Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emulinek

to już było, ale .... ciąża?

Polecane posty

Witam doświadczone mamusie :-) U mnie 31 dc, trochę się cykam z testem ... pare razy już się zawiodłam, więc ... jeszcze poczekam, ale .... Piersi jakby większe (nie za dużo), lekko obolałe w okolicach pach, ciągnięcie w podbrzuszu jakby takie rozciąganie, aż momentami niedobrze się robi, szyjka miękka, obolała, wilgotna - jest nadzieja?

Szukam dopingu żeby wziąć się w garć i pójść do apteki. Nie chcę znów się zawieść. Z cyklami kiedyś różnie bywało ... ale od jakiegoś roku jest ok. Właśnie doliczyłam się, że u mnie 34 dc.

oj, nie jestem ginekologiem, może powinnam inaczej to ująć, kto chce to zrozumie ... studiów w tym kierunku nie ukończyłam zaczynam żałować, że się odezwałam skąd na tym forum tyle nienawiści i prześmiewczych tonów?

ja wiem, że nie ty - ktoś inny na forum znalazł sobie temat ..., ale nie ważne :)

Tak zauwazylam ze na innym topiku,i Ja tez o to zapytalam Ciebie bo poprostu nie wiedzialam nie jestem zbytnio doswiadczona w wielu tematach i dlatego czesto tu pisze do dziewczyn z prosba o wytlumaczenie;)

Nie no spoko. Ja też nie jestem specem, ale wyczułam taką zmianę tam na dole, czuję podwyższoną temp, zazwyczaj przed @ jest chłodniejsza ... kurcze, żadna ze mnie mądrala, nie potrafię fachowo opisać :(

dobrze a powiedz mi termometr wklada sie do macicy podobno rano?ale taki normalny termomentr?i jaka powinna byc temp by mozna sugerowac ciaze?;):):)

term. do pochwy - ja mam jeden tylko do tego, normalny rtęciowy, delikatnie wsuwasz końcówkę, zawsze o tej samej godzinie ... u każdej jest inaczej, ale temp. wskazująca ciąże chyba w okolicach 37? w każdym bądź razie ... taka ja w dniu owulacji, i po zapłodnieniu utrzymuje się, gdy spada przychodzi @

tylko wiesz, moim zdaniem powinnaś poobserwować kilka cykli, zanim wyciągniesz wnioski, o ile już nie zaciążyłaś ;) ja temteraturę przestałam mierzyć, bo zaczęło mnie to wkurzać