Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Mam wielką ochotę na niego:)

Polecane posty

No, ma w sobie coś szatańskiego. Taki aparatczyk z niego:p Ale żonę też ma atrakcyjną. Ciekawe, czy bym mu wpadła w oko:D

Gość sama_już_nie_wiem
No, ale on jest żonaty, hehe.

Podzielimy się jakoś - co ty na to. Poza tym, co dwie głowy, to nie jedna:) Bo ja chwilowo nie mam pomysłu. Mam tę przewagę, że mieszkam w jego rodzinnym mieście:p

Pan Grzegorz na drugie ma Bernard:) Bardzo ładnie. Zresztą Grześ też fajnie - wszystkie Grześki to fajne chłopaki:D

Gość hrabinia............
w następnych wyborach wygra na bank, doczekamy się tego kiedys moje drogie, teraz jest jeszcze za mlodziutki na prezydenta ale następne wybory należą do niego :)

Wiesz, teraz łatwiej byłoby do niego dotrzeć, później jako prezydent nie byłby takim łatwym kąskiem:( Pewno nie chciałby powtórzyć błędu Clintona:)

Bernard bardzo szlachetnie:) Nie widziałaś wczoraj na karcie wyborczej? Okazuje się, że nie tylko Marek Jurek ma dwa imiona - z tym że pozostali posiadają jeszcze nazwisko:D

nie poddawaj sie mi jak ktos wpadnie w oko to po trupach a dokoncze zaplanowane dzielo:)

Gość blę27
ale on strasznie staro wygląda...ma tylko 36 lat a ja dałabym mu 10 więcej...mój mąż ma 35 lat a wygląda od Napieralskiego duuuuuuuuuuużo młodziej....nigdy bym nie powiedziała ze sa praktycznie rówieśnikami

E tam, ja lubię panów, którzy wyglądają poważnie. Poza tym WIDAĆ po nim, że jest dobry w łóżku. Umiem to poznać, uwierzcie:)

Żadna z was się nie wypowie?? Kurde, tak mało polityków mamy przystojnych:( Najwięcej takich Gosiewskiech I Kaczyńskich - kurdupli:(:o

Gość co no co?
Gosiewski to już wiesz... :)

Wiem, ale podjęłam ten temat, żebyśmy mogły poczuć się wartościowe, my Polki:( Że w Polsce też mamy postawnych i przystojnych panów, a nie tylko krzywo i kaczołapych kurdupli:(