Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda jest aa

wygląd jest najwazniejszy w zyciu taka jest prawda

Polecane posty

Gość prawda jest aa

Kazdy na niego patrzy nietyko faceci ale jak tylko zjawiamy sie w nowym towarzystwie najpierw jest ocena ze np "ale brzydka i gruba ta jej koezanka"ok pewne manakenty mozna ukryc ale nie wszystkie.nie dawno skladalam cv do punktu kredytowego do banku na terenie marketu.Ja konczylam marketing i finanse bylam na rozmowie i nie odezwano sie..Pewnie datego ze ejstem gruba i wizualnie nie mam miej aparycji.Doswiadczenie mam na rozmowie zachowywalam sie swobodnie.Przyjeto dziewczyne ktora studiuje socjoogie(prywatnie)i byla strasznie chuda z buzi ladna ae biustu zero i ogi dlugie ae jak patyki:O

Gość prawda jest aa

Gość agretesa
nie, kasa jest w życiu najważniejsza, niestety, wiem coś o tym, bo jej nie mam, i wszystko bierze w łeb

Gość ..halina,z,gazowni:)
może nie najważniejszy, ale ważny....

masz rację - dlatego pora schudnąć i wziąć się za siebie :) chcesz zmieniać świat? zacznij od siebie ;)

Gość oooo zzera zazdrosc co
nie tylko podwazylas jej kwalifikacje, ale tez urode NIE ZRYJ TYLE i ogarnij sie, a potem przypiedlaj sie do innych

Gość ..halina,z,gazowni:)
bez kasy, też sie nic nie zrobi...

Gość iiiiiiiiiii-iiiiiiiiiiiiiiiii
pieniądze, a do tego trzeba mieć głowę. cyba że chcesz dawać dupy to wtedy wygląd wystarcza

Gość wojtek.katowice
tylko dlaczego od razu zaczęłaś obrażać wygląd tej dziewczyny? ze chuda jak szkapa itd, a gdyby ktoś powiedział, ze jestes grubą świnią? jednak ta chuda szkapa była lepsza i to ją przyjęli na stanowisko...

Gość prawda jest aa
Jak staralam sie o posade babci klozetowej tez mnie wywalili po okresie probnym. Podobno klienci byli tak zniesmaczeni moim wygladam, ze nie mogli postawic cegly :(

A gówna prawda że grube i brzydkie dziewczyny maja lepszy charakter,z moich doświadczeń wynika ze są jeszcze większe zołzy od tych ładnych,dużo facetów myśli ze jak brzydka to ma piękny charakter ale tak niestety nie jest,z reguły brzydka ma podły charakter i jest bardzo nie miła dla innych.

Zgadza się,tak samo jak ja widzę jakiego przystojniaczka,ogolonego z jakąś pedalską fryzura to też zawsze mówię że to jest to zwykła ciota.

Gość na pewno mnie kochasz
skąd wiesz kogo przyjęli?

Jedyny plus grubych i brzydkich dziewczyn jest taki że można ich łatwo poderwać i nie trzeba się za bardzo obawiać że mają chłopaka.

Gość brzydkie laski są spoko
Nawet jest przysłowie że "Każda potwora znajdzie swego amatora". Najbardziej przesrane mają niscy faceci-kurduple z małymi stopami i z zakolami. Uważam, że jeśli facet nie ma nawet 170 cm wzrostu, to powinien odpuścić sobie posiadanie kobiety, a jeśli już to niech znajdzie bardzo brzydką i pasującą na swój wzrost czyli ok 150 cm lub niższą!!

Gość NAJGORSI SĄ TACY Z ZAKOLAMI
niscy-kurduple, z czarnymi włosami, małymi stopami w mokasynach z bazaru i jak rozmawiaja to sapią . Oni w ogóle nie powinni sie rozmnażać!!!!!!!!!!!!

prawda jest aa =>Schudnij zawistny tłuściochu. Nawet z małymi cyckami laska wyglądała pewnikiem proporcjonalnie, a nie jak baryłka, albo wenus paleolityczna. Jest masa ważnych rzeczy w życiu: nie tylko uroda. A u ciebie nie tyle jest problem braku urody ile lenistwa (sadło) i paskudnego charakteru. Utrzymanie szczupłej sylwetki wymaga pracy nad sobą stąd często świadczy lepiej o człowieku niż dwa magistry i 40 kilo nadwagi.

Gość Kaliban MA ZAKOLA
jest niski zawistny ma małe stopy i jak mówi to sapie :)

Gość Zapraszam na wrozbe/wrozby
dupie fleki za 3 zeta

no niestety jest bardzo wazny na polu osobistym i zawodowym, ale facet i tak na zycie wybierze taka co umie gotowac i zadbac o Niego:)

To czy facet jest niski czy wysoki nie ma wpływu na jego charakter,ja jestem wysoki,dobrze zbudowany i podobno nienajbrzydszy ale za to mam paskudny charakter,jestem troszkę złośliwy.znam takich co są małego wzrostu ale umieją nieźle nawijać i kobiety same do nich lgną.

Gość do ona2222
uszy masz jak jelonek bambi:P ludzie z kafe maja jednak racje- brzydkas ty:)

Ona2222 nie prawda,mnie najbardziej wkurza u kobiet zrzędzenie i wymądżanie się,a jak do tego jeszcze chce mną dyrygować to już szlak mnie bierze.Dla mnie wystarczy że nie będzie zrzędzić,rozkazywać mi i się mądrzyć a wtedy pokocham ja taka jaka będzie i może być nawet gruba i brzydka(oczywiście w granicy rozsądku).

Ona2222 a mnie się podobasz jako dziewczyna ale na pewno masz te cechy których nie lubię czyli zrzędzenie,wymądrzanie się i na pewno lubisz szantażować seksem jak każda kobieta .

Kaliban MA ZAKOLA => Nie zapominaj o małej kuśce... :o Jak wymieniać przymioty to wszystkie :P

Ale się przyczepiliście jej wyglądu. Na poprzednich zdjęciach Ona2222 wyglądała faktycznie niezbyt dobrze, ale to obecne jest rewelacyjne. :P