Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie szwagierki

Co zrobic ze szwagierka?

Polecane posty

Gość a co Cie to obchodzi?
rodzinna, a Ty jesteś tylko żoną jego syna, dzisiaj jesteś a za trzy lata nie. nie możesz sobie sama poszukać pracy? dzieciaki mogą chodzić do żłobka. życiowa ciota z Ciebie

Tepa baba, ja tylko chce by moje dzieci mialy takie same prawa jak tamten wnuk, a tesc nianie tylko dla jednego wnuka. Gdyby nie to ze moi synowie chodza do klasy z synem mojej szwagierki pewnie sama musialabym ich zaprowadzac do szkoly. Opiekunka by sie przydala dla mojej coreczki, moje dzieci zasluguja na to zeby miec godziwe warunki.

dzieci chodzą do szkoły a Ty nadal w domu bo się nimi zajmujesz? ja na miejscu teścia wywaliłabym Cię dawno na zbity pysk.

Przeciez ja wlasnie chce im te godziwe warunki zapewnic, chce idz do pracy, chce miec kogos do pomocy nad dzieckiem. Mojej szwagierce tesc tak nie skapil. Ktos pisal ze dziadek zastepuje wnukowi ojca? ale z jakiej racji ma mu go zastapic skoro to jest dziecko wylacznie jego corki. Tak starsze dzieci chodza do szkoly, ale z najmlodsza coreczka musze zostac w domu.

a ile ma? miesiąc? dwa? pół roku? nie, nie musisz. po prostu jesteś wygodną suką która myśli, że jej się wszystko należy!

Gość bele de jour
ile ma lat ta coreczka? Poza tym mozesz zaproponowac, ze pokryjesz polowe kosztow opiekunki i moze ona zajmowac sie dwojgiem

Tesc nie zrobil mi dzieci, ale to sa dzieci jego syna, krew z jego krwi. Moj maz wiecej czasu poswieca jego firmie niz moja szwagierka, gdybym jeszcze ja w tej firmie pracowala, mialabym przynajmniej w tej kwesti wiecej do powiedzenia komu sie ta firma glownie nalezy.

Gość dziadek stara się zastąpić
no imoże własnie dlatego teść nie chce cię zatrudnić - zebyś kiedyś nie wysiudała jego córki

Gość bele de jour
ale co ty masz do powiedzenia na temat firmy tescia i komu sie ona bardziej nalezy?? Swoje dzieci tez tak bedziesz traktowac?? Jednemu wiecej a drugiemu mniej?? Zachlanna harpia z ciebie

a co Cię to obchodzi jak on podzieli firmę? to jego firma i jak chce to może ją przepisać nawet mi :) a Ty nie oglądaj się na innych tylko bierz swoje życie w swoje ręce. od innych wymagać to potrafisz, widać teść też to widzi i ma Cię głęboko w dupie. też bym miała.

Gość pooszukująca
może masz ojca, niech i on tobie coś kupuje;p

Coreczka ma 13 miesiecy, jest jeszcze malo, nie moge jej zostawic samej a gdy powiedzialam tesciowi ze przydalaby sie opiekunka to uslyszalam " a po co ci?, przeciez i tak siedzisz w domu".

Gość bele de jour
13 mcy to spokojnie moze isc do zlobka

bo siedzisz. jaka ty durna jesteś. ciesz się że jeszcze nie kazał wam się wyprowadzić, ale każda cierpliwość się kiedyś skończy!!

Gość bele de jour
dokladacie sie do rachunkow w domu tescia??

Gość t@bula rasa
No, gdyby moja bratowa zaglądała mojemu ojcu do kieszeni- źle by się to raczej skończyło. To jego kasa, robi z nią co chce i bardzo dobrze:p

Jesli chodzi o moich rodzicow to inna sytuacja, swoim rodzicom oddaje swoje dzieci na sobote i niedziele. Przynajmniej z nich jakas pomoc jest, przeciez tez chcialabym pracowac w rodzinnej firmie, zajac jakies stanowisko w tej rodzinie. Gdy pytam sie tescia na co wydal pieniadze to slysze nie interesuj sie/nie wtracaj sie. Tesc powinien wziac pod uwage to,ze ja i jego syn mamy wiecej dzieci od mojej szwagierki. Ona ma tylko jedno dziecko, my troje, co za tym idzie wiecej obowiazkow.

Gość bele de jour
hahaha nie, ja uwazam, ze to prowokacja. Nie ma tak tepych bab

Gość kroczący nick
tyle razy już ta prowokację tutaj dawałaś. Cienkie to:o

o tak, najlepiej mieć stanowisko które ci sie nie należy a co za tym idzie dużą pensję. całe życie tak żerujesz na innych? a to że masz gdzie mieszkać to nie pomoc od teścia?

tak, teraz to ja tez juz myślę że to prowo

Oczywiscie ze dokladamy sie do rachunkow. Tylko moj tesc uwaza ze powinnismy sie dokladac wiecej od mojej szwagierki. Usprawiedliwia sie tym ze my mamy wiecej dzieci. Ja nie zagladam do kieszeni tescia, ale skoro widze ze on swojej corce lub jej dziecku cos kupuje to szlaf mnie trafia.

oczywiście, że więcej bo macie więcej dzieci i jesteś ty, więc rachunki są wyższe. nie podoba się - jazda na swoje. :D

Mieszkanie u tescia to jest jakas tam minimalna pomoc, ale tylko minimalna.

Gość hgf
skoro ta pomoc taka minimalna to sye wyprowadz

dlaczego od wszystkich wokół wymagasz a od siebie nie?

Mamy wiecej dzieci, ale niestety mamy tylko jedna wyplate. Maz oczywiscie dobrze zarabia, ale ja tez w koncu bym chciala zaczac cos robic, pracowac, rozwiajac sie a nie siedziec z malym dzieckiem w domu. Firma tescia to najlepsze miejsca bym mogla zaczac swoja pierwsza w zyciu prace. Ja swoje starsze dzieci urodzilam jak mialam 19 lat.

więc unies się honorem i zrezygnuj z tej nic nie wartej pomocy, niech wie że znasz swoją wartość :p

Gość hgf
hahahahahhahahahahahahahaha:) nudzi sie glupiej i wymysla

Gość nie wytrzymam.................
Przeciez to jest jawna prowokacja, bo nie sadze zeby takie idiotki istnialy.Ona chce tu namieszac i podpuszcza. Nie mam innego wytlumaczenia albo ....... DEBILIZM PIERWSZEGO STOPNIA