Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona..

wybaczyć?

Polecane posty

Gość zraniona..

czesc wszystkim.. chcialabym wam opowiedziec o moim problemie... mam nadzieje ze pomozecie... jakies 6 miesiecy temu, w szkole spodobal mi sie pewien chlopak. Popatrzyłam na niego, a on patrzyl na mnie... tego samego dnia wieczorem dostalam wiadomosc od niego... pisalismy, byl bardzo mily... spotkalismy sie zeby pogadac, pozniej odprowadzil mnie do domu, dla mnie byl po prostu idealem... wiedzialam, ze to dlugo nie potrwa, bo przeciez ideałów nie ma. po miesiącu zapytał mnie o chodzenie, zgodziłam sie, bo bylam w nim bardzo zakochana.. mowil mi, ze on tez mnie kocha. po 2 tygodniach chodzenia dowiedzialam sie ze caly czas pisze do swojej bylej dziewczyny. zerwalam z nim. on mnie przepraszal, mowil ze kocha tylko mnie, ze ona sie nie liczy... po 2 miesiącach wróciliśmy do siebie. mielismy zacząć wszystko od początku. zauwazylam ze sie zmienil, bylo jak w bajce... do czasu. po 2 tygodniach chodzenia napisala do mnie jego byla dziewczyna.. wyslala mi wiadomosci od niego... ona go pytala czy mnie kocha, on powiedzial ze nie... i ze jest ze mna tylko dlatego, zeby o niej zapomniec... ;( jeszcze pisal jej ze jestem głupia i że jak sie spotkamy to mi to powie... ;( to mnie bardzo zabolało..:( kazalam mu nie pisac a na drugi dzien sama napisalam... bardzo go kocham a on powtarza ze chce byc ze mną znowu. wybaczyc mu? czuje ze nie wytrzymam jak znowu zrobi cos takiego... on zachowuje sie jakby nie mial serca ;( przeciez to boli ;( pomóżcie :((

Gość ee tam duzo
to minie... za kilka lat poznasz prawdziwego faceta i prawdziwą miłość i będzesz się z tego śmiała

Gość daj sobie spokój
idą wakacje poznasz kogoś, a gnojami się nie przejmuj!

jak dla mnie to za bardzo pokręcone i dziwne ....dziecinada ,daj se spokój bo nie warto..