Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lima53563377

Modna bransoletka ?????

Polecane posty

Go艣膰 lima53563377

Ostatnio zauwa偶y艂am 偶e panie z tv takie jak Ewa Wachowicz lub Joanna Brodzik nosz膮 bransoletki z okrag艂ym p艂askim wisiorkiem jak moneta.Podpowiedzcie czy to jaka艣 nowa moda w Stolicy ??????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taaaaa moda
na podreczny zeton do w贸zk贸w w hipermarkecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma膰kowy potw贸r
kurde to si臋 jako艣 nazywa... na takim zwyk艂ym sznurku maj膮 te 'medaliki', prawda? Na nich mo偶na co艣 wygrawerowa膰 i kosztuja oko艂o 50z艂. Jest sklep w Wa-wie albo mo偶na zam贸wi膰 przez internet tylko jak to si臋 nazywa艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja-marta
ogl膮dam programy ezo, i tam te偶 2 tarocistki mia艂y taka bransoletk臋, z艂ota, z takimi jakby p艂askimi monetami, bardzo efektowna, ciekawe gdzie mo偶na by tak膮 dosta膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma膰kowy potw贸r
a 偶eby by艂o smieszniej to autorka tych bransoletek dorobi艂a do tego jak膮s tam filozofie co by jej si臋 lepiej zwyk艂e sznurki z wisiorkami sprzedawa艂y;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsfvsfsadwszfd
to jest brzydkie i tandetne ale kosztuje nawet 215 z艂 ludzie wszystko kupi膮 e艣li tylko jest modne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja-marta
te na sznurku to rzeczywi艣cie tandeciarstwo z poz艂acanymi medalikami, a cena jak z kosmosu:0

Udost臋pnij ten post

mi si臋 podoba :) bo jest proste i 艂adne. lepsze ni偶 te charmsy :o http://www.zeberka.pl/art.php?id=897 ale wiadomo, co kto lubi. 鉂わ笍 "Oda do cipki" 鉂わ笍 O cipko s艂odsza od lizaka, lizana przez Prusa, Balzaka. Czemu nie wyros艂a艣 na 艂okciu lub brodzie, lecz ko艂o dupy w tym najwi臋kszym smrodzie. 馃槶 http://www.youtube.com/watch?v=NTC4qkb8Ppk&feature=channel_page :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lima53563377
No widziecie :) wiedzia艂am 偶e wiecie :) To tarocistki te偶 ????? Musz臋 pooglada膰 to ezo ;) O i sobie przypomnia艂am 偶e widzia艂am tez u jakiej艣 laski w programie " si臋 kreci " Jedne s膮 na srebrnym 艂a艅cuszku inne na rzemyku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie podobaja mi sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzie lubi膮 by膰 manipulowani!
kupi膮 wszystko,jesli si臋 im to odpowiednio wci艣nie-wtedy uwierz膮 nawet,ze s膮 wybrani....hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa moda dobre to by艂o ;):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xXxdulcexXx
Mnie si臋 te bransoletki bardzo podobaj膮. Co prawda cena jest z kosmosu, ale wygl膮daj膮 艂adnie na rece;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vidia
widzia艂am na allegro podobne bransoletki za mniejsz膮 kas臋 naprawd臋 艂adne nazywaj膮 si臋 LILOU mam zamiar sobie kupi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vidia
na allegro s膮 takie bransoletki nazywaj膮 si臋 LILOU za mniejsz膮 kas臋 a naprawd臋 艂adne mo偶na sobie co艣 wygrawerowa膰 w艂a艣nie sobie zam贸wi艂am :)

Udost臋pnij ten post

Do ka偶dej kreacji najlepiej sprawdzaj膮 si臋 bransoletki, kt贸re mo偶na komponowa膰 samemu dokupuj膮c koraliki. Najwi臋kszy wyb贸r znalaz艂am w "Niebieski-koralik", maj膮 tak w艂osk膮 bi偶uteri臋 marki Biagi, kt贸ra jest tak 艂adna jak Pandora, ale ta艅sza. Jest w czym wybiera膰, bo asortyment to ok 1100 element贸w i stale si臋 powi臋ksza. Moimi ulubionymi s膮 te ze szk艂a Murano, ale te bursztynowe s膮 bardzo ciekawe. Tylko w tym sklepie takie znalaz艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilopilo
Ja mam 3 bransoletki lilou i s膮 cuuuudne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krajnajana
W liceum dawa艂am znajomym takie bransolertki, sama je robi艂am za grosze. Do tej pory nosz臋 jedn膮 na sta艂e od 10 lat :) Fajnei wiedzie膰 偶e mam co艣 modnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drooohhh
Mnie sie nie podobaja, ale sa rozne gusta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rikitiki111
mo偶na kupi膰 ta艅sz膮 wersje, w internecie jest tego pe艂no, polecam t膮 dziewczyn臋, co prawda dopiero zaczyna alee... www.kobiecykaprys.blox.pl

Udost臋pnij ten post