Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tata synka małego

dlaczego brzydko ubieracie swoje dzieci???

Polecane posty

Gość tata synka małego

byłem dzisiaj na placu zabaw z moim synem, pierwszy rraz bo mam urlop a po drugie jest jeszcze malutki na piasek - ma 10 mies. I co zobaczyłem - tylko moj syn miał dres adidasa i buty nike a inne dzieci miały jakies bazarowe ciuchy :-o dlaczego ubieracie dzieci gorzej niz siebie - matka w spodniach wranglera a dziecko w lumpeksowych spodniach:-o Przeciez jak wychodzicie same na dwor to nie idziecie w byle czym tylko sie łkadnie ubieracie, nie krytykuje tych co ich nie stac ale nie wierze żeby nie było stac piec matek na pięć :-o

Gość martuuulka
prowo.

Gość miałkie jak piasek
z piaskownicy 0 / 10

poznasz odpowiedź za rok jak będziesz go ganiał po tym placu krzycząc uwaga na nowy dresik, kałuża!!!

Gość hahahaaaaaaaaa
jeśli uważasz że kto ma dres adidasa to jest ładnie ubrany to ci słoma z ników wystaje :-o

Gość bele de jour
eeeeeeee nie wysililes sie zbytnio.....:o

Gość rozalka z antkowego pieca
dres adidasa! toż to buractwo. :D mój lata w dresie gapa lub old navy.

Gość jsjksbhcf
poza tym dres adidasa i buty nike?? To powazne uchybienie moj drogi

Gość tata synka małego
tak, miał dres adidasa to jest prowo, bo to coś niewiarygodnego :-D

zrozumiesz jak dziecko będzie miałao 1,5 roku, 2 czy 7 lat i te Twoje spodnie z adidasa zostaną podarte na pierwszym spacerze :P mój już 4 pary tak załatwił. szczerze wolę ubrać go w spodnie z lumpeksu za 1,5 sztuka i nie krzyczeć " nie biegaj, nie brudź się, uważaj po podrzesz". mój syn biega, szaleje, wraca cały umorusany, często w podartych spodniach, bluzkach i nie przejmuję się tym! jak coś podrze - wyrzucam, jak zaplami tak ze zejść nie chce też do kosza ląduje. szczerze żal by mi było wywalić spodnie za 150 zł po jednym wyjściu.

uśmiałam się...tatusiu ty lepiej zajmij się pracą bo o dzieciach nie masz zielonego pojęcia :P

Gość tata synka małego
napsałem że nie czepiam sie tych których nie stac, żal im 150 zł na spodnoe to ok, ale matka ubrana w oryginalne ciuchy, buty a dziecko w sandałkach za 10 zł:-o dlaczego oszczedzacie na dzieciach??? Ja kupuje sobie oryginalne ubrania to i dziecku kupuje, ja sie nie martwie że zaraz zaplamie i plama nie zejdzie czy dziecko to podrze, po prostu traktuje dziecko jak siebie, tak trudno to zrozumiec?????????

Gość temat w sam raz dla pedofila
ja nie oszczedzam, a ty co sie czepiasz plotkarzu... zachowujesz sie gorzej niz nie jedna bAba :O co ty w ogóle robisz na forum kobiecym, kryzys osobowości?! :P

Gość Whoooaaa! Zrobiłaś z dzieciaka
dresa! Pewnie takiego samego jak jego ojciec kark. A ty pewnie jesteś solarą-tipsiarą z blokowiska. :o

Gość Whoooaaa! Zrobiłaś z dzieciaka
Uuuj sorry, to ty jesteś jego ojcem?! Ok, czyli mam rozumieć że jesteś karkiem ze złotym grubym kajdanem, łysym odrostem, tłustym zadem i białymi adikami. O kuźwa... :o

nie ma sensu kupować markowych ciuchów, bo jak ich nie zniszczy to wyrośnie a buty dla dziecka w wieku 1-2 lata trzeba naprawdę często kupować. Szkoda nerwów na placu zabaw, jak już drogie to w niedzielę do kościoła a na codzień lepsze takie, których nie szkoda i można bez żalu wyrzucić.

Gość no fakytczn ie
dresy i adidasy do bardoz piekne i eleganckie ubranie! nienawidze stylu w jakim ubierane jest wiekszosc dzieci w Polsce- bardzo krzykliwie, zabyt kolorowa, dziewcyznki wrecz wulgarnie ja ubieram moja corke klasycznie i elegancko

a potem za granica dziwia sie dlaczego polacy chodza w sportowych strojacch na codzien. bo polacy uwazaja sportowe ciuchy za gustowne i modne. szkoda ze moda na noszenie sie na sportowo minela w latach 90.. w sportowych ubraniach jak sama nazwa wskazuje chodzi sie na silownie albo pobiegac albo w domu.

Gość dla mnie adidas to jest
uosobienie wieśniackiego stylu i kropka.... ubrania sportowe wybieram zawsze bez wielkich logo - a adidasa rzeczy ciężko takie znaleźć... co do dzieci to do piaskownicy ubieram byle luźne ciuchy - często te już trochę podniszczone zeby dziecko mogło się bawić i brudzić swobodnie :P plac zabaw to nie rewia mody jak dla mnie- mam w nosie co mysli o tym jakiś palant - który usiłuje się lansowac pod blokiem :P ważne że moje dziecko jest zadowolone a ja sie nie denerwuje że nowe spodenki sa podarte i poplamione po jednym wyjściu. co innego jak idziemy na niedzielny obiad do restauracji :P

Gość oczywiscie, ze masz
FAJNA PROWOKACJA. hehehe.

Gość sweetki9ka
;/ dres adidasa do piaskownicy???:D dobre fakt ja też małej zakładam ale znoszony nie koniecznie z lumpa ale taki który już nosi dłuższy czas:P

Gość foka100
chlopie,ale Ty jestes jebniety idz sie lecz!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ddsfsddsdfsdfsdfsdfsdfsd
ale burak z ciebie.:D przypomniala mi sie piosenka ''dres'' :D haha no jestem pod wrażeniem że Twoje dziecko ma spodnie adidasa i buty nike:) normalnie burżujstwo jak sie patrzy:D

dajcie spokój może i autor tak faktycznie myśli, ale nie ulega wątpliwości fakt, że nie ma pojęcia o życiu!!!

Wyszedł raz na plac zabaw, nic nie wie a się wypowiada. Przecież wiadomo, że dziecko w piasku zawsze się ubrudzi chyba że pójdziesz z nim, zeby posiedział na ławeczce albo postal pod płotkiem.

Gość hgvhvgbh
i chwali ci sie ze po 10 miesiacach ojcostwa jestes z dzieckiem na placu:O:O:O tatus pelna geba:D