Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana.plpl

ten gnojek znów mnie okłamał!!! nie mam już sił..... poradzcie coś...

Polecane posty

Gość kamilek9873
ciekawi mnie jego reakcja sledze watek:)

Gość wiem co ona przechodzi....
ehh jak bym czytała o samej sobie, tylko ze u mnie to była mojego już "eks":) mieszala. Bylam z nim dwa lata -o dwa za duzo!! Mieszkal sam ona przyjezdzala do niego wtedy mnie oklamywal ze jest w pracy mieszkalam od niego 50km wiec nie bardzo mialam jak sprawdzic. Ktorej nocy postanowilam sprawdzic telefon-no i to co zobaczylam nie dalo mi juz spac. ponad 400 sms do niej i od niej. Typu kocham cie wroc wtedy pomyslalam ze ja to co rzecz... nastepnego dnia wytlumaczyl sie i ze zerwie calkiem kontakt-naiwna zakochana uwierzylam. Nie minął tydzien znowu kontaktowal sie z nia, dzwonil pisal. Boze ile ja wtedy przeryczalam nocy, po dwoch latach tej mekki wzielam sie w garsc postawilam sprawe jasno ma wypier.... mieszkal u mnie. Byl bardzo zdziwiony bo mowil ze przeciez go kocham itp. Byl za bardzo pewny ze mi zalezy i ze go nigdy nie zostawie wiec robil co chcial. Spakowalam mu manatki i do widzenia. Dzisiaj jak pomysle o tym wszystkim to zaluje ze nie zebralam w sobie sily wczesniej.....dzisiaj jestem szczesliwa i moj zwiazek to bajka. Trzymam kciuki za autorke ten gosc nie jest jej wart...

Gość fakakakkakajjja
ja pierdziele. po 1 primo "..... moze ja sie spakuje i każe sie odwieść??" ksiezniczko jedna ty sie spakuj i sama odjedz a nie bedziesz kazala sie odwozic. nie badz smieszna co??? pokazujesz ze jestes slaba i zalezna. poza tym ja bym zrobila awanture i mam nadzieje ze tak zrobisz. a potem sie wyprowadzila. co on sobie wyobraza, a ty jak moglas na to pozwolic. zawidódl i oklamał cie po raz kolejny. ja bym nie puscila mu tego plazem. spakuj sie i sama z godnoscia odejdz a nie kaz sie odwozic.

ech, tez przez to przeszkodzilam, w sumie tez miedzy innymi przez to w moim związku przestalo sie ukladac :O az sie calkiem rozlecial :O ja chyba zadnemu facetowi juz nie uwierzę :(

Gość agniesia87
Ja mam podobny problem...do tego mój chłopak jest instruktorem nauki jazdy i ma same młode kursantki... telefon cały czas dzwoni i piszą głupie sms do niego...tylko że on mi je pokazuje...chyba wszystkie...

Gość mila j988
tez jestem ciekawa

Gość ja nie mam ale ojciec ma
psp - ello :D 1 raz widze ciebie kibicujaca na topiku :P co do tematu ehhh widze ze tu wiele z nas to przechodzilo ja mialam ten sam problem mojego uczepila sie taka malolata ,a on odp te meskie ego :O pozniej jeszcze byla mu napisala po 6 latach od ich zwiazku nosz kurna jego mac :O bylo kiepsko , zwiazek wisial na wlosku ale teraz juz jest dobrze :)

Gość jamaica78
szkoda ze juz nie piszecie tu i ze autorka nie opowiedzial co dalej jak myslicie jaka decyzje podjela?