Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKD88FF

MIERZYLAM PRZED CHWILA CISNIENIE I MASAKRA....CO MI MOZE BYC?POMOZCIE.

Polecane posty

Gość KKKD88FF

ILE RAZY MIERZE CISNIENIE TO PODCZAS TEGO SIE DENERWUJE I SERCE MI WALI JAK MLOT WTEDY....taka fobia przedd mierzeniem cisnienia..jak mi sciska reke to wtedy czy chce czy nie wpadam w nerwa i serce mi wali jak szalone....i mam puls zawsze strasznie wysoki...dzis mialam az 90 puls...mama mowi ze moze mam arytmie....bo za wysoki puls mam....bo zawsze mam od 80 do 90 wlasnie podczas tego mierzenia bo denerwuje sie strasznie.. czy to mozliwe zeby puls sie podwyzszal z powodu nerwow ??? cisnienie mam srednio dobre....wczoraj mialam 107/74 a dzis rano 123/82

Gość co kurfa?!
heh, ja zazwyczaj mam cieśnienie 90/50, a puls około 120 :P autorko, a nie pijesz czasem za dużo kawy/herbaty/Coca-Coli?

Gość KKKD88FF
nie pije ani kawy ani nic niezdrowego..nie pale itd... poprostu mam nerwy straszne jak mierze cisnienie....wtedy mi serce wali ze stresu wlasnie..

Wysoki puls nie musi świadczyć o arytmii. Jakbyś miała arytmię, to miałabyś nierówne uderzenia serca. A może to na tle nerwowym, za dużo stresu, za mało wypoczynku ?

Gość za wysoki puls..masakra

Gość za wysoki puls..masakra
ale masz wysokui puls autorko. \do lekarza marsz

Gość jagna33s
Ja zamawiałem na początku zimy ciśnieniomierz SmartCardio i działa jak na razie bez zakłóceń. To jest model z akumulatorem i ładowarką, więc odpada kwestia kupowania paluszków co chwila. Poza tym mierzy szybko, bez zakłóceń, mankiet jest wbudowany, ogólnie sama obsługa nie sprawia problemów.

Gość kubon88
Z żoną mamy model Senior Sanity. Jest w porządku, działa już bezproblemowo jakiś rok i wszystko wskazuje na to że jeszcze wiele lat posłuży. Do częstego mierzenia bardzo fajnie się sprawdza, nie ma problemów z napełnianiem mankietu, krótko to wszystko trwa nim się wynik pokaże. Porządna obudowa, raz mi spadł tak poważniej ale nic się nie stało większego.

Gość majka

Chciałam kupić jakiś ciśnieniomierz dla dziadków i dlatego szukałam jakiegoś modelu, który będzie łatwy w obsłudze. W sieci niezbyt dużo udało mi się dowiedzieć więc korzystałam z pomocy aptekarki i tak zaproponowano mi model Serce Plus Sanity, dziadkowie korzystają, nie narzekają więc chyba rzeczywiście ta obsługa jest ok.