Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkjfkfk

Czy te cholerne skrzywienie piersiowo=ledzw.mozna wyleczyc?

Polecane posty

Gość fkjfkfk

bo juz mam dosyc, mam okropne skurcze pod zebrami, ale calego brzucha, z tylu plecy mnie bola, ale tylko po nocy, widocznie jak spie to na cos uciska, w ciagu dnia nie, doslownie masakra szczegolnie jak boli mnie caly brzuch, dostalam tabletki jakies ale kompletnie nic nie pomogly zjadlam jak witaminy, chociaz byly mocne i w glowie mi sie krecilo, ale bol nadal jest juz prawie rok, czy sa jakies cwiczenia ktore pomagaja, bylam na masazach ale tez nic:(((

A jakiś profesjonalny rehabilitant? Oni znają jakieś specjalne ćwiczenia na różne wady kregosłupa. Polecam też jogę - ale trzeba trafic naprawdę na dobrego instruktora (z certyfikatami). Niektórzy sie specjalizują w problemach kręsgosłupowych, np. Marek Migała z Warszawy.

Gość na kręgosuł to nei tabletki
ale ćwiczenia i masaże plus basen trzeba wzmocnić mieśnie pleców, pośladkó i brzucha bo one stabilizują kręgosłup masaż pomoże zniwelować przykurcze w mięśniach lekarz rodzinny moze wypisać skierowanie na bezpłatną rehabilitację (masaże, naświetlanie lampą Solux diatermię i inne) skoro masz skrzywienie kręgosuła to powinnaś iść do ortopedy, zrobić prześwietnie ....najpierw weź od rodzinnego skierowanie do ortopedy