Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj syn ma problem z prawem

Pomocy! Moj syn wdal sie w konflikt z prawem.

Polecane posty

Gość autorko ty chyba masz coś z
głową??????????? TWÓJ SYN DOPUŚCIŁ SIĘ PRZESTĘPSTWA I POWINIEN PONIEŚĆ ODPOWIEDZIALNOŚĆ SWOICH CZYNÓW A NIE PRZED NIMI UCIEKAĆ

Gość to pewnie prowokacja

Gość fawere
Ja bym wyrzuciła takiego syna z domu!

Gość sama synowi nie pomogłaś to
sam sobie poradził.

Gość daf
współczuje twojemu synowi!

Gość o głupia matko
Weź synowi wytłumacz,że źle zrobił. To jest wychowywanie, uczenie norm społecznych. A ty co robisz, tłumaczysz, że jest dobry, bo w wieku 16 lat popełnił pierwsze przestępstwo? Oj zastanów się kobieto... :(

Gość o głupia matko
A dodatkowo,jeśli uszczerbek na zdrowiu pokrzywdzonych trwa powyżej 7 dni,to sprawą z urzędu zajmuje się prokurator, więc kitu tu nie wciskaj,że rodzice pokrzywdzonych są tacy wredni.

Gość zamiast siedziec...
na kafe zajmij sie wychowaniem swojego bachora bo nikt za ciebie tego nie zrobi.

Gość autorka napisała że jej syn
był dręczony przez rówieśników! więc on się zachował tak jak się zachował. Ale osoby rzekomo "poszkodowane" same są sobie winne. Zapewniam was że mnie też przychodziły i przychodzą takie pomysły czasem do głowy:O

Gość gfaddga
współczuje ci kobieto:(

Gość gfaddga
czemu twój syn nie zastanowił się wcześniej, teraz módl się by się jakoś wybronił.jest jeszcze za młody na więzienie.

Gość powinnaś za to gówniarza
sprać a nie jeszcze go bronić.

twój syn posunął się za daleko i życze mu by doświadczył czegoś podobnego na własnej skórze co tamte dzieci.

nic, ale to kompletnie nic nieusprawiedliwia jego zachowania,a ty go jeszcze bronisz?:/

Gość dajcie spokój temu chłopakowi
jak nie wiecie nawet co nim kierowało.Może czuł się bezradny i nie wytrzymał, mial prawo do takiego zachowania.

Gość to trudne dla matki
ale powiem ci ze choojka malego wychowalas mam dwoch synow starszych od twojego

Gość do to trudne dla matki
ale co on miał robic jak go tamci gnębili a sam by sobie nie poradził, poprosił kogoś o pomoc, no i trudno stało się.

Gość a ty nie moglas pomoc
albo syn nie mogl zglosic nauczycielowi? Co to jest zeby samemu sobie sprawiedliwosc wydawac? Mam nadzieje ze posiedzi ten twoj dzieciak z rok w poprawczaku! Poprosil kogos zeby pobil - to jeszcze gorsze niz jakby sam poszedl i w zdenerwowaniuprzylozyl komus - tu jest premedytacja! Nie uda mu sie z tego wyjsc latwo, poprawczak murowany

Gość a sama nic nie mogłaś
zrobić? Wychowałaś psychola i jeszcze mówisz że on jest dobry.

oby twój syn posiedział w poprawczaku a zaraz potem trafił do więzienia tego mu życze.

bez powodu napewno się go nie czepiali, pewnie ma coś na sumieniu i jeszcze założe się że ty napewno wiesz co! GŁUPIA SUKO!

Gość puknijcie się w łby
mocherowe berety.Taaa,biedne niewiniątka,dręczył ich,prześladował i jeszcze zbirów nasłał.Jak by matka napisała,że dręczą jej syna,że zgłaszała sprawę na policję do szkoły i nic to nie dało,bo gówniarze mają ustawionych starych to sami byście jej radzili by syn poprosił o pomoc starszych kolesi.Obrońcy prawa i moralności się znaleźli:-D

skoro ma 16lat to jeszcze podchodzi pod sad rodzinny chyba? jak pod sad rodzinny to kuratora dostanie (ja za pobicie wlasnie tylko kuratora mialam i obnizone zachowanie w szkole, no i rzecz jasna etykietka, ktora mam przyklejona do dzis, a to bylo kilka lat temu)

Gość autorko ja twojego syna
rozumiem. Sama byłam dręczona przez koleżanke, ona była silniejsza, żadna dziewczyna by z nią nie wygrała, więc zapłaciłam za to dwóm chłopakom którzy jej wyjebali. A było to 6 lat temu, ona do tej pory nie wie że to ja.

Gość autorko ja twojego syna
rozumiem. Sama byłam dręczona przez koleżanke, ona była silniejsza, żadna dziewczyna by z nią nie wygrała, więc zapłaciłam za to dwóm chłopakom którzy jej wyjebali. A było to 6 lat temu, ona do tej pory nie wie że to ja.

Gość do kciukiem a kogo
pobiłaś??

Gość kiloro z was chyba nie wie
co pisze . Po pierwsze chłopak ma 16 lat i w razie duzego przewinienia moze byc sadzony jak dorosły Po drugie 16 latek to juz nie dziecko po 3 skoro namówił kogos do pobicia to powinien sie do tego przyznac Dlaczego inni moga za to odpowiedziec a on nie ??? po 4 dobrze ze sprawcy zaczeli sypac Dlaczego maja ponosic sami wine ? po ente trzeba uczyc dziecko odpowiedzialnosci za swoje czyny Skoro nie bał sie napuscic bandytów na innych bandytów to niech sie nie boi , przyzna i wyrazi skruche - to dostanie tylko reprymende a tamci winowajcy powinni zostac przesłuchani Trzeba nmiec swiadków i nie miec oporów przed oskarzeniem ich o znecanie Policja jest od karania przestepców a nie ofiara ! autorko czego ty uczysz swojego syna ? w przyszłosci tez bedziesz go kryc jak kogos pobije albo zabije ?

Gość czasem tak jest że ktoś
nie umie walczyć o swoje i posuwa się do ostateczności.

Gość masz zaradnego synalka
gratuluje 🌼

Gość autorko co będzie jeśli twój
syn wyśle kiedyś zbirów by tobie dali wpierdol?