Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???dlaczegfo

dlaczego wy nie głosujecie na kaczynskiego??

Polecane posty

Gość ???dlaczegfo

tylko na tego liberała komorowskiego, który wszystko chce sprywatyzowac? ciekawe skad wezmiecie nawet kase na leczenie lub kolwiek innego..bogacze beda mieli z nim tylko dobrze

Gość ???dlaczegfo
ale my nie mamy wybrac przystojniaka tylko kogos, dla kogo Polska jest wazna. Porównajcie nawet wypowiedzi jednego a drugiego, Kaczynski mowi mądrze, płynnie i w ogole. Jasne ze wolalabym calkiem innych kandydatow no, ale jak trzeba wybrac to trzeba,. a tamten calkowicie nas zniszczy

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie głosuje na Kaczyńskiego bo głosuje na Komorowskiego :P

Gość ludzie są dziwni i i
Ja też tego nie rozumiem... moja koleżanka, która klepie biede po prostu, czasem nie ma za co kupić chleb powiedziała mi, ze głosuje na komorowskiego bo wszyscy głosują (między innymi szef w firmie gdzie pracuje który pomiata pracownikami jakby byli zwierzetami)

Gość dlaczego nie zaglosuje
na Komoruskiego jest alkoholikiem (stad ma 5 dzieci) wypija dziennie 2 butelki wina ( stad ma czerwony ryj) wiem to z poufnych zrodel PO

Gość autorka topiku ma racje

Gość AGRESJA zwololenników pis-du
DLA gucia psiego bo głosujemy na komorowskiego kazdy ma swoje zdanie i nic ci do tego

Gość uwaga uwaga bo mówię
ponieważ ludzie są bardzo wrażliwi i czują potrzebę wykarmienia tłustej rodziny "bronka" :classic_cool:

Gość ???dlaczegfo
Tak, ale ze Kaczynśki przez smierc brata i w ogole tą tragedie miał mniej czasu na kampanie to ma mniej głosów...a Komorowski sie promuje za pieniadze panstwa! za nasze pieniadze!!! wydał teraz 10mld i co my z tego mamy?? dlaczego napieralski zrobił to z własnych pieniedzy?

do...........dlaczego nie zaglosuje wiesz to co ZJESZ i WYSRASZ

SAM ZADAJ PYTANIE I SAM SOBIE ODPOWIADASZ DURNOT

ja na Kaczynskiego głosowalam, moi roszice tez, przyszli tesciowie tez, znajomi tez, tylko moj chlopak na napieralskiego... Nie mam pojecia skad sie wzielo tak duze poparcie dla Komorowskiego. poza tym jak gadam z ludzmi o kandydatach na prezydenta to wszyscy mowia ze komorowski zamiast zachecac do glosowanoia na niego to wrecz odstrasza ludzi swoimi wpadkami, swoja przeszloscia bez rewelacji, tym ze tak jezdzi po Kaczynskiem i PiSie...

Gość ???dlaczegfo
Jesli zagłosujemy na osobe, która zniszczy Polske to te osoby póxniej niech nie narzekają, ze jest tak czy siak :)poprostu

widzocznie nikt nie widzi nic złego w tym że za pieniądze państwa kupił sobie autobusiki, ogromne bilbordy i miliony gadżetów typu bluzeczki :classic_cool: "bronek" dobrze wie że luzie na to lecą

Gość ???dlaczegfo
Noi tu jest racja, co chwile spotykam się z takimi opiniami. Wiec skad tylko głosow dla tego buraka?

Gość kinta kunte
dobzie pany, duzio placic!

Gość tutek-srutek
bo nie lubie zaklamanych i nadetych bufonow, ktorzy dla celu gotowi sa sprzedac nawet wlasne prywatne zycie- chocby zaloba. Z tego zrobil atut, by dojsc do celu. Poza tym manipulant, klamca, ksenofob, bezczelny oszust. Nie lubie, jak ktos mnie oklamuje w zywe oczy, robi ze mnie idiote i wciska ciemnote, ze biale jest czarne. No i jestem przeciwko indoktrynacji.

który wszystko chce sprywatyzowac? ciekawe skad wezmiecie nawet kase na leczenie lub kolwiek innego..bogacze beda mieli z nim tylko dobrze A TERAZ TO NIE PŁACISZ IDIOT

Gość sylvina
Ja chcę widzieć porozumienie między prezydentem a rządem, nie chcę widzieć dziecinnych zagrywek typu wyrywanie sobie krzeseł. Chcę, żeby rząd zajął się przyszłością narodu, a nie cofał się i rozliczał za błędy. Oczywiście Kaczyński ma charyzmę, ale sprawdziłby się jedynie jako prezes IPN-u, tam jest jego miejsce i tam by został doceniony. Nie chcę się już bać.

Gość ???dlaczegfo
No skoro wierzysz Komorowskiemu to rzeczywiscie nie dajecie sie nabrac :)

Gość milenaaaaaa
u mnie to samo.cała rodzina na kaczyńskiego.W ogóle nie mogę pojąć tych ludzi co głosują na komorowskiego naprawdę

rogi tutek-srutek, może rozwiniesz swoją jakże inteligentną wypowiedź i poprzesz arugemntami swierczenie że kaczyński to oszust, ksenofob i manipulant?? :classic_cool: co do manipulacji to chyba każdy wie o ciągu putin-tusk-komorowski

mi sie wydaje ze wygra Kaczynski, taka mam nadzieje. Nigdy nie interesowalam sie polityka i nawet nie mialabym pojecia kim kto jest gdyby nie wybory i moze glosowalabym na Komorowskiego, ale ten facet jest zbyt cwany i jeszcze ma ogromne poparcie tuska, a co na jego temat sadze to juz nie wspomne, bo szkoda nerwow. poza tym ma bardzo duzo wpadek, nie jest tak dobrze wyksztalcony, raczej wyglada jak chlop z roli niz pozadny polityk. Kaczynski teznie jest najprzystojniejszy, jest niski ale jakos tak lepiej mu z oczu patrzy. zreszta na swiecie przewazaja niscy prezydenci, wiec w tym nie widze problemu

Gość ???dlaczegfo
tak, ale płace minimalne kwoty i gdy ide na NFZ to nic nie place, jak Komorowski przejmie władze to kazda kobieta za głupi poród bedzie musiala wybulic z 2tys:)

Gość czy to są żarty???????
Bo jesteśmy inteligentni.

Gość ???dlaczegfo
Taaaak wszyscy będa dobrze zarabiac bo wszystko bedzie sprywatyzowane :) wiadomo, lekarz prywatny to dobry lekarz, policjant ktoremu da sie w łape jest kochany itd itd:)

uwaga uwaga bo mówię kupa objetnic i gowno z tego... A komorowski zamias szastac kasa z naszych podatkow mogły wspomoc inne cele, a nie tylko piepSZy głupoty, z których nic nie wynika. Napieralski jak chcial zeby ladne dziewczyny w koszulkach z jego nazwiskiem tanczyly w kampani wyborczej to sobie sam za to zaplaci, i za to moj szacunek, a Komorowski robi wielkie szol z naszych pieniedzy... poza tym jak tylko przejal funkcje zastepcza prezydenta to od razu podpisal zeby wiecej zolnierzy bralo udzial w misjach, a teraz chrzani ze chce wycofac nasze wojska... I jemu ludzie ufaja?