Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hanusia21

Co myslicie o tych imieniach?

Polecane posty

Gość myrevinowa
"ja sie juz wypisuje z tego tematu bo nic mi nie powiedzialyscie madrego" - a spodziewałaś się że będziemy się zachwycać tymi imionami?

nei ale chcialam waszej dorady,ale widac nic nei macie do powiedzenia niz tylko wytykanie bledow innym mamom,i krytykujecie obrzydle, wstretne pochwy.

Gość barabora
Ale co mamy poradzić? Ja naprawde szczerze radze i w dobrej wierze. Pomyśl o Patrycji chociaż... Imiona o których piszesz mogą być tylko niepotrzebnym obciążeniem dla Twojego dziecka. Zwłaszcza takie spolszczane! Jeśli podobają Ci sie zagraniczne imiona to stosuj chociaż ich właściwą wersję: Nicole, Jessica, Roxana. Nie bawiło Cie nigdy jak na bazarach nazwę jabłka przerabiano z Champion na Szampion albo Czempion?! Wiem że kiepskie porównanie, ale dla mnie i wielu ludzi których znam, takie przerabianie imion brzmi równie komicznie i wręcz absurdalnie!

hanusia21-> krytyka została poparta argumentami..więc nie pisz, że "tylko umiemy krytykować". Krytykujemy przecież w słusznej sprawie. Żeby się kiedyś Twoja córka nie wstydziła przedstawiać w towarzystwie.

Gość roksana to tylko mi się kojarz
kojarzy z dziwką z agencji.... przejrzyj kilka stronek z panienkami na telefon, to sama się przekonasz że co druga ma pseudo Roksana, Nikola albo Dżesika takie imię chcesz dać córce ? nie lepiej dać polskie imię np Zosia, Ania lub Marysia ?

Gość no, no
u mojej córki w przedszkolu jest jedna Roksana i rodzice mowią na nią ROKUSIA. Samo imie jest do przyjęcia ale to zdrobnienie -ochyda

Gość akrylik
roksana - rosyjska lala z burdelu dzesika - z bezguściem rodziców i wsią nikolka - z kompleksem wsi tak niestety mi się kojarzą te imienia...

Gość IMIONACH
IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH IMIONACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość myslalam ze mi przyjdzie
oceniac menu czy prezent ;)

Gość antypatologia
Hanusia21 jak nic jestes patologiczna. Jeszcze dorzuc do tego Szantal i bedzie typowy zestaw imion w rodzinach z niskim wyksztalceniem. Naogladalas sie w TiWi gowna i myslisz, ze swiatowa jestes.

Gość Niebieskooka25
Stanowczo NIKOLA !

Gość o rany,rany
ale się uśmiałam:-) imienia buhaha'' idę robić gofery z cukierem pa

A ja popieram wypowiedz barabora jesli chcesz wybrac takie imiona nie ma problemu mi sie bardzo podobaja ale w wersji Nicole Jessica i Roxana taka jest poprawna pisownia tych imion mojego meza bratanica ma na imie Jessica i mieszka w polsce i szczerze mowiac nie bylo problemu z zarejstrowaniem takiego imienia w urzedzie.A moja corka ma na imie Nicole i tez sie tego nie wstydze bo kazdy ma prawo do wlasnego wyboru mi na przyklad nie podobaja sie polskie imiona typu Jas Stas