Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGGFSERTGH

Panie ile macie wzrostu i ile ważycie? Jak czujecie się z swoim ciałem?

Polecane posty

Gość GGGFSERTGH

Gość GGGFSERTGH
Bo ja ważę 98kg przy wzroście 1,62 m.

Gość mijaaa76654
165 i waże 6o kg. Jestem 5 mies po ur dziecka i czuje sie fatalnie ze swoją wagą ale nie potrafie schudnąć..

mam troszkę ponad 160cm i ważę 53kg i źle się z tym czuję ale nie potrafie nic zrobić :-O no i nie mam sie dla kogo starać ;-)

Gość mam 158 cm i waze 98,5 kg
czuje sie jak motyl, no ewentualnie cma :D

168 i 55 "spróbuj powiedzieć to, nim uwierzysz, że nie warto mówić KOCHAM" "uważaj jak tańczysz bo życiowy parkiet bywa śliski" "Mogę mieć to, co chce, pierdoląc cały materializm"

Gość GGGFSERTGH
bARDZO SMIESZNE PODSZYWACZU.. NIE WAŻE TYLE I NIE MAM TYLE WZROSTU HAHA

Gość DanKa__=
ja mam170 wzrostu i 61 kg. Czuję się fatalnie. wkurza mnie to wielkie dupsko i te grubaśne girska. Ale co sie zabiore za diete to nie wytrzymuje jej

Gość zielonooki
SummerNight to słodka istotka:P

Gość ja mamamamam20 lat
167cm i 51kg i ciagle mi sie wydaje ze jestem za gruba, moja wymarzona waga to 48kg

jakie macie BMI i BF?? To jest najwazniejsze, a nie tylko wzrost i waga. Ja przy wzroscie 165cm waze 55kg. BMI 20,1 BF 18,4 mam atletyczna budowe ciala, bardzo duzo cwicze i dbam o siebie. Wezcie sie do roboty dziewczyny a nie tylko narzekacie

Gość 163 cm wzrostu
56 kg żywej wagi niby moja waga jest w normie, ale patrząc na moje predyspozycje, budowę ciała, mogłabym ważyć ok 48 kg i byłoby akurat. Tłuszcz mam wszędzie, nawet między zwojami w mózgu :O

Gość ja mamamamam20 lat
ja mam 167cm 51 kg, BMI 18,3-niedowaga, ludzie mowia,ze jestem szczupła, chuda a ja i tak bym chciała wazyc 48 kg!!!:(

Gość 171 cm i 57
25lat, 171 i 57/58kg od dwóch miesięcy. Zwykle było 60-62 i zawsze sądziłam, ze przy 57czułabym się świetnie. Ale tak się nie stało. Jak jestem w domu to jest całkiem dobrze - ciesze sie że wchodze we wszystkie ubrania, nawet te sprzed 8lat. Ale jak już wychodze, to nadal przy moich koleżankach i znajomych czuje sie pulchna. Mam takie "napompowane" ramiona i źle sie czuje w bluzkach z krótkim rękawem...

Gość 171 cm i 57
A najgorzej jest jak widze siebie na zdjęciach! Zawsze wyglądam grubo przy innych.

Gość dsfssaaa
179cm,waze 69-70 kg i strasznie mi z tym zle. kiedys wazylam 60-63 kg i to bylo super.

Przecież BMI wylicza się właśnie z wagi i wzrostu więc dziwna trochę wypowiedź, że nie tylko waga i wzrost się liczą xD Ja: 164cm/46kg czuje się z tym........ bardzo lekko ;)

Gość wittamcieppplutko
108 kg 170 cm i czuję się wyśmienicie :D a wy sami w sobie kompleksy wzbudzacie ooooooooo :P

Gość panna migotka alalalalla
Hej. Ja mam 168 i ważę 50kg. Czuje sie dobrze tylko wkurza mnie jak słyszę na ulicy od jakiś grubych starych bab : ale chuda,i nogi jak patyczak hahahaha