Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

germanotta

cóż teraz pocznie światły wyborca Napieralskiego?

Polecane posty

Gość iksigrekzet
swiatly wyborca Napieralskiego sie wlasnie wku*****, i zastanawia kto gorszy w drugiej turze😠

Gość moje zdanieeeeeeeeeeeeeeee
a czemu II tura to nie walka miedzy nimi 3??? tak powinno byc. A nie miedzy 2.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
jeszcze bardziej ciekawe czy światli wodzowie PiSu będą sie teraz płaszczyć przed tymi wstrętnymi komuchami i kupczyć o ich wyborców?:D:D

wyborca napieralskiego wrażliwy jest społecznie czyli blisko mu do rozdającego kasę leniom Kaczyńskiego, z drugiej strony kwestie tolerancji homosexualistów , in vitro....niech wypowiedzą się wyborcy Napieralkiego , ciekawa jestem do kogo im bliżej

Gość otóż wyborca Napieralskiego
Ja zamierzam wsłuchać się dobrze w wypowiedzi ludzi lewicy, np. jestem ciekawa kogo poprze Aleksander Kwaśniewski, Leszek Miller, Marek Borowski czy sam we własnej osobie Napieralski. Kilka takich wypowiedzi, jak Cimoszewicza już było.

Gość Wyborcy Napieralskiego
bardzo dobrze wiedza co zrobia :)

Gość gdgfdgfdgdgsgfd
Glosujcie na Bronka, mimo wszystko calkiem sympatyczny z niego chlop. ja np na kaczynskiego patrzec juz nie moge. dziwie sie tym 35%... ;/ nawet hymnu nie zna

Gość popierałam grzegorzka
co ja zrobię?? Kaczyński :) wszystko byle nie bronisław!!!!!!!!!!! Napieralski to był ktoś......to już Kaczyński mu tylko dorówna

Gość gdgfdgfdgdgsgfd
do popieralam grzegorza --> kaczynsk??? kandyduje na prezydenta po smierci swojego brata. juz to powinno go wykluczac calkowicie. nie rozumiem was wszystkich

nie głosowałam na Napieralskiego choć niektóre jego wypowiedzi były godne uwagi , np o wypędzeniu księży ze szkół

Gość głosowałan na napieralskiego
a w II turze na Kaczyńskiego i nie interesuje mnie zdanie wielbicieli sprzedawczyków z PO:P

z dwojga złego wolę Jarka mimo iz to konfliktowy czlowiek bo Bronek zbyt zarozumiały jest a ta cecha mnie irytuje:]

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
"głosowałan na napieralskiego ", tak, tak akurat;) napewno jestes wyborca Napieralskiego:D

według mnie na kaczynskiego zagłosuje ta część wyborców napieralskiego która jest mało samodzielna niewykształcona i potrzebująca socjalnego wsparcia

Gość panelaA
a napijmy sie orezady ,mam jabłowa:(

Gość piczkaxxxxxxxxx
ja na niego głosowałam , jesli nie przejdzie do drugiej tury ( w co nadal wierze) to na drugą turę nie ide . obaj nie są warci nawet splunięcia

Gość panelaA
i sie skonczyła:( ,kto chce pomaranczowa:)

Gość głosowałem na napieralskiego
w II turze oczywiście poprę komorowskiego.

Gość elektorat sld
w ogóle nie pójdę na wybory. mam głosować, aby głosować? bez sensu. głosowałam na napieralskiego, nie udało się, szkoda. tym samym kończy się moja przygoda z wyborami prezydenckimi. 🖐️

Gość zwolennicy Napieralaskiego
w drugiej turze zagłosują na człowieka kościoła katolickiego Bronka Marię Komorowskiego, byłego nauczyciela w seminarium :classic_cool:

Gość te wybory to farsa!
Napieralski gadał sensownie jeśli chodzi o stosunki państwo-kościół ale całe szczęście że nie wygrał! Bo reszta jego i sld poglądów to porażka! Parytety, aborcja, małżeństwa homoseksualne, socjal, socjal, socjal... ludzie dajcie spokój. Czy wy naprawdę nie macie mózgów i potrzebujecie w każdej dziedzinie życia opieki państwa? Państwo powinno być jak głosi JKM - wojsko i policja w celu zapewnienia bezpieczeństwa a z resztą obywatele sobie doskonale poradzą sami.

no cóż , dla mnie Bronek jest też zbyt kościelny , ale jakoś to przełykam , na Kaczyńskiego nie zagłosowałabym nigdy ...no chyba że by przeszedł do drugiej tury z Lepperem , ale to sie nie zdarzy

Gość te wybory to farsa!
a w drugiej turze zagłosuję na Kaczyńskiego! Wiem że socjalista, wiem że nie jest za rozdziałem państwa od kościoła ale przynajmniej PiS daje gwarancję że nie będzie małżeństw homoseksualnych czy aborcji na życzenie

Gość Bronek to były
nauczyciel w seminarium w latach 1981-89 Dlatego jest taki dziwny :D

sprawa aborcji i małżeństw homoseksualnych jest mało ważna , ważniejsze jest dobre liczenie kasy i nie rozdawanie jej nierobom

Gość panelaA
Nie ma Napieralskiego to ja nie ide uczcijmy to minuta ciszy:(

Gość ttppppppppppppppp
germanotta sprawa aborcji i małżeństw homoseksualnych jest mało ważna , ważniejsze jest dobre liczenie kasy i nie rozdawanie jej nierobom Komorowski i PO tak rozdzielą Ci tą kasę z wszystko znajdzie się za granicą, ale Ty niedokształcona panienko tego nie rozumiesz