już 3 letni, też urodzony z kłamstwa, syn nie mógł sobie podarować dlaczego ona go oszukała. Nie chciał być z nią z tego powodu, że nie wiadomo ile jeszcze byłaby w stanie go w przyszłości oszukiwać, jeżeli była zdolna do tego aby oszukiwać i zniszczyć życie dziecku to najbardziej boli no i ojcu dziecka, bo sama to ma to co chciała tzn. dziecko, ale to nie tędy droga. Na cudzym nieszczęściu nie buduje się własnego szczęścia. Mam nadzieję, ze odpokutuje to co zrobiła.

Gość FerminaDaza
I jak to teraz wygląda? Płaci alimenty, widuje dziecko? Ile lat ma Twój syn? Ja nie zamierzam syna do niczego zmuszać, ale za dziecko trzeba przecież wziąć odpowiedzialność. Alimenty będę płacić ja, chcę żeby syn skończył szkołę.

Gość nie rozumiem.....
nie rozumiem ZA CO on ja znuenawidzial? za dziecko?

Do "matkai żona" Ty chyba żartujesz! Naprawdę uważasz, że powinien utrzymywać jeszcze matkę dziecka?! Dziecko- rozumiem, powinien, gdyż jest jego, ale matkę?! Która podstępem to dziecko na świat sprowadziła! Wykorzystała chłopaka jako dawcę spermy i tyle, bo miła pusta laska widzi mi się, że chce mieć dzidziusia. I co dobrego tym zrobiła? Już od początku maluszek nie będzie miał pełnej rodziny, której potrzebuje. Czy Ty jesteś feministką? Nie lubisz facetów, że tak jedziesz na gościa?

Gość hhhhhhhpbui
prowo jak nic dziewczyna w 2 miesiącu ciąży a on już pisze ze wydał 9 tyś na wyprawkę:o

Gość FerminaDaza
Za to, że go okłamała twierdząc, że bierze pigułki. Mam nadzieję, że jak trochę ochłonie, to mu przejdzie. Fakt, że będę miała wnuczka bardzo mnie cieszy, ale okoliczności...No, cóż są, jakie są. Mężczyzna powinien używać prezerwatyw ZAWSZE jeśli chce uniknąć tego typu sytuacji. Mój syn odebrał lekcję, ale gorzkie jest moje "a nie mówiłam":(

Mogę ci tylko współczuć. Niektóre kobiety potrafią być wyrachowane i wykorzystywać dziecko jako kartę przetargową a potem pisać na forach jacy to faceci są źli. Prawdę mówiąc nie wiem czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji bo jeżeli nawet wybronisz sie przed sądem, a jak wiadomo polskie sądy są stronnicze i bardzo za kobietami-matkami, to nie będzie ci łatwo odzyskać twarzy i dobrego imienia bo przecież dużo szybciej zaufa się kobiecie w ciąży niż sprawcy tej ciąży :o

Gość Wrobiony w dziecko
hhhhhhhpbui Co cie w tym dziwi? Dziecko nie jest w tym sporze niczemu winne, Pomimo ze z mojej strony byla to wpadka, to Jestem dla tego dziecka ojcem, a jako ojciec chce jak najlepiej dla mojego przyszlego dziecka.

Gość baziabuzia
syn obecnie ma 24 lata - akurat jak zaczął studiować to przeniósł się na studia zaocznie. W ubiegłym roku syn skończył studia wyjechali w drugi koniec Polski, gdzie pracuje, ale tymczasowo, ponieważ poszukuje konkretnej pracy w swoim zawodzie. Dopóki nie wyjechał to praktycznie codziennie był u swoje maluszka, kąpał go, przewijał pieluszki, bawił się z nim, ponieważ mieszkaj na tym samym osiedlu (niedaleko). Matka dziecka jak i jej rodzina nie sprzeciwiała się aby odwiedzał syna, bo byli świadomi, że no niestety, matka dziecka narozrabiała. Jak syn wyjechał to z kolei wnusio (ma zakodowany telefon w domu i wie, że 2 to my) dzwoni praktycznie codziennie do nas jako dziadków aby go wziąć do siebie no i tym, sposobem po pracy mamy zajęcie z dziadkiem, bo bawimy wnuka. Przy okazji wiadomo, nakarmimy, coś kupimy, pobawimy się, czasami mamy ochotę z dziadkiem sobie odpocząć, bo też pracujemy codziennie po 8 godzin, no ale wiadomo, szkoda dziecka jak on chce przychodzić do nas. Będzie starszy to zajmie sie czym innym. Także szkoda tylko tego dziecka, łzy się cisną do oczu jak on a strasznie tęskni, niejednokrotnie dzwoni do taty i chce aby przyjechał. Także każdej kobiecie mogę powiedzieć, nie kłamać , to jest najgorsze co może być, bo inne kłamstwa to jakoś tam będzie, ale tu chodzi i czyjeś życie, to nie jest tylko życie tych matek, one są świadome co nabroiły, to jest życie tych skrzywdzonych, biednych dzieci, do tego nie wspomnę o wkurzonych, wrobionych ojcach.

Gość Wrobiony w dziecko
Nigdy nie podejrzewałbym ze dziewczyna dla osiagniecia celu jest w statnie tak daleko sie posunac.

Gość ukarac te baby, zaszywac im ci
a ja uważam, że tak samo jak gwałt jest karalny tak samo świadome wrobienie faceta w dziecko winno być karalne

Cóż... sprawdź w kopiach google czy nie zachowały się posty - bo google coś z miesiąc-dwa trzyma poprzednie wersje ;) A kobieta z którą będziesz miał dziecko, to nie kobieta, tylko jakaś groteskowa parodia kobiety, współczuję Ci bardzo :(

Gość ale szmatyyyyyy
o boże, jak one mogą tak niszczyć komuś życie

Gość tylko udusicccc
ale szmacisko, nie ma co, ciekawie ile takich szmat zniszczyło życie sowim dzieciom.

Gość Wrobiony w dziecko
znalazłem na googlu jej ostatnie 5 postów. Zastanawiam sie co mi to da? Bo i tak sie nie przyzna.