Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupić? Nie kupić?

No dobra, a co myślicie o wózku Jedo Bartatina?

Polecane posty

Gość Kupić? Nie kupić?

Co myślicie o wózku Jedo Bartatina? (Alu Classic dokładnie.) Wygląda mniej więcej tak: http://www.baby-bambinimini.de/images/product_images/popup_images/973_0.jpg W wersji z siedziskiem tak: http://www.baby-bambinimini.de/images/product_images/popup_images/973_1.jpg Tylko kolor by mnie interesował inny. Tj. fuksja: http://www.tanimarket.pl/photo/c178t.jpg http://www.bobowozki.com.pl/images/paps/849kolor_178.jpg /Przepraszam za jakość zdjęć, ale ciężko znaleźć w necie dokładnie ten model i ten kolor, którego szukam./

Gość Kupić? Nie kupić?
Up up up!

Gość nie znosze bachorow
wozki fajne tylko kolory chujowe..sorry ale nienawidze rozu ani fuksji czy jak sie to zwie....

Gość wózek fajny
kolor kwestia gustu

Gość Kupić? Nie kupić?
Dzięki za wypowiedź! :) /No kolor to kwestia bardzo indywidualna. Kiedyś lubowałam się prawie wyłącznie w czerniach i szarościach, ale chyba wreszcie dojrzałam do kolorów./ :)

Gość geggege
Polecam bardzo gorąco. Ja jednak wybrałam nie bartatinę tylko jedno fyn 4- mają 2 przednie koła skrętne i lepiej sobie radzą na drodze. Koła te można zablokować i masz jak w bartatinie

Gość wózek
hmmmm , jako głęboki , fajny, ale jako spacerówka... beznadziejny! A kolor jesli dla dziewczynki , może byc

Gość geggege
Oczywiście gondola jest wtedy taka sama, jaką sobie wybierzesz. Jedno fyn 4 ma też lżejszy aluminiowy stelaż i składa się do mniejszych rozmiarów

Gość Kupić? Nie kupić?
Mnie te "a la Bugaboo" jakoś nie kręcą. Chyba za dużo ich teraz na ulicach i mi się zwyczajnie opatrzyły.

ja mam jedo bartatina classic i jestem super zadowolona! gondolka jest duża i bardzo wygodna, synek spokojnie do 5 miesiąca życia w niej jeździł i pojeździł by jeszcze z 3-4 miesiace gdyby nie to że lato przyszło i chciałam go w spacerówkę przełożyć, a że ta rozkłada sie na płasko to nie było problemu :) prowadzi się super (mam na pompowanych kołach na wahaczach). spacerówka już troszkę gorzej, bo to jednak duży wózek jest i ciężko jest pchać go jedną ręką a drugą prowadzić smyka, ale to też nie problem, po prostu juz przestaję z niego korzystać :P zwłaszcza ze synek wyrósł z niego (zahacza główką w budę), ale ma już przecież 1,5 roku i ponad 90 cm wzrostu :P co mnie w nim denerwowało? najbardziej to ze ochraniacz na gondolkę jest dość mało zabudowany przy budzie i jak mocno wiało zimą to musiałam dodatkowo pieluszkę przewieszac bo maluchowi mocno na buźkę wiatr wiał. ale to wszystko zależy kiedy będziesz rodziła. mój wózek po 3,5 roku użytkowania (kupowałam używany) nadal świetnie spełnia swoją funkcję i teraz we wrześniu kolejny noworodek będzie z niego korzystał :D - pożyczam go koleżance :P

Gość geggege
Najlepiej idź do sklepu gdzie mają wózki jedno i poprowadź, złóż i podnieś bartatinę i fyn 4. Ja szłam z nastawieniem na bartatinę, w sklepie nie miałam żadnych wątpliwości co do fyn 4

Gość Kupić? Nie kupić?
Dziewczyny, a te plastikowe klamry to nie są właśnie pasy? Czy Jedo robi wózki na skórzanych pasach? Bo przeglądałam ofertę i wszystkie chyba mają te plastikowe klamry, a nie pasy? Nie wiem, może się nie znam. A jak wyglądają takie pasy? Może wkleiłaby któraś zdjęcie? Proszę. :)

mała agatka zgadzam sie- ochraniacz na gondolle rzeczywiscie mało zabudowany, ja uzywałam spiwora wełnianego zima i tam miałam taka'zastawke'zeby nie wiało, wozek mimo tego ze jest dosc ciezki prowadzi sie lekko, ja uzywałam gondoli 6,5ms, teraz jezdze spacerowka i fakt- jest duza i dosc ciezka dlatego mam inna lzejsza spacerowke ale bartatine i tak trzymam na zime

Gość Kupić? Nie kupić?
Alu jest na aluminiowym stelażu chyba. Przynajmniej tak sugerowałaby nazwa.

Te klamry to wlasnie wahacze.Mam bartatine classic i jestem bardzo zadowolona! Gondola duza,tak jak ktos wyzej pisal dziecko bardzo dlugo moze w niej jezdzic.Zmienilam na spacerowke,bo sie cieplo zrobilo.Spacerowka rozklada sie na plasko,wiec synek sobie w niej lezy. Duze,pompowane kola.Nie narzekam na ciezar wozka,a mam duuuuuza gorke do pokonania(jakies 500m bardzo stromej gorki).A i ma duzy kosz na zakupy.Polecam

Mam Jedo Fyn 4- lepszego wózeczka głębokiego nie widziałam. Nawet mój mąż stwierdził,że super wybrałam ten wózek i każdemu poleca. Tylko spacerówka od Jedo jest naprawde niedopracowana.

Gość miiiiiii
tez mam bartatine na pasach - jestem bardzo zadowlona, drugi raz tez bym go kupila. Teraz uzywam spacerowki - ale juz mi z nia za ciezko,chce kupic lzejsza. Ale sam wozek jest super - prowadzi sie lekko nawet zima bez problemu.

Gość gość
A ja mam jakiśtani wózek z allinside.pl i nie narzekam. Bardzo dobra jakość, cena była bardzo niska, dzieci szybko wyrastają - moim zdaniem nie ma co przepłacać ;)

Gość gość
Bardzo polecam jedo bartatine. Wózek mimo ze nie ma skrętnych kol bardzo zwrotnie się prowadzi. Gondoli używałam 5,5 miesiąca a teraz jeździmy spacerówka. Da się go prowadzić jedna ręką jednocześnie w drugiej trzymając maluszka stawiającego pierwsze kroki.