Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna12987

wsb gdańsk- proszę o informację

Polecane posty

Gość justyna12987

czy ktoś może studiuje tam ? chciałabym się dowiedzieć jak wygląda tam sprawa opłat za semestr, rekrutacja oraz czy ciężko jest się tam dostać lub utrzymać. na ich stronie nie znalazłam szukanych informacji. konkretnie chodzi mi o kierunek : finanse i rachunkowość- bankowość i innowacje finansowe oraz rachunkowość i finanse przedsiębiorstw. dziękuję z góry.

Gość dostawc raczej nie
utrzymac raczej nie, placic mozesz co mc 10x

Gość justyna12987
utrzymać się i dostać nie jest ciężko ? wiem wiem, że mogę płacić ratalnie ale chodzi mi ile kosztuje semestr, bo nie ma na stronie tych info.

Gość justyna12987
up

Gość Chesterka
sory zalezy na jakim kierunku się utrzymac ja jestem na informatyce i nie jest łatwo. Udupiają żeby trzymac renome, Nie polecam tej szkoły . Nauczyciele robią co chcą dziekanat liczy tylko pieniądze całą sobote i niedziele siedzisz od rana do wieczora. Jak masz problem to się nie dogadasz. Słaby przebieg informacji przykład . pół roku temu zdawałam przedmiot do dzisiaj nie mam oceny przez co nie miałam wpisanego warunku, zapłaciłam 160 a że nie byłam wpisana nie miałam terminu to nie poszłam czekałam na ocene. kasa przwepadła a babki się wykłócaja że na pewno do mnie pisały jaka mam ocene. Im niższy stopień nauczyciela na tym wiecej sobie pozwala. Byle magister rządzi w tej szkole, Masz stalowe nerwy idz ... jak słabe to lepiej sobie daruj . Aaa i czasami nie wierz w tą ścieme która pisza na ulotkach czekaj jak to było , aha "Gwwarancja stałego czesnego" u mnie stałe czesne wygląda tak że na pierwszym doku 12 rat po 355 na drugim 12 rat po 460 a ba trzecim chyba 510 xD jest stałe w ciągu roku nie zmieniają . A co do odsetek za zwłoke to lepiej uwazaj bo ja przelewam już piąty raz i nie ksiegują co jest bardzo dziwne ... Rozpisałam sie xD Powodzenia

Gość milka145
Witam! Od pazdziernika zaczynam studia na WSB Gdańsk i szukam współlokatorki. W razie co prosze o kontakt milka145@op.pl

Gość alluminiowy
Słyszałem, że poziom jest dobry. Ktoś w ogóle orientuje się czy rekrutacja jeszcze tam trwa, czy zamknięta juz?