Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On tornado

W jakich chwilach nie nosicie stanika?

Polecane posty

Tak, tak, piersi roztapiają się pod wpływem ciepła :D Nie byłam, ale mało to jest zdjęć albo filmów o afrykańskich krajach? Nie widziałeś nigdy o nich takich różnych dokumentów czy innych rzeczy? Poza tym obwisanie piersi to naturalna sprawa, bo grawitacja działa i każdy biust kiedyś obwiśnie, ale jeżeli biust jest podtrzymany przez odpowiedni biustonosz, to aż tak szybko jej nie ulega.

Gość gość
mam 16 lat i jak wrócę ze szkoły to chodzę cały czas bez stanika

Gość gość
ja też śpię w staniku i nie zawsze zdejmuje do seksu. dużo schudłam i myslę ze gdyby nie dobre staniki to bym cycki podbijała kolanami :) A nosze z Triumpha doreen luxury, ale zamawiam z zagranicy bo u nas na ogół można dostać tylko jakieś "babcine" kolory a tam jest cała gama do wyboru - różne odcienie czerwieni, różu, niebieskiego.. Ten stanik nie ma fiszbin ale jest tak usztywniony i wyprofilowany że piersi sterczą pod samą brodę :D a przy tym wydaje się, że pod spodem nie ma stanika :)

Gość gość
jak można wypisywać takie bzdury że od noszenia stanika dochodzi do atrofii mięśni piersiowych ? z tego co się orientuję to mięśnie piersiowe używa się także pracując fizycznie, podnosząc przedmioty, robiąc pompki itp. stanik jakoś tych czynności nie uniemożliwia idiota który pisał te bzdury nie ma pojęcia o budowie piersi (tkanka gruczołowa, tkanka tłuszczowa, więzadła Coopera) piersi obwisają gdy rozciąga się skóra, więzadła Coopera lub gdy chudniemy i objętość piersi się zmniejsza piersi mogą też zmniejszyć się po karmieniu piersią gdy gruczoł mlekowy się pomniejsza

Gość Banak
Cóż większe szansę na jędrne piersi są bez stanika ale już podaję czemu. Głównie chodzi o mięśnie, gdy sa nie używane to są w stanie całkiem zaniknąć, spójrzcie na nogi osób z paraliżem nóg. Murzynki takie piersi mają poniewaz dużo rodzą. Ich piersi co chwilę zmieniają rozmiar i nie mogą być jędrne. Wszystko także zależy od wielkości.

Gość gość
Piersi obwisaja bez stanika, stanik je podnosi, obejrzyjcie sobie jakiś dokumentalny film o ludach z Afryki albo indianach z dżungli, już młode kobiety mają zwisy, nikt nie ma pełnych piersi, dzięki stanikom tak ładnie wyglądamy. Ściągam mój tylko do spania, nie chcę w nim spać bo robi się zmarszczka pomiędzy.

Gość gość
Ja też śpię bez, podczas snu lubię mieć luźno i wygodnie. Mierzylam z tego linku wyżej i mam prawie bobrze dobrany rozmiar tylko wwymiar pod biustem mam mniejszy o kilka cm, ostatnio schudłam

Gość gość
ja nie nosze wcale już z 15 lat i jakoś piersi nadal mam jędrne i nie opadają w ogóle wnerwiał mnie i tyle . ubieram go tylko wtedy gdy wychodzę na jakieś urodziny czy coś w tym stylu

Gość gośćmmmmnnnn
Zawsze chodzę bez :)

Gość gość
W domu nie noszę.

Gość gość
Afrykanki mają obwisłe piersi ponieważ przechodzą wiele ciąż i karmień piersią.

Gość Alina

Latem nie używam bo mi wygodniej , nic mnie nie ciśnie, nie ciągnie i nie ociera a skóra oddycha. Korzystam z plaż naturystów bo lubię mieć ładnie opalone całe ciało. Z sauny też lubię nago lub okrywam się recznikiem .

Gość Gość

Ja lubię jak moja mama chodzi bez stanika bo lubię nimi się bawić a mama bawi się czymś innym.