Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamo

Prostytutki - tylko dla facetów

Polecane posty

Gość hshsh
MoCuishle --- dziwna jakas jestes, faceta nie masz na pewno :D

Gość garsoniera dla dziwek

Gość hshsh
Jestes koorwa?

Gość dokładnie facecie
gangsterskie fanaberie... A nie lepiej wyruszyć na jakąś dyskotekę? Pełno jest dziewczyn, które cicho dają i nie śmią odmówić. Koszt takiej operacji to zaledwie kilkadziesiąt złotych: piwo, drink i wino na chacie" Tak robią normalni faceci, a paszczury i brzydale płacą za seks z burdelu.

hehehehehe typowa wypowiedź na kafeterii: dziwna jakas jestes, faceta nie masz na pewno EwelinaEwa zdzira garsoniera dla dziwek Tak robią normalni faceci, a paszczury i brzydale płacą za seks z burdelu. na kafeprawie same pojeby Jestes koorwa? ==== jeszcze byś się zdziwił, zdziwiła jacy panowie odwiedzają, agencje, prywatki czy sponsorują. raczej z brzydotą niewiele mają wspólnego. ;) a co do dyskoteki. jeden lubi 17-stkę, inny trzydziestkę siódemkę.. :D

Gość gangsterskie ma racje
:classic_cool:

zupełnie nie rozumiem szumu i wzburzenia ogółu. :o biznes jest biznes. nie popieram odwiedzania prostytutek i nie zachęcam do tego, ale jestem w stanie zrozumieć facetów którzy chodzą na dziwki. jasne, że można sobie wyrwać lachona na dyskotece i podupczyć tylko, że ten lachon z dyskoteki nie zawsze spełni nasze oczekiwania w sferze seksualnej jakie mamy na daną chwilę. z divą masz jasną sytuację - oglądasz zdjęcia, idziesz do konkretnej dziewczyny, umawiasz się na konkretny zakres usług z jej wachlarza który Tobie odpowiada, płacisz i wychodzisz. bez zbędnej ideologii. poza tym uważam (i tu możecie mnie zjeść), że jeśli już zajęci faceci muszą sobie dupczyć na boku to niech robią to u dziwki, a nie ciągają się po dyskotekach i dupczą przypadkowe królowe nocy bo: taka panna może narobić im potem koło dupy, po seksie będzie chciała czegoś więcej i się nie odklei, jeszcze poleci potem do jego żony. do dziwek nie chodzą sami stulejarze i faceci którzy straszą ryjem. 🖐️

Gość ola_ olka
Zgadzam się i ja z gangsterskie fanaberie...Chłopie tak trzymaj..nie jesteś głupim kolesiem.

Gość he he he
Mo Cuishle- zwłaszcza że tak jest chyba uczciwiej, baba zawsze chce od faceta kasy, nawet będąc z nim w związku, a facet chce sex-u, więc jak by nie patrzec -wilk syty i owca cała.

Gość tak kobieto siedz dalej na tej
swojej garsonierze. zalosna jestes i specjalnie podalas linka do tego portalu.

no jasne, że specjalnie podałam linka do tej strony, za narajenie każdego nowego użytkownika czerpię profity pieniężne, a także jestem alfonsem większości dziwek w Polsce na czym także trzepię kasiorę. :classic_cool: 🖐️

Gość dominini
mo cuishle to krypto-prostytutka, już po pierwszym komencie było tow idać

Gość tak kobieto siedz dalej na tej
a co myslalas ze nas nabierzesz. za darmoche tego nie robisz. ;)

Gość ja pietolę, dobrze wiedzieć
która to szmacisko na tym forum

Gość wieedziaaleem
znałem ten portal już wcześniej i doszły mnie słuchy że 'pracuje' tam niajaka 'm. kuiszle' czy jakoś tak, i wszystko jasne... a to perfidna suczita

Gość fano dominik
Tutaj pelno takich latawic, co jedna to lepsza, porzadne dziewczyny mozna policzyc na palcach

Gość wieedziaaleem
* nijaka

Gość i niech spierdalaja
chooj z nimi!!

Gość zgadza sie ehh
"porzadne dziewczyny mozna policzyc na palcach" jak czytam co niektóre stad wyprawiają, to masakra. Nic dziwnego, że faceci nie mają szacunku do kobiet. one wolą znaleźć sponsora przez neta, zamiast pomyśleć nad lepsza pracą. zresztą co to za seks w gumach. lepiej mieć jednego pewnego faceta, niż dziesiątki innych gachów.

Gość szukam miłego pana
sponsora któremu brakuje kobiety seksu fajnego relaksu do nie zobowiązującego związku na dłużej ... może znacie jakieś stronki

Gość google ci sie zepsuly
??? :D dzifflko??

Gość Prostytutka....
będę dziwką dla fajnego faceta :P

Gość szamo
CHyba każdy lubi zmiany, więc układ na stałę raczej nie wchodzi w gre :)

Gość joeyy
odswiezam.jak ktos jest chce info o tanich agenturach to mogę dać namiar.A tak wogule to niby jak ktos chodzi do prostytutek to ma mieć wyrzuty sumienia.Lepiej chodzić tam niż się samemu rozładowywać.Niektórzy to na pedalstwo przechodzą bo faggot to gałe opierdoli i jeszcze się obliże za free każdemu.A jak się akurat nie jest w związku to można i pochodzić do div.Dużo z nich to naprawde miłe i wrążliwe kobiety,ale pewnie też nie do końca szczęśliwe.