Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana na niego

moj facet zachowuje sie jak baba z okresem

Polecane posty

Gość zdenerwowana na niego

jak proponuje jakies wyjscie, albo spotkanie, to nie napisze, ze nie chce ani ze chce, tylko np "moge isc", "ok", albo "to chodzmy", "wypije kawe i moge isc". a jak go przypre pytaniami "czy chce czy nie" do muru, to po dlugich wymigiwaniach sie od odpowiedzi mowi, ze chce. ja juz mu mowie, ze sie nie obraze, nie jest ok, ze ma zachowywac sie jak facet, ze ma powiedziec jasno co mysli, ze ma byc otwarty, ze lepiej jak powie szczere nie niz nieszczere tak, a on dalej nic. "to chodzmy". no i jak juz idziemy, to on ma ciagle niezadowolona mine, widac wyrazny foch, jest caly czas wkurwiony. jak sie pytam co mu jest, o co chodz, to jeszcze gorsza mina i zero jasnej odpowiedzi. no i zrozum tu takiego faceta... mowie mu wyraznie, ze nic sie nie stanie, jak powie, ze czegos nie chce, a on dalej odwala swoje szopki. co ja mam z nim zrobic, ze otwarcie mowil, czego chce a czego nie? mam dosc lazenia z nim gdziekolwiek, jak ciagle ma byc wkurwiony, ze gdzies wychodzi, chociaz sam powiedzial, ze chce!

to widocznie jakas ciota z niego jest pierdolona. jak ja nie lubie takich typow. facet ma miec swoje zdanie a nie zachowywac sie jak ciul. i jeszcze fochami strzela. powiedz mu prosto z mostu co o takim zachowaniu myslisz, po co sie meczyc...;/

To tak samo jak z moja byłą tylko że jeszcze gorzej,bo ona się umówiła i nie przyszła bo np zapomniała albo zaspała a do tego jak zapytała mnie o zdanie a ja miałem inne od niej to też był foch,teraz jestem sam i szczęśliwy się czuję jak nigdy w żadnym związku.

Gość kunnoun
o nie jestem sama :) jak dobrze, już myślałam, że tylko mnie takie cudo trafiło się Mój M. zaś się obrazi (zazwyczaj nie wiem o co), widzę po minie, że coś nie tego no i pytam: przez pół dnia jego odp: no niccc, niiic Potem się złości: jezu ale mnie dręczysz, przecież mówię, że niiic A na koniec tj po kilku godzinach czy na nastpenny dzien się dowaiduje, ze jednak COS KURWA ! mam dosc Wiecznie muszę wypytywac Wczoraj sie takie cos powtorzylo (nie zdarza sie czesto na szczescie) i po prostu nie wyciagnelam reki po raz kolejny (powiedzialam, co mi nie pasuje i tyle) To zaczał się lasić do mnie, przytulac, słodzić Pojmij takiego ! A slub za miesiac :(:(

Gość milena_____________
zgadzam się, autorka ma nierówno pod pułapem :o. Kobito, weź się zastanów 10 razy, co ty wygadujesz. Facet idzie na spotkania, bo chce! Życzę ci, żeby nie chciał i cię olewał co i rusz... to może wtedy docenisz to, co teraz masz!

Gość i gdzie ta empatia kobieca
dla normalnego czlowieka jego odpowiedzi bylyby wystarczajace- ale oczywisice dla tepego lachona jak autorka skadze znowu, lepiej drazyc temat, wiercic dziure w brzuchu... Nie rozumiesz, ze on sie wkurwia przez twoje debilne dociekanie? A nie przez to ze gdzies idze pod przymusem, smiechu warte, takie laski to tylko kurwa do izolatek

Gość 24latek.,.,
Jego odpowiedź powinna brzmieć: "Tak tępa dzido chce iść z Tobą na tę jabaną imprezę, niech to do Ciebie dotrze debilko" ...potem powinien jeszcze kilka razy zapytać "Dotarło do Ciebie suko?" . Takie zachowanie na pewno utwierdziłoby autorkę o chęciach jej chłopaka :D.

Gość zmarzłam dziś strasznie
Twój facet nie ma jej i tyle. Zastanów się czy całe życie chcesz mieć do czynienia z taką ciepła kluchą. Ja bym go olała, nie dość że sam nie wie czego chce to potem jeszcze udając, że jest ok strzela półdniowe fochy. Takie zachowanie można wybaczyć 3-letniemu dziecku ale nie dorosłemu facetowi, no proszę Was.

Gość Zinnka
hehehe ale sie usmialam....a z jakiej racji ty chcesz tego chlopaka zmianiac? dal ci ktos do tego prawo? Skoro tyle zachowan ci sie w nim nie podoba, to masz wolny wybor i mozesz go zostawic. Ale ty wolisz robic mu awantury ze nie jest taki, jakim ty bys go chciala widziec:) jeszcze nikt nigdy nie zmienil charakteru czlowieka:) Do przemyslenia!