Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shellby 27

jak przemycic lekarstwa ?

Polecane posty

Gość shellby 27

moje dziecko znow jest chore i za nic nie chce przyjmowac lekas=rstw, nie mam juz pomyslow jak mu to podawac, w serkach, obiadku napojach wyczuwa i konczy sie na stratach i lekarstwa i jedzonka, co robic?

Gość łowczyni spadków
spierdalajcie

Mój syn ma 21msc i wypija wszystkie syropy, kropelki, nawet tabletki połykał bez problemu. Także ja nie wiem ;)

shellby 27-moja córka jak była chora i trzeba było podać antybiotyk to niestety wybieraliśmy w zastrzykach . Leki przeciwgoraczkowe podaję w czopkach :(

Gość Wszystko fajnie, ale nie
zastanawia cię CO ROBISZ AŻ TAK ŹLE, że twoje dziecko jest chore W CZERWCU? Nie niszcz mu organizmu lekami, lepiej dokładnie zweryfikuj swoje jako OPIEKUNA tego dziecka POSTĘPOWANIE.

U nas wszystkie leki (w tym antybiotyki)są w płynach. Te co są smakowo dobre to mówię że bierzemy witaminki i że będzie silny i duży jak tata ;) Na niego to działa :D A te wyjątkowo paskudne to wymyśliłam sobie moim zdaniem świetną metodę ;) Mój jest ostatnio fanem smoków,królów,rycerzy itd.Więc narysowałam i powycinałam z wycinanki samoprzylepnej koronę i tłumaczę zawsze" synuś to będzie nie dobre,ale jesteś dzielny jak król więc na pewno połkniesz" wtedy przykleja sobie na ciuch tą koronę i isę cieszy :D A drugi postęp to udajemy że są wyścigi formuły i każe mi mówić "jeden,dwa,trzy start " i on biegnie.Połyka i wtedy klaskam że zajął złoto. Takie 2 sposoby przynoszą u mnie efekt i po paru sekundach lek jest w brzuch.A i koniecznie mój musi mieć dużooooooo wody do popicia ;)