Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaaaa23

mam taki plan...

Polecane posty

Gość juliaaaaa23

może wyda wam sie to puste itd ,ale chciałabym zobaczyć jak to jest byc dziwką. nie , nie jestem jakaś niewykształcona studiuję na politechnice i mam zamiar w przyszłości mieć dobry zawód. ale teraz póki studiuje chce zobaczyc jak to jest jak facet mi płaci. jak dotąd dostawałam od facetów prezenty za kilkaset złotych zabierali mnie na obiad, ale chodzi mi o kasę do ręki... nie dośc ,że bym miała kasę to podnieca mnie to. boje sie tylko żeby kiedyś sie nie wydało ,ale coś wymyślę żeby tak się nie stało. może za granicą sobie znajdę takiego sponsora? zresztą mieć sponsora to co innego jak pracować w burdelu więc nie musi się to wcale wydać.. już mogłam mieć paru sponsorów ,ale jak przyszło co do czego czyli mieliśmy jechać do hotelu to stchórzyłam . teraz żałuję . może to glupie ,ale póki jestem młoda i dopiero studiuje to czemu nie?

Gość nefcn
dziewczyna myslisz ze potem w zyciu trafisz na porzadnego chlopaka? z takim co bedziesz cale zycie? watpie ze orzadny chlopak chcialby zalozyc rodzine z taka przeszloscia dziewczyny zastanow sie bo potem cale zycie bedziesz zalowac

Gość juliaaaaa23
oj skup sie nie politechnice... skupiam się i idzie mi nieźle . ale chcialabym też spróbowac tej ,,innej" strony życia a jak teraz nie spróbuje to pewnie nigdy mam na to jeszcze parę lat ,a potem to pewnie będę musiała się,,ustatkować" iść do pracy .a poza tym czy ktoś się musi dowiedzieć ? nie musi. ten sponsor nawet nie musi wiedzieć nic o mnie

nie doczytałam nawet do końca bo ręce mam na głowie. plan masakryczny, nieodpowiedzialny, głupi, beznadziejny i w ogóle wszystko co najgorsze. nie radzę ci zaczynać i łudzić się na łatwą kase.

Gość juliaaaaa23
nie mowiąc o tym ,że na wakacje wyjeżdzam do Anglii więc nawet tam moge go poznać.. a jak nie będzie nawet wiedział jak się nazywam to kto w Polsce się o tym dowie? wiem trochę szalony pomysł , ale mi sie podoba ;)

Gość nefcn
cale zycie w klamstwie niezle...... no ale takie wlasnie są Polki !!!!! tzn wiekszosc Polek, bo ja bym nigdy takiego czegos nie zrobila az sie dziwie ze jestem polką;/

Gość ddcdsse3333
Miłego słodkiego Hiva, Jest prócz UK Teneryfa ...

Gość juliaaaaa23
nie co Ty nie osiadłabym w tym ,, zawodzie " ;) nawet jak mi sie kasa spodoba to nie po to studiuję. poza tym starsze kobiety czyli ok 30-stki już nie znajdą tak łatwo sponsora jak poniżej 25 lat. a na starosć co zostanie? lepiej wyszaleć się w młodości ;) no i kasa jest kusząca..

politechnika ha ha ha kurwiszcze z politechniki idz kujonie w książki a nie fantazjujesz ;-D

Gość juliaaaaa23
wiesz ja jestem zdolna ,ale całe zycie w książkach nie siedzę;) a slyszałam ,że wiele studentek za granicą też sobie tak ,,dorabia" więc pierwsza nie będę

Trzeba tylko uważać by nie zostać zarażonym wirusem HIV. A gdy kiedyś Twój facet nazwie Cię dziwką nie będziesz czuła zażenowania :). Na kafeterii jest kilku fanatyków dziewictwa. Ale mają w jednym rację, kobieta nie dziewica mogła mieć 2 partnerów z miłości , 20 klientów jako dziwka studentka, albo puszczać się na dyskotekach kto to sprawdzi ? Ludzie często zmieniają się nie do poznania, zwłaszcza kobiety.

Gość ddcdsse3333
Ej, Mój kolega ma laskę z Polibudy. Ale mu zazdroszczę, śliczna. A w zeszłym tygodniu też w interesach spotkałem dziewczynę z Polibudy i też byłem zaskoczony, bo to nie pasztet, tylko fajna laska. To wszystko zależy jaki kierunek na Politechnice. Te z zarządzania, czy biologi są apetyczne :)

Gość ddcdsse3333
A ile autorko byś chciała za spotkanie? Pytam tylko z ciekawości.

Gość juliaaaaa23
no właśnie pomarancza dlatego po studiach mam zamiar sie ,,ustatkować" pójść do pracy , załozyc rodzinę ,a od faceta? też nie będę wymagała żeby opowiadal mi szczegółowo o swojej przeszłości. to nie będzie klamstwo .po prostu było minęło . on tez prawiczkiem nie będzie napewno zresztą żaden mój nie byl

Dobra dziwka może w dwa lata zarobić na samochód czy duży wkład na mieszkanie tylko musiała by ominąć urząd podatkowy. Ew w jakiś dziwny sposób przywieść gotówkę z zza granicy .

Gość juliaaaaa23
jeszcze o tym nie myślalam . zależy czy to będzie ktoś z Anglii czy z Polski...wolałabym z Anglii ,ale zobaczymy jak to wyjdzie na tych wakacjach. tam to chyba łatwiej znaleźć kogos bogatego

stwierdzam fakt iż autorka tego topiku jest jakąs pustą blondyna i zamiast politechniki uczęscza na dupotechnike chcesz zarobic idz do baru za kelnerke skoro taka mądra z siebie studentka to myśl głową nie Dupą bo tak ci najłatwiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ten temat nie koniecznie jest prawdziwy więc lepiej się zbyt mocno nie denerwować. Na dobrą sprawę atrakcyjna studentka nie musi być cichodajką może zwyczajnie znaleźć faceta z dobrego domu (również na uczelni) i spróbować go usidlić.

dobry czyli kwota rzedu? znam dziwki które zarabiaja 10 tys meisiecznie tylko że jest prostutka "z prawdziwego zdarzenia" nie czyjas utrzymanką jeśli odrzucic kwestie moralnosci to inteligenta "dziffka" jest w stanie sie przez to do końća życia dobrze ustawić

Gość Iiionoono
Uważaj bo jeszcze Ci się to spodoba i będzie lepiej szło jak studia na politechnice.

Gość juliaaaaa23
ale ja nie chce całe życie był rozsądna ,poukładana itd ;) zresztą święta nie jestem bo miałam z 8 partnerów ,ale chce naprawdę czegoś szalonego ,a będę żałowac jak tego nie zrobię . trochę się boję ,ale to mnie tym bardziej nakręca

Gość GimClanG
Poka fotę to ocenimy czy jest zdatna do branży

Gość juliaaaaa23
Myślicie że moja rozklapiocha się spodoba ?