Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszla panna mloda

dzis mial byc moj slub...nie mam po co zyc

Polecane posty

tak czytam i się zastanawiam - w jakim teraz wieku ludzie dorastają... bo tu 22, 27.. a jakbym czytała o czternastolatkach mama to, mama tamto.. zabrała, zakazała.. ślub zaklepany na 2 lata w przód, bo sala... załamujecie mnie

Gość do glupiej ewki widac ze
jeste stara teraz zeby miec sale trzeba minimum 2 lata wczesniej zaklepac!! a Tobie autorko wspolczuje!

;((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość crazy-angel
niedoszła panna młoda --> jak tam u Ciebie? mam nadzieje że jest choć odrobinkę lepiej co ??

ama nie wiem;( wszyskich o wszystko obwianiam, tylko nie jego;(

syndrom ofiary :O nie martw się... tzn. staraj się. i nie obwiniaj siebie bo skończysz w dołku z przepiękną depresją i załamaniem nerwowym-wiem co mówię. walcz z tym poczuciem winy. to on jest dupek... oj znam ci takich ;) i takich gałganów co tu pisała perfidnie zdradzana... dosyć powszechne że tak powiem ;) na chatach jest takich frajerów od zajebania. mam laske ale ruchać mi się chce inne, trójkąty, czworokąty, starsze, młodsze, grube, tłuste, chude, sponsoring, wsio ryba!

do TAK--> naprawde mam syndrom ofriary?? boje sie ze sobie nie uloze juz zycia;(

powinnaś się cieszyć że tak się to skończyło , twój były to to niedojrzały emocjonalnie tchórz który nie ma siły żeby sprzeciwić sięchorej psychicznie matce, aha i sknera a to jest już najgorszy grzech, ewa 33 ma rację , sala, takie tab bzdury są mało ważne..

wiem ze macie racje..ale jest mi trudno ciezko;( nie mam znajomych kotrzy sa singlami, a wychodzenie z samymi parami jest dolujace dla mnie;(

czy jet tu jakis psycgolog albo ktos w podobnej sytuacji?

Gość crazy-angel
nie będę ukrywac że minie trochę czasu aż dojdziesz do siebie ale to normalny proces po rozpadzie związku:( No chociaż to nie do końca..ja byłam inna...teraz kiedy zerwałam to płakałam tylko jedną noc - NAPRAWDĘ! Bo zrozumiałam że stało się lepiej i że nie będę żałować a nasi byli faceci to byli baaardzo podobni do siebie...no jedynie oprócz tego że Twój były Cię nie zdradzał. Ale zrozum że skoro zachował się trochę przed ślubem jak debil tzn że taki był cały czas!!!!! A Ty na pewno jesteś fajna kobietką i potrzebujesz kogoś lepszego i kto Cię będzie szanował! :) Głowa do góry bo mimo tego co teraz myślisz to nie koniec świata !:**:** p.s Moja znajoma miała mieć ślub teraz 10 lipca tego roku i ślubu nie będzie..a dlaczego ? Bo przyszły pan młody też się nagle rozmyślił ;/ Ale już żyje od nowa i nie płacze za nim... Przepraszam że to napisałam ale to tak na marginesie żebyś widziała że nie jesteś sama i że jest szansa żeby wyjść na prostą :)

dziekuje za slowa otuchy!! wiele dla mnie znacza!

Gość crazy-angel
Nie dziękuj tylko zacznij inaczej myśleć choć może łatwe to nie będzie ale możliwe na pewno! :) Głowa do góry! To ON powinien żałować i poczuć kogo stracił a nie TY :)

Gość porzucona panna mldoa
wyslalam mu prezent urodzinowy poczta....jestem glupia... odpisam maila..ze bardzo dziekuje za niego, ze ne musialam go wysylac..ze dopiero dzis go odebral... tesknie za nim;(

Gość ;(((( wspolczuje

Gość natalcia:D
Jest mi Ciebie barzo żal. Moja koleżanka do wesela przygotowywała się rok. Otóż w piątek prze weselem chuj wyciął w Polskę. Wrócił po 17 dniach. Wzięli cichy ślub kościelny. Ona urodziła dwoje dzieci. byli ze sobą ponad 3lata.(rozwiedli się) Wiem co czujuesz. Byłabyś głupia jakbyś go przyjęła.Ten Wasz związek nie ma szans NIECH SPIERDALA BYDLAK!! TRZYMAJ SIĘ SŁONCE!!!!

tyle ze on nie chce wrocic..nie chce nawet przeprosic za to co zrobil';(

Gość shghjj
noo musisz go olac..zapomniec , wyplakac sie i pojsc dalej.na sile nic nie wskorasz..bedzie dobrze:)

--------> crazy- angel ile czekałaś na obecnego faceta ? Czytając Twoją historię zaczynam mieć trochę nadziei że i ja poznam kogoś ... Widzę, że jesteśmy mniej więcej w tym samym wieku piękne ,,dwudziestki'' :-D Dobija mnie, że byłyście kilka lat w związku :-( Ja o wiele krócej, co smutniejsze tylko jeden jedyny związek mam za sobą i ... chyba jestem skazana na bycie samą :-( Tracę wiarę że spotkam właściwego faceta..

to byl moj pierwszy powazny zwiazek...pierwszy i ostatni;( bylismy 5, 5 roku!!! kocham go mi mo wszystko.. Boze jaka ja jestem psychiczna!! tyle mi zrobil zlego, zniszczyl mi zycie, a ja nie potrafie go nienawidzic, nie umiem;(

Gość gbsjcghdsvhc
faceci sa podli...nie rozumiem ich..