Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaaaa23

mam taki plan...

Polecane posty

jak mozna sie nie wkurwiac jak ta jurka wielka dziurka mnie doprowadza do szału idz szmato do pożadnej roboty a nie pizde wywalisz i sareza to chcesz brudasie !!!!!!!1

Gość juliaaaaa23
jestem zdecydowana jak znowu nie stchórze przed wyjazdem do hotelu to bedzie git ;) pamietam jak kiedyś umowiłam się z takim gościem on mi zamówił drogi obiad ,a potem stchórzyłam heheh ;) wkurzył się troszkę choc mi nie zapłacił ,ale na obiad kasa poszła

Gość GimClanG
Oczywiście Jullka myślimy że się spodoba ale musisz jednakowoż pokazać foto dla jasności czy masz te warunki.

Gość juliaaaaa23
tak jasne wolałabym tu jednak pozostać anonimowa zresztą znam swoje możliwości nie potrzebuje oceny ;)

Gość juliaaaaa23
Chociaż raz mi się udało. Mężczyzna,żonaty w średnim wielu bardzo zamożny..zapłacił mi 500 za kupę do buzi....początkowo protestowałam ale jak było po wszystkim i zasmakowałam klocka to był pyszny i wykwintny. Szkoda tylko że to akcja była na szybko w krzakach koło parkingu pod hotelem i że on tylko ściągnął spodnie,zrobił swoje,zapłacił i uciekł bez rozmowy i romantycznej kolacji:-(:O

Gość juliaaaaa23
Dodam iż było to 500euro. He he i co zazdrościcie mi co przegrancy?:):);)

jestes szmata głupia dziewczynko a tapolitechnika to chyba ci sie przysniła dziwko !!!!!!!!

Gość niestandardowo
jesteś bardzo mądra i pracowita dziewczyna, twoje pomysły są na miarę pięknego umysłu i wspaniałego człowieka. będę cię wspierać w twoich ambitnych planach.

Gość niestandardowo
twoje rozumowanie mnie zadziwia: "no tak, czemu nie być dziwką skoro jest sie młodą i się studiuje?" to taka żyłka do interesów :/

Gość juliaaaaa23
a czemu Cię zadziwia? nie chce byc porządna teraz w młodości i to wszystko ;) na ustatkowanie sie jeszcze mam troche czasu.. wyszaleje się , zrobie to co planuję i nie będę czuła sie ,, niespełniona" za 10 ,20 lat... może nie każdy to zrozumie bo dla niektórych spelnienie się w życiu polega na ,,porządym" poukladanym życiu

Gość juliaaaaa23
ale tak myślę ,że jak teraz tego nie zrobie to zawsze ta nutura dziwki we mnie pozostanie. może jakbym miala jednego faceta cały czas to kiedyś bym zdradziła męża? a tak to sie wyszaleje, a potem jak dobrze pójdzie ułoże sobie zycie z tym jedynym

Gość niestandardowo
jak dla ciebie "wyszaleć się" oznacza być dziwką, no to już twój problem... jak dla ciebie spełnić się w zyciu to być dziwką, no to można tylko załamać ręce.. dzielisz ludzi na porządnych-czyli nudnych i fajnie szalonych, jak nastoletni chłopcy. jak człowiek kocha siebie, to nie ma żadnego parcia na bycie dziwką, uwierz mi.

Gość juliaaaaa23
ja siebie kocham i dlatego planuje tak zrobić ;) zobaczyc jak to jest ... jest to po częsci spełnienie się dla mnie oczywiście to tylko jeden z elementów bo mam jeszcze inne plany na młodość nie z seksem związane . a potem rodzina ,praca , dalej ciekawe zycie bo interesuje sie wieloma rzeczami ,ale bardziej ustabilizowane. no i jest szansa ,że jak się wyszaleje nie będzie mnie ciagnąć żeby zdradzić męża.tym razem nie mogę stchórzyć ;)

Gość juliaaaaa23
a i nie uważam ludzie ,ktorzy cale zycie mają ustabilizowane i są ,,porządni" bez skazy za nudnych. to ich wybór ja potrzebuje troche szaleństwa

Gość niestandardowo
trudny przypadek. mam tyle lat co ty i po prostu dziwię się strasznie, że można mieć takie zapędy, bo sama szukam pracy na wakacje i zaczynam na poważnie myslec o życiu zawodowym związanym z moją pasją, ale przez myśl mi nie przeszło coś takiego. jestem porządna i uważam to za zaletę i dla mojego dobra, i dla relacji międzyludzkich, i dla mojej przyszłości.

Gość wegetacja
Problem jest z tzw przekroczeniem lini...jak juz raz czegos sprobujesz to juz nie wrocisz do sytuacji przed przekroczeniem lini. Teraz myslisz ze to jest fajna opcja, jestes mloda, hormony buzuja to czemu by nie bzykac sie dla kasy...problem w tym ze przeszlosc z nami zostaje i byc moze wyplynie w najmniej spodziewanym momencie, poza tym moze kiedys jako matka bedziesz zle sie czula z faktem ze sprzedalas swoje cialo i bylas dziwka i wcale nie musisz nikomu o tym mowic wystarczy ze to jest w twojej glowie...no ale o tym sie przekonasz dopiero wtedy jak bedziesz starsza...

Gość juliaaaaa23
na choroby sa kondomy ;) poza tym planuję może nawet żebyśmy wspólnie zrobili test na HIV z jednym facetem tak zrobiłam już. ale zastanowie się nad tym jeszcze żeby kogoś nie odstraszyć. choc w Anglii ludzie chyba są bardziej świadomi niż w Polsce. a na zboczenca nie mam pewności czy nie trafie ,ale postaram się przed seksem wypytac dokladnie o jego oczekiwania