Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aihfydasipeutwoiuw

jakie dodatki do tej kiecki???

Polecane posty

mam długie nogi , więc tak to się wydaję, no ale przeciez nie jestem stara babcią idę na imprezę a nie do kościoła, na szerokosc nie jest za ciasna

Gość ja to jaaaaaa
duze szerokie bransoletki na rece i ladny duzy pierscionek moze byc:)

Gość ja to jaaaaaa
nie wiem jaka masz twarz wiec fryzzury nie doradze ....

furgonetka...juz nawet nie o to chodzi, że ta sukienka jest za krótka, bo nogi faktycznie masz długie. ale przy dekolcie jest jakby "ściśnięta" i stąd wrażenie, że jest za mała. Taka sukienka powinna odsłaniać trochę "cyca";) i dekolt powinien być głębszy...a jesli chodzi o dopasowanie "na szerokość" to powinna leżeć zdecydowanie luźniej niż na Tobie. Jeśli chodzi o dodatki to zainwestowałabym w jakieś długie niebieskie korale zawijane dwa razy na szyję i do tego bransoletkę, to wszystko. Rajstopy zwykłe, beżowe, a włosy wyprostowałabym i pozostawiła rozpuszczone.

Gość lkjhgfdsdfghbnjmhgfd
furgonetka----> ja myślałem że jak pytałas nas o fiutki to jestes jakaś fajna cipka do wybolcowania a ty jestes jakies koślawe bezguście . . . :O

Gość bdb tak uwazam
sukienka jest okropna ale nogi masz cudowne

moze rzeczywiście jest trochę minimalistyczna, ale uważam , ze jeśli nogi poakzuję to dekoltu nie powinno się, nie jest za ciasna, jest wiązana w pasie, mogę nie wiązac ale wtedy co ze wstążkami, a poaznkokcie jakie, lepiej granatowe? czy biała per ła?

Gość zgrabna jesteś ......
długie nogi z ciągną na pewno wzrok niejednego :D a później będzie spojrzenie na twoja twarz więc podstawowy dodatek do miły czarujący uśmiech i nastawienie na dobrą zabawę :P może jakieś fajne kolczyki

szczerze? ja też :p Ale z zachwytu nad Twoimi nogami a nie kiecą :D Ja to ten co myslałaś, że ma więcej niz ma :D

dzięki, wystrczą koła?? srebrne raczej nie? jakos nie mogę się przkonać do innych ko,xczyków, oprócz kół mam tylko ejszcze jedne takie indyjskie czarno złote....

Gość ja-marta
rzeczywiście, to halka jest albo koszulka do spania a nie sukienka dziewczyno :o

czekaj skoczę na tamten temat;) a nogi na żywo lepiej wyglądają, nie są jakies zajebiste ale tragedii też nie ma... hehe

furgonetka---> jak pierwszy raz zobaczyłam Twoj nick to pomyślałam sobie, że jestes gruba:P:P

kupiała ją w sklepie i wisiała z sukienkami, jak się ja z bliska widzi to jest róznica, ale przyznam ze jedna osoba tez tak pomyślała a, ale co tam...

chantalka---> furgonetka teraz SKOCZYLA na inny temat. Ciekawe czy nauczy sie latac :D

Gość ja to jaaaaaa
troche krotka,ale jesli odslaniasz nogi to zaslaniaj i nie zwracaj uwagi na dekolt raczej zeby nie wygladac za prowokacyjnie na pzyjeciu:P

Gość ja-marta
jeśli już jakieś dodatki to na pewno nie rajstopy bo to cienka satyna, sandały to takie do kostek, zabudowane nie wiem czy wiesz o jakie chodzi, na szyję nic, jedynie kolczyki- duże długie i ciemne

jak ja cię lubie :D

Gość naddinn
przeciez to koszula nocna :o nie wyszlabym w tym z domu:O

hmm faktycznie wygląda na halke. jak juz to delikatne sandalki z cienkimi paskami, i bizuteria tez delikatna.

nie znalazałm tametgo teamtu bo nie dodałam do ulobionych.... mówicie , ze rajstopy nie pasują do satyny? ja ogólnie nie lubię sandałków na obsacie, stopy wyglądają paskudnie, paluchy się rozje żdżają, w sumie jeszcze popytam koleżanke, moze rzeczywiście wygladam jak w piząmie, ale mis ię podoba...hehe