Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Migotka PL

Mąż mnie nie szanuje

Polecane posty

Gość feminizm to nie agresja
toż to chyba jasne że kiedy kobieta jest stanu wolnego w sposób bezproblemowy się wybroni tylko że zwykle sprawca przemocy najpierw uzaleznia od siebie ofiarę, często właśnie też poprzez potomstwo... myślę że to nie jest prowo, tylko historia jakich wiele

Gość jola_r42
Witam ,jestem 5 miesięcy po ślubie ! oboje mamy już za sobą związki.Przed ślubem było super chociaż może okłamuje samą siebie ! Okłamał mnie bardzo ale miłość jest ślepa!!!!!!!!!!!!!! albo durna ?? Teraz ciągle sie mnie czepia, jego sposób na życie to ciągłe szukanie powodu do tego by się przyczepić. To co dziś jest dobre jutro okazuje się strasznym problemem! Zawsze ma recie zawsze tylko ja robię zle jak to mówi nie jestem kobietą i do niczego się nie nadaje .. Proszę o rade

Gość o, kur......a
sąsiad ma prawo się przekonać, czy nie nadajesz się do niczego

zawsze zastanawialam sie czemu kobieta da sie wtloczyc w podloge pod presja zarzutow ? Moze jestes za delikatna , za miekka i za malo asertywna?

Nie chce mi się odpowiadać na cały ten syf. Widziały gały co brały. Wypowiem się natomiast odnośnie badań genetycznych. Jeżeli po 6 m.cach od ustalenia ojcostwa nie wniesie się do sądu pozwu o jego cofnięcie, to sprawa jest pozamiatana. Nawet jakby wyszło, że nie jest ojcem to i tak będzie płacił alimenty w pełnym wymiarze, więc o kasę od niego możesz być spokojna.

Gość jukijuoujytr
UCIEKAJ od niego!!!!mam koleżankę,mąż jej nie bije ,ale znęca się psychicznie,wyzywa od grubasów ,nieudaczników itd itp ,nie bede sie zagłębiać. córka jej nie cierpi bo raz odeszła i wrociła do niego(matka). Dziecko wini ją za nieudane dzieciństwo,cierpienia ,awantury w domu. a dlaczego???własnie dlatego,że nie miała dośc siły w sobie zeby odejść.dziewczyna jest agresywna ,nieposłuszna,nie szanuje ojca(to oczywiste) i matki,ma problemy emocjonalne. chcesz cos takiego zgotowac sobie i córce to zostan z nim i się łudz ,że sie zmnieni. a zycie minie