Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panismith

pytanie intymne!!!! proszę o odpowiedzi

Polecane posty

mam pytanie. czy prezerwatywa może zostać uszkodzona przez odrastające włoski? jeśli tak to czy płyn preejakulacyjny może się przedostać do pochwy i czy może dojść do zapłodnienia? sytuacja wygladala tak : mój partner założył prezerwatywe i bawił się po mojej myszce przesuwając nim w przod i w tył tak ,że prezerwatywa na pewno dotykała włosków, zahaczałą się o nie. później wszedł tylko może na 1cm , tzn był tylko przy wejściu i tyle. w prezerwatywie znajdował się tylko płyn preejaulacyjny. bardzo proszę o poważne odp. z gory dziękuję.

Watpię żeby się uszkodziła. Chyba ze masz włosy ostre jak szpilka :)

izaczek_ona to ty panikujesz z tymi odrastającymi włoskami ;) A gumkę bardzo teoretycznie mogliście uszkodzić :D Co za pomysł żeby nakłuwać gumkę włoskami :D Ale łatwo to mogliście sprawdzić po ;)

Master111 muszę cie zmartwić że kłamiesz w żywe oczy!!!! ;) Ja kiedyś przekułem balon dziecku zarostem :D a więc i odrastające włoski mogą przebić prezerwatywę. W obu wypadkach czy to balonik czy gumka efekt będzie taki sam.... Płaczące dziecko ;)

Gość niuria m.
haha, ale trzeba autorce przyznac przezornosc. chwila penetracji na glebokosci 1cm... w takiej sytuacji mnie by sie nie chcialo nawet pomyslec o gumie :)

Gość Szok! szok! szok!
Dzisiaj własnie mi się tak zdarzyło. Po wyjęciu członka na końcu żbiorniczka wisiala kropelka. Zdjąłem kondoma i ścisnąłem, wyciekała sperma. Szok! Potem nalałem wody i z kondoma lało się jak z sita, było może 10-30 malutkich dziurek, przez które wylewała się woda. Wkoszu na śmieci była używana dzień wcześniej prezerwatywa, też zrobiłem doświadczenie i tez były dziurki. Napełniłem jeszcze jedną nową dla pewności i było ok. Jestem w szoku. Partnerka ma właśnie odrastające kłujące twarde włoski.

Gość Szok! szok! szok!
Durex to był. Doczytałem na pudełku, że w Indiach produkowany.