Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???dlaczegfo

dlaczego wy nie głosujecie na kaczynskiego??

Polecane posty

To ze Prezydent bedzie see gdzies lecial to sie wszystko zmieni? A co in mial na mysli? Chyba nie lot prezydenta na Marsa, prawda? Jakies chore przymierze ma z tuskiem, a Tusk z putinem i wszystko jasne

Gość ???dlaczegfo
A poza tym Komorowski chce podniesc wiek emerytalny więc nawet nie dozyjemy tego wieku i nigdy nie zobaczymy tych pieniędzy. tego chcecie?

Aniol ciemnosci... mi sie wydaje ze wygra Kaczynski, taka mam nadzieje. Nigdy nie interesowalam sie polityka i nawet nie mialabym pojecia kim kto jest gdyby nie wybory i moze glosowalabym na Komorowskiego, Światły i świadomy elektorat Kaczyńskiego. :D

Gość uwaga uwaga bo mówię
nie wszyscy przeżywają każdą nowinkę o nowej ustawie i nie podniecają się tak jak ty przy tym, musztarda :classic_cool:

Gość shshbsh
Tak Komorowski czekał na lotnisku z procą. Jak widać ustrzelił;) Boże ratunku :D

droga świadomo wszystkiego musztardo, mam do ciebie pytanie, otóż jakie masz zainteresowania oprócz polityki i internetu?? :classic_cool:

Tak światły, bo przy okazji wyborow mialam okazje sie zainteresowac, a ze podeszlam do tego z powaga duzo czytalam artyk. w internecie o obu kandydatach i to byly rowniez artyk. sprzed kilku lat, wiec bardzo pogłebilam swoja wiedze na temat obu panów, jak rowniez o innych kandydatach.... I wszystkim bym radzila zrobic tak jak ja, a nie komentowac bez posiadania jakiejkolwiek wiedzy... I nie pozwole sobie tak siebie komentowac, bo ja zagłosowalam Na Kaczynskiego po analizie informacji na jego temat, jego biografii itp. i sama wybralam sobie kandydata, a nie dalam sobie wciskac siana do głowy, albo wołan Pan równie 'inteligentnego " Tuska "Głosujcie na Komorowskiego" , bo to jest skandal zeby premier, obecnie głowny przedstawiciel rzadu polskiego nawolywal do glosowania na konkretnego kandydata. I to ze komus sie K aczynski nie podoba to nie znaczy ze komorowski jest "Sajbisty". jak komus nie smakuje barsz czerwony, to nie znaczy ze bialy jest najlepszy, prawda...

Gość sylvina
A propo's wpadek, nie myli się tylko ten co nic nie robi. Właśnie tak wygląda elektorat Kaczyńskiego, dla mnie nie ma problemu, jeżeli ktoś ma inne zdanie, Ale dla Was, kto nie głosuje na Kaczyńskiego nie może się nazywać Polakiem, nie wie co co prawda i patriotyzm. Człowiek wrażliwy na problemy innych ludzi, po takiej tragedii nie podniósłby się przez wiele miesięcy. On stracił nie tylko brata, ale również wielu najwierniejszych przyjaciól. Nie wiem, czy umiałabym wykrzesać choć jeden uśmiech, po czymś takim. Dlatego mu nie ufam. Boję się, że jego postawa po samej tragedii to już była kampania. Mam nadzieję, że się mylę.

sylvina dobrze prawisz, przecież każdy kto stracil bliskiego wylącza się zupełnie ze świata zewnętrznego na wieki, nieprawdaż?? :classic_cool:

sylvina bój się bój kampani kaczyńskiego, jest przerażająco straszna, czyż nie?? ja mialam przez nią koszmary po nocach :classic_cool:

dokładnie aniskaaaa, twoj argument jest przerazająco przekonujący :classic_cool:

Wielu z was nawet nie wiedzialo przed ta tragedia kim jest Komorowski, dopiero jak przejal tymczasowo funkcje prezydenta zaczelo byc o nim glosno, a czym glosniej tym lepiej. jakby to byl Napieralski to do drugiej tury by on przeszedl. a pan kaczynski jest od dawna w polityce i zawsze bylo o nim glosno. aafery aferami, nie on byl bezposrednim sprawcom.

Gość upaupa
sprawcą chyba

Gość jajajajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ciekawe czy Kaczyńskiego znałaś przed tym jak został premierem:P

jeżeli świat się niby swiał ze wzrostu naszego prezydenta (pomojając to że jest wiele prezydentów o niskim wzroście) to ja się nie na żarty boję co ludzie za granica będą myśleć o "bronku" http://www.youtube.com/watch?v=fTbVj9B6O1w :classic_cool:

Gość upaupa
znali -z polskiego zoo

jeżeli świat się niby swiał ze wzrostu naszego prezydenta (pomojając to że jest wiele prezydentów o niskim wzroście) to ja się nie na żarty boję co ludzie za granica będą myśleć o "bronku" http://www.youtube.com/watch?v=fTbVj9B6O1w

Gość aniskaaaaaaa
Polska biednym narodem jest "Z pustego i Salomon nie naleje"nikt nie polepszy zycia Polakow gdy w skarbcu bedzie pustka,ale mniejszym złem jest wybor Komorowskiego.

Chcac nie chcac znalam.... Niestety pochodze z rodziny głęboko upolitycznionej, mam politykow w rodzinie, sama pracuje jako urzednik w gminie i na biezaco mam stycznosc z polityka(choc sie nia kompletnie nie interesowałAM.)

pewno, lepiej zeby bronek wydawal kase ze skarbu panstwa na swoje autobusiki kampanijne, tyż prowda:classic_cool:

Gość jajajajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
W tym wyśmiewaniu najmniej chodzi o wzrost:)

Aniol ciemnosci... Wielu z was nawet nie wiedzialo przed ta tragedia kim jest Komorowski, dopiero jak przejal tymczasowo funkcje prezydenta zaczelo byc o nim glosno, a czym glosniej tym lepiej. jakby to byl Napieralski to do drugiej tury by on przeszedl. a pan kaczynski jest od dawna w polityce i zawsze bylo o nim glosno. aafery aferami, nie on byl bezposrednim sprawcom. Anioł... bardzo ładnie, że szukałaś informacji w internecie przed wyborami, bo nie posiadałaś żadnej wiedzy politycznej. Rozmawiasz jednak z ludźmi, którzy mają i mieli tę świadomość, tragedia smoleńska nie była siłą sprawczą. Naprawdę.

Gość jołjoł
a głosujcie se na Jareczka- tylko później nie płaczcieże znowu wstyd i obciach na cały świat.bronek przynajmniej się od czasu do czasu śmiecha,a jarek tylko wtedy gdy dowala przeciwnikowi.hiena cmentarna i tyle.zamiat siedzieć przy matce to sobie podróżuje po Polsce i pierdoli farmazony starym babkom

Gość sylvina
Żaden normalny, szanujący się człowiek nie będzie oglądał Twoich filmików o Komorowskim, ani o Kaczyńskim, także daj sobie spokój. Jest to strata czasu i pokazywanie niskiego poziomu i braku argumentów w dyskusji. Szkalowanie ludzi jest nie tylko niemoralne, ale również karalne. A Ty jako przykładny chrześcijanin powinieneś się wstydzić za siebie.

Gość aniskaaaaaaa
uwaga uwaga bo mówię--- Wszyscy rzadzacy wydaja na cos kase.Bez wydawania panstwowych pieniedzy sie nie obejdzie.Zaczynajac od nizszego szczebla,koncvzac na najwyzszym.