Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meffiiuuuuu

Jaki prezent na imieniny dla chłopaka ?? bo już pojęcia nie mam ...

Polecane posty

Gość meffiiuuuuu

?

Gość ja to jaaaaaa
perfumy album zegarek czekoladki krawat cos co lubi

Gość prosze o rade
dobry alkohol- zestaw jacka danielsa (whisky) ze szklankami :)

Gość ja to jaaaaaa
alkohol ciekawa ksiazka jesli czyta

Gość meffiiuuuuu
książek nie czyta... Perfum - już ma kilka Album - raczej chyba nie będzie zadowolony Zegarek - zegarków nie nosi bo nie lubi Czekoladki - oczywiście ale coś jeszcze do nich by pasowało Krawat- też ma już parę Myślałam o misiu bo jakoś parę razy mi mówił że ja mam misia i mam się do niego przytulić jak go nie ma ze mną... a on nie ma do kogo...

Gość Bon Appetit...
Daj spokój. Kilka lat ma, że będzie się z misia cieszył? Zresztą miś w pokoju chłopaka to obciach przed jego kolegami :P Kup sobie fajną bieliznę, zrób mu miły wieczór z truskawkami, bitą śmietaną. Zobaczysz, że bardziej go to uszczęśliwi niż pluszak (kupiony z braku dobrego pomysłu).

Gość meffiiuuuuu
Bon Appetit... To faktycznie ty to masz bardzo dobry pomysł :P No daj spokój :) Wymyśl coś lepszego... :)

Gość Bon Appetit...
Nie napisalam Ci tego złośliwie. Ale naprawdę uważam że pluszak dla chłopaka który ma więcej niż 7 lat jest kiepskim pomysłem.

Gość meffiiuuuuu
No przecież wiem :) Nic nie mówię że złośliwie ale skoro mówił mi o pluszaku... ? hymmm no dobra to pluszak odpada. To co zamiast tego proponujesz ?

Gość Bon Appetit...
To zależy od jego zainteresowań. Ja jak nie wiem co kupić stosuję męską zasadę .,,Kup to samo co w zeszłym roku tylko w innym kolorze" :P Myślę, że spodobałby mu się prezent, w który włożyłaś trochę serca. Upiecz mu ciasteczek i zapakuj w ozdobne pudełeczko. Podaruj mu album z Waszymi zdjęciami i podpisami.

Gość meffiiuuuuu
też myślałam nad zrobieniem jakiejś kolacji albo upieczeniem ciasta. Ale to robię mu bardzo często więc nie będzie niczym nowym. A interesuję się piłką nożną.

Gość nawarra
Myślę, że całkiem niezłym prezentem może być jakiś gadżet z zakresu jego zainteresowań. Albo jeśli średnio orientujesz się co może mu się podobać to może ramka cyfrowa. Pełno takich rzeczy w dobrej cenie spotykam na electro.pl . Z pewnością coś tam godnego uwagi znajdziesz.

Gość marcella43
Żubrówka palona to dobre rozwiązanie, nie znam faceta, który by pogardził takim prezentem :)