Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUDZISKA!!!!

Wszyscy Którzy głosowali na Napieralskiego..

Polecane posty

Gość ellen...
to po co głosujecie na kaczaka, skoro póżniej wstydzicie się do tego przyznać. ja głosuję na komorowskiego i mam odwagę to powiedzieć każdemu.

Gość ja mam ochotę
no słowo daję, zażartować nie można. żywcem pożrą człowieka :)

Gość chyba tak
Ja glosuje na Kaczke. Mowcie co chcecie. Nawet moge sie przyznac.

Gość Grzesio na prezydentaaaaaa
ja czy bym zagłosowała na Kaczkę czy na Komora to bym się do tego wstydziła przyznać :O więc chyba jednak nie pójdę głosować :O

Gość prawda zwycięży
Ja też zagłosuje na Kaczyńskiego bo jest to dla mnie autorytet, zobaczcie jakich ma mądrych ludzi wokół siebie.

Gość LUDZISKA!!!!
ja też myślałem,że nie pójdę głosować w drugiej turze,bo zły byłem,że tak mało ludzi na Napieralskiego głosowało,ale jednak przemyślałem to i zagłosuje na Kaczyńskiego. Poczytajcie więcej na ich temat to co poniektórym oczy się otworzą

Gość taka sobie ja ...
szczerze mówiąc wole stać w miejscu niż "rozwijać" się z po. wole by emeryci wyjeżdżali do Egiptu niż żeby ludzie nie dożywali emerytur lub dożywali całkowicie niedołężni . dla mnie Komorowski przegrał gazem. była to ogromna szansa dla polski na usamodzielnienie się pod tym względem. moglibyśmy sprzedawać gaz i być konkurencja dla rosyjskiego gazociągu. wydobycia gazu planują za ok10-15 lat w przeciągu max 5 lat powstała by w Polsce technologia do wydobycia tego gazu (rzekomym powodem sprzedaży było brak technologi). i argument ze jest to nieopłacalne :/ nam się nie opłaca a Ameryce tak???

Gość LUDZISKA!!!!
taka sobie ja...-------dokładnie tak jak mówisz! Swoja drogą dziwne,że Polsce to się nigdy nic nie opłaca.......