Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam podopowiedzi

Znalazłem prezent dla mojej dziewczyny i....

Polecane posty

Gość szukam podopowiedzi
Żadna z Was sie nie wypowie??

Gość szukam podopowiedzi
:(

Gość gsdfgg
wiocha!

Gość nie bardzo mi się podoba
łe....

Gość szukam podopowiedzi
Nie podoba się??

Gość asdafdg jtyjhrtyhrgdf
Taka bransoletka na prezent? odpada!! mi sie nie podoba, wolalbym jakas srebrną

Gość teygseth
Nic specjalnego. Jak Ci się podoba to kupuj. Inni mają decydować o Twoim guście? W wyborach też ktoś za Ciebie głosował? :O

Gość seesaw
niestety, nie podoba mi się ..

Gość kika bez bucika
szajs jakich malo, nie rob tak zadnej bizuteriii

Gość szukam podopowiedzi
Te bransoletki są dosć modne... Myślałem że będzie ok... Ja sie nie nadaje do prezentów... A wystarczą same kwiaty??

Gość gsdfgg
poszukaj czegos ze swarovskiego. To co jest modne nie oznacza, że jest ładne.

Gość szukam podopowiedzi
Moja dziewczyna ma 24 lata. tzn skonczy w przyszłą środę. Powiedzcie mi czy na prezent urodzinowy pasuje w ogóle biżuteria??

Gość szukam podopowiedzi
WYSTARCZĄ KWIATY?? Czy to będzie za mało??

Nie wiem jak Twoja dziewczyna, ale jakbym dostala kwiaty tobym poczula ze ktos ma mnie gdzies i nie chcialo mu sie myslec nad prezentem dla mnie. Czemu koniecznie chcesz jej kupic cos za zlotowke? Nie wiesz, co lubi, czym sie interesuje, co ja ucieszy???

Gość teygseth
No ludzie nie widzicie, ze to centuś? Tą pierwszą by kupił za 9 zeta może :D Prezent dla dziewczyny ma wyglądać, a nie na "odwal się". Ona też Ci taką tandetę daje? WSTYD!

Gość burak jesteś
prezent za złotówkę kupujesz

Gość marfie
ZARABIAJ NAWET 500 ZŁOTYCH NA MIESIĄC ZA WŁĄCZONY MALUTKI PROGRAMIK!!! SPRAWDŹ SAM!!! 20Dollars2Surf Jest to firma, która płaci za włączony malutki programik! Zarobki tutaj są od 60 do 500zł miesięcznie. Wystarczy uruchomić program i pieniądze lecą! Minimum do wypłaty to 20$, można je łatwo uzbierać w miesiąc nawet rzadko używając komputera REJESTRACJA: Wejdź na stronę aby się zarejestrować klikając poniższy banner http://www.20dollars2surf.com/?ref=102817 otworzy nam się strona i na środku jej mamy miejsce na wpisanie naszego emaila: wpisujemy nasz email klikamy Join Us (jak mamy ustawiony język angielski), po czym przenosi nas na następną stronę na której klikamy Install 20Dollars2Surf(1,45 Mo). Klikamy na ten napis i ścigamy plik surfbara na nasz dysk. Gdy go ściągniemy włączamy go wybieramy język polski i klikamy dalej. W programie otworzy nam się formularz rejestracyjny w którym wpisujemy nasz Nick, rok urodzenia, oraz narodowość - wpisujemy je prawdziwe i klikamy dalej! Po tym wszystkim przyjdzie nam na naszą skrzynkę pocztową email pt " Welcome to 20Dollars2Surf.com". Przyjdzie nam w nim hasło do programu, ale program się zwykle sam automatycznie loguje. ZARABIANIE: Aby zarabiać musimy mieć włączony program najlepiej cały czas jak jesteśmy na komputerze. Program mamy juz wcześniej zainstalowany na komputerze i na pulpicie utworzył nam się skrót do programu "20Dollars2Surf". Wystarczy go włączyć i mieć włączony programik WYPLATA: Minimum wypłaty to 20$ i wypłacają do 48h od zażądania na wybrane konto. Firma jest w pełni wypłacalna i sprawdzona przez tysiące osób. info marfie@vp.pl

Gość szukam podopowiedzi
Dobra pójde do jubilera, kupię komplet złoty. Widzialem ładny za 599zł kolczyki i zawieszka. TO wystarczy?? znamy sie 1,5 roku, ona nie daje mi nic na urodziny ale ja chciałbym jej coś dać. A kto powiedział że kupie tą bransoletkę za złotówke?? Przecież licytacja się jeszcze nie zaczęla...

Gość teygseth
Kto powiedział? Bo celujesz w tandetę. To już lepiej ten bukiet kwiatów (za który zapłacisz i tak minimum 40 zeta, chyba, że planujesz kupić jeden kwiatek, bo to TYLKO 1,5 roku). Żal Ci kasy to po co chcesz prezent robić? Zastanów się jakbyś się czuł gdyby ona dała Ci coś równie tandetnego. No chyba, że masz 14-15 lat to ta bransoletka fajna ;)

Gość szukam podopowiedzi
Nie lubie robic preznetów. Nigdy nie wiem co wybrać. Nie jestem dobry w te klocki. Ona nic mi nie kupuje na żadne okazje. Rok temu na urodziny zabrałem ją an wycieczkę do pragi i wiednia. Tam sobie wybrała jakis komplet złoty. A wtym roku popatrztyłem co jest na allegro modne i te pandory nawet ładnie idą. Więc o nich pomyslałem. ALe chyba kupie jej coś złotego i drogiego. NIech będzie.

Gość KOLCZYK11
MOIM ZDANIEM TA BRANSOLETKA TO DLA MAŁOLATY ,COS BARDZIEJ KOBIECEGO Z JAKIMIŚ OCZKAMI ŚWIECĄCYMI I WCALE NIE MUSI BYC ZA 500ZŁ ALBO SA NA ALLEGRO FAJNA BIZUTERIA Z AVONU TANIA,DOBRZE SIĘ NOSI I SUPER WYGLĄDA.OCZYWISCIE TO TYLKO MOJE ZDANIE

Gość bdb tak uwazam
nie jest okropna ja Ci moge doradzic co kupić tylko powiedz ile masz kasy i co nosi twopja dziewczyna

Gość szukam podopowiedzi
kasa max do 700zł a co lubi?? tego nie wie nikt:) lubi swarovskiego i to co w danym momencie jest modne. wiec najpierw obstaawiłem pandore to mnie zbesztali teraz druga bransoletka nie trafiona. Chyba kupie jej kwiatki i na tym skończe...