Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veromika

kolega męża mnie molestuje i nie wiem co robić

Polecane posty

i nie przeklinaj bo go to najwyraźniej podnieca :) co za jebany typ ,noosz :)

Gość ktoś ci dobrze poradził
A ja nie sądzę, że autorce imponuje jego zainteresowanie czy coś w tym guście, tylko poczuła się za pierwszy razem zaskoczona i skrępowana stąd nie dość jednoznaczna reakcja. "Spierdalaj" - no właśnei bez agresji, bo to odbierze albo jako grę wstępną albo poważnie - i poczuje się dotknięty na męskim ego, a poza tym to jednak znak, że do Ciebie to trafia. Trochę jak z ekshibicjonistą - sprawia mu przyjemność chichotanie, zatrzymywanie się, ale uciekanie z wrzaskiem albo wygrażanie też (może większą) - jeśli więc nie chcesz sprawic mu przyjemności (a to droga do zniechęcenia) - olewaj to, nie daj po sobie poznać że Cię to obchodzi do momentu przekroczenia oczywistych granic - wtedy stanowczo, spokojnym tonem (który każdego denerwuje powiedz coś, najlepiej go wyśmiej).

Gość nie bede czarna
przestańcie z tym, że jakby mu od razu popiedziała nie to by się odczepił - a mało to świrów, których odmowa jeszcze bardziej nakręca? jak się napalił na nią to po jednym "nie" nie zrezygnuje, zresztą widać, że ani mu to w głowie.

Gość nie bede czarna
miało być powiedziała* :D

Gość Cieszyć się

Gość veromika
do niego chyba nie dociera że go nie chcę zaznaczałam to w sposób dosyć kulturalny ale teraz widać musze ostro i będzie ostro na początku traktowałam to jako żart...ot powiedział sobie jakis komplement, objął itp ale zaczęło sie przekształcać na coraz śmielsze chciałam go mieć jako przyjaciela ale teraz to już masakra ...mówi mi wprost co chce ze mną robić a nawet proponuje że mi coś załatwi za to, że będę miała z tego jakąś korzyść itp :-O

Gość veromika
nawet gdybym pierdziała to sie nie odczepi

Gość ktoś ci dobrze poradził
Na serio coś takiego: pierdzenie, sikanie, wymiotowanie, smarkanie itp. radzi się dziewczynom, jako metodę obrony w razie gwałtu ("spróbuj obrzydzić napastnika") - ale sama zdecydujesz czy ta metoda będzie u Ciebie konieczna ;)

moja rada, kup dyktafon i następnym razem nagraj go (ewentualnie ściemnij że nagrałaś) jak CI gada jakieś chamskie teksty itd. po czym powiedz mu że taśme posłucha jego żona jak się nie odczepi. i po problemie.

Gość Nie nadajesz sie jesteś za
kopnij świntucha w ryj a na dodatek w przyrodzenie:D

Gość veromika
chętnie bym to zrobiła, odkąd był taki nachalny i gadał mi wulgarne świństwa to mam do niego obrzydzenie

Gość ewidentnie ci sie to
podoba, mimo tego ze jednoczesnie czujesz sie oburzona :o a on to widzi i tym bardziej jemu sie to tez podoba facet jesli nie czuje tego zaniepokojenia u kobiety to szybko odpuszcza 🖐️ sam fakt ze twierdzisz ze pomimo tego ze gada ci swinstwa i obmacuje i probuje calowac, co niby cie strasznie oburza, a chcesz sie z nim nawet PRZYJAZNIC wskazuje na to, ze cie to po prostu w pewien sposob kreci i kiedys mu dasz na bank :D