Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktopytaniebladzi

Jak się Wam podoba nasza przyszła pierwsza "dama"???

Polecane posty

Gość ktopytaniebladzi

Komorowska?

Gość styliści
zrobią ją na bóstwo:)

Gość nananaaahh
mi się podoba tak " rama lalala gaga ulala rhamamama ":classic_cool:

Gość badenbadenurlop
ludzie. blagam was, nie badzcie zacofani, prymitywni, prosci jak konstrukcja cepa...brzydka?? no i co z tego??? kochaja sie, sa malzenstwem, on nie wzial jej za zone bo chcial z niej zrobic pierwsza dame tylko z milosci (no, tak sadze) ja jestem fajna dziewczyna, ladna, sympatyczna, towarzyska, powiedzmy - prezydent nie powstydzilby sie mnie jako pierwszej damy, i co z tego?? jestem sama jak palec, koppnieta w dupe i mam spieprzone zycie!! wole wygladac jak ona i byc szczesliwa w zwiazku i w zyciu, miec za meza najszpetniejszego czlowieka ale czuc sie szanowana i bezpieczna ot co!

Gość ktopytaniebladzi
porównujesz ją zatem do lady gagi? :) Hmmmm ciekawe... Chyba lepiej ją porównać do Keli Ozborn córy Ozjego Ozborna ;) (pisownia celowa) Ja nie znoszę takiego typu bab. Zadziera łeb, nadąsane to-to takie się toczy, bąknie coś od niechcenia :(

Gość nananaaahh
to był taki joke :classic_cool: nie żartuj z ta keli ozborn, widziałas jak ona wypiękniała? komorowska locha może jej wylizać srom :o

Gość fkistyk
badenbadenurlop Kochanie, a skąd Ty wiesz, że ona jest z nim szczęśliwa? Yyyy? Bo tak mówi? Bo się uśmiecha? Ja znam wiele rodzin szczęśliwych na pokaz. Nawet przyjaciółka mojej mamy przechodziła kilka lat temu kryzys, bo mąż ją zdradzał z małolatą i nawet tego przed nią nie ukrywał. NIKT by nie powiedział, że coś nie gra patrząc jak co niedzielę zapieprzają do kościółka pod rączkę. A awantury były dzień w dzień, że aż łeb pękał- mieszkali pod nami :( Oboje wychodzili z założenia, że "jak cie widzą tak cie piszą"- jej słowa. :(

Gość ktopytaniebladzi
:D Ja ją mimo wszystko pamiętam jako pyzatą tłuścioszkę bez gustu. Wiem, wiem, zeszczuplała, wyładniała, ale dla mnie to dalej ta sama keli. :) Pozdr

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
No i co z tego, że tłuścioszka? Poprzednia "dama" była szczupła, a i tak daleko było jej do piękności. Nie szata zdobi człowieka. Jeśli Komor wygra to ważne będzie jak swoją funkcję będzie pełnić jego żona. A o wygląd można zadbać.

Gość hehhehehehe87
rzygam na nią

Gość tylko że Kaczynska
miała 68 lat i była stara, a Komorowska jest młodsza

Ale co z tego, że miała 68 lat? Całe życie była nieurodziwa.

W ogóle nie rozumiem waszego oburzenia :O A może to tylko zwykłe złośliwości, bo Komorowski dostał najwięcej głosów w I turze? Po pierwsze Komorowski jeszcze nie wygrał. A po drugie nawet jeśli to jego żona nie będzie pierwszą, która nie jest Miss Świata.

Ona się pewnie zachować nie umie wśród arystokracji. Poza tym strasznie wygląda, a ona powinna wyglądać. I nic jej nie pomoże. Ale polaczki sobie wybrały huhuhu.

Gość lsfhslkfhlkahf
Ale śmieszna jesteś :D A Kaczyńska wyglądała? A jej mowa? Jak wtedy Polaczki sobie wybrali? Skrzeczącą pierwszą damę do tego bez wyglądu.

Ja nie przyłożyłam ręki do wyboru Lecha, poza tym to jest przeszłość, więc o niej nie wspominam.

Gość Kaczyńśka była fajna
i sympatyczna, może i skrzeczała, wygląd miała nieciekawy, ale za to nie można jej było odmówić ciepła i pozytywnego nastawienia do wszystkich ludzi. Za to Komorowska wygląda na wredne, niesympatyczne babsko, ciągle obrażona, patrzy na innych z góry. Nie przemawia do mnie taka pierwsza dama.

Gość lsfhslkfhlkahf
A przyłożyłaś rękę do wyboru Komorowskiego w pierwszej turze? Kaczyńska była fajna - była fajna, to fakt. A jak ktoś jest do kogoś anty nastawiony to widzi same wady i nic więcej. Widzi nawet to czego nie ma.

Gość Kaczyńśka była fajna
Ja nie przyłożyłam reki do wyboru Komorowskiego, jeszcze na łeb nie upadłam :classic_cool: Poza tym, odpisałam na pytanie zawarte w temacie :P Komorowska mi się nie podoba 🖐️

Gość lsfhslkfhlkahf
To pytanie nie było do ciebie przecież.

Gość lsfhslkfhlkahf
No właśnie. Nie przyłożyłaś ręki ani do wyboru Lecha ani Bronisława. Ale zawzięcie komentujesz żonę tylko jednego z nich. Coś jest nie tak, ale tak już mają Polaczki, gdy coś im nie pasuje :) cześć

Gość polka z zamiłowania
Ale jesteście złośliwi. :O I żałośni w swojej nienawiści. Jak Lech wygrał wybory to na Kaczyńskiej suchej nitki nikt nie zostawił. Wyzywana była od czarownic i przyjaciółek wesołego diabła.... A jak jej przyszło zginąć w katastrofie samolotowej to Ci sami hipoktyci co na niej psy wieszali, teraz stali pod Białym Domem, znicze zapalali i szlochali jak nad własną matką... Żal, żal, żal!

Przyznaje bez bicia...nie bralam udzialu w wyborach....Niestety nie mialam zadnego faworyta, Komorowski z tym swoim glupim usmieszkiem, zawsze przyklejonym do buzi, wydaje mi sie ze z nas kpi....nawet jak mowi o powaznych sprawach, to ten jego usmieszek nie znika z ust.......A co do Pierwszej Damy...jakie wlasciwie znaczenie ma wyglad czlowieka.....wydaje mi sie ze niewolno tak napadac na kobiete...ktora ma pare kilo wiecej...niech sobie ma!! Zobaczycie za pare miesiecy, bedzie jak ta Lala....A co do Mari Kaczynskiej, moze ona i nie byla" gwiazda".... zwrocie uwage jak skroma ale i elegancka..stala u boku meza! Uwazam ze byla bardzo dobrze ubrana.Ja to wspolczuje Pani Komorowskiej...wyobrazam sobie... ile przykrych slow, uslyszy pod swoim adresem...

Gość Ludzie to popychadło
nazywacie damą ? Nikt kto głosował na komorowskiego nie powinien o sobie mówić że jest Polakiem, tylko sprzedajnym polaczkiem.

Gość ktopytaniebladzi
Zakładając ten topic NIE CHODZIŁO MI O WYGLĄD !!! :) Chodziło mi o ogólne wrażenie. Nie piszcie o wyglądzie, bo zrobią z niej jeszcze ludzi, ale o niej jako o osobie. Były już z nią wywiady. Pokazywali ją już od dłuższego czasu. Jakie wzbudza w Was uczucia? Mnie bardzo taki typ kobiet nie pasuje. Uważam, że jest niesympatyczna, dumna, zadufana w sobie i ma się za nie wiadomo kogo. Takie są moje odczucia. Co do Kaczyńskiej, to przyznaję, że też się z niej śmiałam, ale od początku mówiłam: "wygląda (...) ale przynajmniej jest sympatyczną, skromną i życzliwą kobitką"- później mi się jej żal zrobiło, bo co ona mogła, że z taką buzią się urodziła i przestałam się śmiać. ;)

Gość AGRESJA zwololenników pis-du
ludzie. blagam was, nie badzcie zacofani, prymitywni, prosci jak konstrukcja ---------------------TO STARY KAWALER NIK GO NIE CHCIAŁ TO DO CIEBIE badenbadenurlop TWOIMI SŁOWAMI CIĘ GASZĘ

Gość hkarfv
Mnie się to babsko bardzo nie podoba. Dle mnie to typ wrednej działkowiczki, która chodzi po ogrodzie i mierzy wzrokiem sąsiadów nawet nie mówiąc im dzień dobry- taką właśnie mam sąsiadkę :D Do tego bardzo podobna do Komorowskiej. Oj, chyba mi się żółci ulało na myśl o mojej zacnej sąsiadeczce- do tego złośliwe babsko, że hej!