Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jovitttta

Problem z wynajętym mieszkaniem! WAŻNE!

Polecane posty

Gość Jovitttta
Ale ona przeprowadziła się 200km stąd. Wszystko załatwiamy tel. Była tylko 2 tygodnie temu po zmywarkę. Kasę przelewam na konto. I ma przyjechać na koniec lipca po klucze ale bez kaucji...to się zdziwi kobieta. Co ona mysli że ja jej podaruje tyle kasy.

Gość kei_bak
tak, skończyłoby się na podatku plus odsetki. pytanie czy jest świadoma tej możliwości.

Gość bardzo ci sie dziwię
mówisz babie, że nie dostanie kluczy póki nie rozliczy sie z kaucji...a dodatkowo pytasz ją czy na pewno chce spotkania z US...jak nie ma kasy na zwrot kaucji to niech kredyt se załatwia

Nie zabieraj nic z domu bo oskarzy cię o kradzież, i masz przejebane. Zamków chyba też zmienić nie możesz bo to jej mieszkanie. Jedyne wyjście to chyba tam siedzieć i czekać aż jej się znudzi, ale piszesz że chcesz się wyprowadzić. Najgorsze jest to,że jakby poszła z biadoleniem do urzędu to pewnie by jej te zaległe opłaty na raty rozłożyli i po sprawie. Dlatego nie uprzedzaj jej za wcześnie. Może sama przemyśli i zmieni zdanie.

Gość kei_bak
no dobrze ładnie, rozłożą, policja. a tu trzeba pomoc autorce odzyskać kasę.

Gość myslisz ze w piekarni ojca lep
autorko i jak sie sytuacja rozwiazala???

Gość latriszja
tez jestem ciekawa jak...

Gość eulaliaa
o jakiej kaucji mówicie zamierzam od października wynając mieszkanie i nie myślałm o żadnej kaucji

Gość no ja juz wiem
Ze ci przepadnie Nie masz sily woli I walki A urzednik tak ci dobrze radzi !

Gość ja bym sie szykowala na najgor
sze i szukala jakis Ruskich czy Bialorusinow, baba moze na koniec sama sobie cala chate zdemolowac i przypiac to tobie, rob zdj, jesli bys sie miala wyprowadzac i wezwij sasiadow na swiadkow, ze wszystko bylo ok po wyprowadzce-moze np poprosic na koniec, ktoregos o pomoc i pogadac o tej sytuacji..