Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia nieduzia

Kobiece wydatki :)

Polecane posty

Gość zuzia nieduzia

Hej dziewczyny ile miesiecznie wydajecie na zakupy odziezowe? Zastanawiam sie czy jestem nienormalna, czy tez pieniadze ktore przeznaczam na odziez wcale nie sa takie duze :)

Gość melissaa *
wydałam w czerwcu juz ok 800zł :O a miesiąc sie jeszcze nie skończył:D

Gość ja jestem nienormalna
nie pracuję a wydaję 100 zł dziennie :-( wpadłam w nałóg

Gość dokładnie to nie wiem ale nie
wyadje dużo,bywaja takie miesiace,ze nawet sobie nie kupuję żadnego ciucha chociaż ma kasę an to...ale nie odczuwam takiej potrzeby aby cigle cos kupowa:o

Gość zuzia nieduzia
ja na szczescie az tyle nie wydaje :) ok 1000-1500 zł miesiecznie. czy to bardzo duzo ? a najgorsze ze nie wyobrazam sobie nie jezdzic na zakupy :P

Gość ja jestem nienormalna
ciuchów w sumie nie kupuję dużo, dużo wydaję na żarcie, kosmetyki, suplementy diety, herbatki.... cholera jestem uzależniona, od 1 czerwca zaczełam zapisywać w kalendarzu każdą złotówkę którą wydałam, dziś: 150 zeta w Lidlu, 10 zł w osiedlowym sklepiku 70 zł na składaną szafę na ubrania o fuck !!!!

Gość no weeeź
1000-1500 na ubrania na miesiąc, to bardzo dużo...nawet jak zarabiasz dużo, nie lepiej odłożyć na coś fajnego jakiś sprzęt, czy wyjazd?

Gość kakakajajajjaja
1000-1500 zł na miesiac na ubrania to strasznie duzo. co kupujesZ? w jakich sklepach? ile zarabiasz?

Gość no weeeź
Ja jakoś nie wyobrażam sobie kupowania codziennie ubrań, czy nawet raz w tygodniu. Kupuję raczej sezonowo na wiosnę- lato kilka ubrań i na zimę -jesień, potrafię i przez 2, 3 miesiące nic nie kupić do ubrania, nie mam potrzeby...no i czasem na jakąś okazję coś się kupuje...

Gość zuzia nieduzia
Nie kupuje w drogich sklepach, cos typu H&m itp. Wiem ze moglabym odlozyc na cokolwiek ale za kazdym razem jak otwieram szafe wydaje mi sie ze w niej nic nie ma i biegiem do sklepu :P To juz choroba :P

Gość no weeeź
A to z tym kupowaniem w tanich sklepach, to też pułapka, bo podchodzi się do tego tak, że to tanie, to kupie sobie znów coś nowego...a jak kupisz bluzkę za 200 zł, to Ci szkoda i chodzisz w niej dlugo...

Gość kakakajajajjaja
ile zarabiasz?

Gość zuzia nieduzia
Wystarczjaco zeby sobie pozwolic na kupowanie tylu rzeczy....